Nisam ja pominjao RATEL, to je analicitar rekao. Slazem se sa VIP i MTS ciframa (zvanicno), jer su iste u njihovom zadnjem izvestaju.Alfa, link ka Ratelovom izvestaju je u pitanju.
Procenta cega?????? Ove cifre ne doticu fixnu.A kod MTS bilo bi zanimljivo navesti, od ovog procenta kolika je zastupljenost fiksne mreže.
Ma ljudi su tromi, da je to neverovatno, mrzi ih da odu i zamene mrezu....Upravo tako. Uz to, još uvek žive od stare slave da imaju najkvalitetniju mrežu (što više nije slučaj), tako da im cene nisu ničim opravdane, pa ne čudi što toliko gube korisnike...
Koliko sam razumeo uz PRENESI PLAY+ mozes da izberes npr. Viber i mozes da ga koristis bez ikakovog ogranicenja i ne trosi ti MB iz paketa, da li je tako?
2GB ode vrlo brzo ako saljes slike preko Vibera, razgovaras dosta.Ako potrošiš 2 GB na play+ (mada nema šanse da potrošiš 2 Gb), trošiš net iz paketa.
Uz ostale pakete ide isto 2GB interneta.
Aktuelnu verziju kada sam merio je ~128kbps bandwidth za voice sto bude oko 2220 minuta, mozda u nekom slucaju trosi i manje (ima ona opcija za smanjenu potrosnju). Inace 2GB na Viberu moze da se potrosi odmah ako se koristi ona nova opcija da se posalje File Message do 300MB. Ako se to ne koristi, onda su fotografije 1Megapixel JPG 90% 24bit, a video je VGA rezolucija.Onda ga ne bi ogranicavali
Inace, 4500 minuta valjda, Viber trosi ispod 500KB/min.
Promocija se ne odnosi na:
•Prelazak sa prepaid na postpaid sa 50% popusta prvih 6 meseci i 25% popusta u drugih 18 meseci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari