Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ima, 20% zvanično ili 30% uz telefon preko TB.

ps. za nove korisnike posle 6 meseci, ali Septimus kaže da može i posle 1-2 mes.

Meni receno da nema,placas 1650 hocec neces,kao kasnije,kad kasnije videcemo... :)

Ma ide reklama neogranicen HBO GO,a ogranicavaju,mutna je to rabota i firma... :)

Poslednja izmena:
Zvanicno 1650,ja ih pitao i proverio,nema nikakav popust za nove korisnike,kao kod drugih. :)

Zvanicno lepo si rekao, medjutim neko od nas lepo kontaktira telenor preko tvitera pa ubrzo ga pozove neko iz Telenora.

Dogovor lako padne i dobijes 50% popusta, pa menjas tarife kako ti se hoce ;)

Sent from Lumia 950 (restart edition) ☹

Zvanicno lepo si rekao, medjutim neko od nas lepo kontaktira telenor preko tvitera pa ubrzo ga pozove neko iz Telenora.

Dogovor lako padne i dobijes 50% popusta, pa menjas tarife kako ti se hoce ;)

Sent from Lumia 950 (restart edition) ☹

Mislis ti kontaktiras preko tvitera telenor i ja dobijem 50% popusta? :)
To vec nije lose,dobra fora iskreno.

Ma koji telenor vamo ide reklama da je HBO GO neogranicen,a ovamo limitiraju li limitiraju.Laganje na kilo u reklamam c c c c :)
Nekima ne bi ugodio,sve i da dalju free.
Jel malo Hbo 20 i kusur Gb za Hbo (lepo pise koliko videh da ima zvezdica),onda posebno za dizer,posebno za novinarnicu i ostale servise,jos dodatno daju 10 gb i na to sve jos iz paketa.
Na to sve dodaj i najbolju pokrivenost u svemu,sta bi ti jos?

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Nekima ne bi ugodio,sve i da dalju free.
Jel malo Hbo 20 i kusur Gb za Hbo,onda posebno za dizer,posebno za novinarnicu i ostale servise,jos dodatno daju 10 gb i na to sve jos iz paketa.
Na to sve dodaj i najbolju pokrivenost u svemu,sta bi ti jos?

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Ne radi se o tome da je malo,ako kazu da je neograniceno,tako i treba bude.Mozda neko planira da zasedne lepo i gleda svako vece HBO ,to je jedino sto i vredi od tv usluga kod nas *** :D

Jeste u pravu si to mu izadje 5,5 sati da pricas svaki dan,sa ovim ogranicenjem ne znam dal mozes pogledati jednu seriju dnevno na HBO GO tesko.To ono gledaj pola filma danas a pola sutra,superiska :D
Pa bas ako je 50H jedna serija ili ako jedna serija trosi 25GB podataka, nece da moze nego je neko malo ono jel da?

Telenor je upravo prešao igricu u laganju!
Ladno je njihov CEO uhvaćen u prevari, objavljuje da je u Aprilu LTE pokrivenost 80% a nakon toga kažu da je na kraju marta 90%, što znači da se u medjuvremenu pokrivenost Telenora smanjila!?
880ab7a71a55ad3bc6483f6a66ec5d72.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni još ne aktiviraše 10 Gb na mesečnom nivou za ovu novu promociju. Jel neko dobio ovo? Kako izgleda u Moj Telenor aplikaciji?

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Meni još ne aktiviraše 10 Gb na mesečnom nivou za ovu novu promociju. Jel neko dobio ovo? Kako izgleda u Moj Telenor aplikaciji?

U roku od pola sata od kad potpišeš ugovor (dok prođe kroz sistem) dobiješ SMS da je aktivirano.

Posle samo baci pogled na Moj Telenor aplikaciju u sekciji gde je ukupan mesečni sadržaj interneta (ne dodaci, ili internet za aplikacije) na tvoj paket treba da ti dodaju još 10GB

I dok se vi i dalje prepucavate kao mala deca oko nebitnih stvari, nas i dalje deru sa cenama.

Evo, kod Telenora Bugarska šta se može dobiti za 15 eura:
1.jpg

p.s. a vi se i dalje oduševljavajte sa promocijom od 10 Gb, možda za bolje i niste.

Pomoć ljudi:

Burazeru su stigla na dva poslednja računa uvećani iznosi, navodno zbog rominga (i to prenos podataka u romingu). Jedan mesec je roming bio 2000, drugi mesec 2500.

Stvar je u tome da je on profesionalni vozač i da strogo vodi računa o romingu. Biranje mreža mu je podešeno na manuelno, tako da ne dozoljava da mu se mreža automatski sama izabere. Uvek na srpskoj granici gasi prenos podataka.

Ovi iz Telenora se prave ludi - kažu to mu je roming. On je pokušao u poslovnici da im objasni da isključuje prenos podataka i da mu je podešeno manuelno biranje mreža.

Pa jel ima spisak poziva? Da vidi iz koje mreze je napravljen taj roaming i da li je u to vreme bio blizu te mreze.
Jel' menjao broj ili karticu skoro?
Pozdrav

Pa jel ima spisak poziva? Da vidi iz koje mreze je napravljen taj roaming i da li je u to vreme bio blizu te mreze.
Jel' menjao broj ili karticu skoro?
Pozdrav

Rekoh da je prenos podataka u pitanju, za to mu ne daju listing.

Kako to mislis da mu ne daju listing za prenos podataka? Treba da mu daju podatke na osnovu kojih su mu naplatili tih 2000 din, inace ne mogu ni da mu naplate.
Pozdrav

Ne daju listing za prenos podataka u romingu.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Jel' ulozio zvanicnu zalbu? Ovo prvi put cujem da ne daju listing. Jeste da je listing za prenos podataka obicno podugacak, ali ako postoji sumnja, cesto se nakon uvida u listing poziva mnogo toga razjasni.
Nek im kaze da bez listinga mogu samo da dobiju krivicnu prijavu za pokusaj prevare i iznude.
Pozdrav

Kako to mislis da mu ne daju listing za prenos podataka? Treba da mu daju podatke na osnovu kojih su mu naplatili tih 2000 din, inace ne mogu ni da mu naplate.
Pozdrav

Nema listinga za prenos podataka. Ako misliš konkretno na web sajtove koje si posetio ili bar IP adrese i potrošene kilobajte na istim, to provajderi ne daju

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne, ne mislim na IP adrese ili sajtove koje si posecivao. Te informacije ni ne stizu do billing sistema, jer nisu ni potrebne za naplatu (naplata se radi na osnovu "klase" kojoj sajt pripada).
Mislim na spisak GPRS sesija, na kome imas vreme pocetka sesije, kolicinu prenetih podataka, cenu, i jos par manje važnih podataka. To moraju da imaju, jer na osnovu toga prave racun. Za roaming, moraju da imaju i mrezu u kojoj je pravljen saobracaj, jer cena zavisi od toga.
Nemam licna iskustva ovog tipa, ali ako me neko duzi za neke pare, ocekujem da moze i da specificira na osnovu cega me duzi. Inace, pare videti nece...
Pozdrav

Vrh Dno