2000, posto u Telenoru ne mozes ispod 2000, zvanicno za ~500min.2000? Valjda, da ne plaća preko 1000.
Ne bih poredio direktno 1000, jer Neo 2 ima drugu cene uz telefon, pa ce poceti parcanje.
2000, posto u Telenoru ne mozes ispod 2000, zvanicno za ~500min.2000? Valjda, da ne plaća preko 1000.
2000, posto u Telenoru ne mozes ispod 2000, zvanicno za ~500min.
Ne bih poredio direktno 1000, jer Neo 2 ima drugu cene uz telefon, pa ce poceti parcanje.
U Telenoru znanično 400 min je 1650 din - 20% = 1320 din.
Uz aneks - 825 din.
Zvanicno 1650,ja ih pitao i proverio,nema nikakav popust za nove korisnike,kao kod drugih.![]()
Ima, 20% zvanično ili 30% uz telefon preko TB.
ps. za nove korisnike posle 6 meseci, ali Septimus kaže da može i posle 1-2 mes.
Zvanicno 1650,ja ih pitao i proverio,nema nikakav popust za nove korisnike,kao kod drugih.![]()
Zvanicno lepo si rekao, medjutim neko od nas lepo kontaktira telenor preko tvitera pa ubrzo ga pozove neko iz Telenora.
Dogovor lako padne i dobijes 50% popusta, pa menjas tarife kako ti se hoce
Sent from Lumia 950 (restart edition) ☹
Nekima ne bi ugodio,sve i da dalju free.Ma koji telenor vamo ide reklama da je HBO GO neogranicen,a ovamo limitiraju li limitiraju.Laganje na kilo u reklamam c c c c![]()
Nekima ne bi ugodio,sve i da dalju free.
Jel malo Hbo 20 i kusur Gb za Hbo,onda posebno za dizer,posebno za novinarnicu i ostale servise,jos dodatno daju 10 gb i na to sve jos iz paketa.
Na to sve dodaj i najbolju pokrivenost u svemu,sta bi ti jos?
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Mislis ti kontaktiras preko tvitera telenor i ja dobijem 50% popusta?
To vec nije lose,dobra fora iskreno.
Ne radi se o tome da je malo,ako kazu da je neograniceno,tako i treba bude.
Upravo to,koliko znam i tu ima taj kao fair usage ili kako vec.Cek bre zar i Vip ne reklamira NEOgranicene minute pa na kraju ispada da bas i nisu.
Cek bre zar i Vip ne reklamira NEOgranicene minute pa na kraju ispada da bas i nisu.
Pa bas ako je 50H jedna serija ili ako jedna serija trosi 25GB podataka, nece da moze nego je neko malo ono jel da?Jeste u pravu si to mu izadje 5,5 sati da pricas svaki dan,sa ovim ogranicenjem ne znam dal mozes pogledati jednu seriju dnevno na HBO GO tesko.To ono gledaj pola filma danas a pola sutra,superiska![]()
Meni još ne aktiviraše 10 Gb na mesečnom nivou za ovu novu promociju. Jel neko dobio ovo? Kako izgleda u Moj Telenor aplikaciji?
Pa jel ima spisak poziva? Da vidi iz koje mreze je napravljen taj roaming i da li je u to vreme bio blizu te mreze.
Jel' menjao broj ili karticu skoro?
Pozdrav
Kako to mislis da mu ne daju listing za prenos podataka? Treba da mu daju podatke na osnovu kojih su mu naplatili tih 2000 din, inace ne mogu ni da mu naplate.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari