Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

O.O to zaista nisam znao cak sam negde procitao da istu ponudu mozes da dobijes i u predstavnistvu i preko kol centra....Hvala puno @Darko Da zovem call centar onda ? Ili kako ? Na mail da saljem ?

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Piši im na twitteru ili na [email protected] i reci da želiš da te kontaktira neko iz službe za brigu o korisnicima radi produženja ugovora. Tad traži 50% ili šta si već planirao, daju i popust na telefon umesto popusta na pretplatu...

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Imam utisak na osnovu cele izjave da ipak nece doci do prodaje jer bi u suprotnom ispalo da je Brekke masno, masno slagao.

Ne SBB već šef CIA :) :)

81604f511b27a22e7fece1891936a081.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

U Sloveniji su odavno kupili TUS mobil.

Imam utisak na osnovu cele izjave da ipak nece doci do prodaje jer bi u suprotnom ispalo da je Brekke masno, masno slagao.
Meni je presmešno da je čovek uopšte uzeo da komentariše navode tamo nekog tabloidnog lista (najblaže rečeno) iz Srbije.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Mozda nije hteo da smanji cenu odeljenja, ako pocnu da beze korisnici jos vise ;)

Ne, VIP ima najmanje i dalje. Da li Telenor ima vise ili MTS je vec dublje pitanje u stvarnosti, jer mislim da MTS i dalje nadje nacina da mnogo prepaid korisnika smatra aktivnih, iako nisu. Manje nego do 2011., ali i dalje puno.

Ali po svim pokazateljima koji se ne mogu toliko lazirati (broj postpaid korisnika i sl.), VIP i MTS su povecali broj korisnika, a Telenor je smanjio.

Izvor?

Poslednji izvestaji operatera, osim za Telenor gde je bilo 3 miliona, nakon gubitka oko 150.000. Gde odose sada jos 100.000 za jedno tromesecje?

Ovo jesu zvanicne brojke, ali opet, po mom misljenu, MTS ima manje realnih korisnika.

Za koji deo? Pa ti si postavio link za VIP I TNOR q1. A MTS ima za proslu u fin.izv.za 2016.

Alfa ti vise brines brigu za telenor i njihovo poslovanje nego sam telenor?
Zivote moj koliko je tebi zabavno u zivotu kad samo tu brigu brines.
Znas koliko mene zanima pad broja korisnika telenora...ni u snovima?
Ako nista imace manji net protok sto ce jos rasteretiti mrezu koja je i onako optercena super radila,onih preko 50% je satiranje ostala 2 operatera,sad ce biti 45%...haha ;)
Nego je meni fascinantno da i pored silnih vaucer,popusta,pogodnosti koje Vip najvise daje,evo sad i neogranicenih min-sms Vip opet na 3. mestu,neku bitniju falinku ima,cim je i dalje zadnji. ;)
I dalje tipujem na najslabiju pokrivenost i dosta reklamacija na racune ;)

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Nego je meni fascinantno da i pored silnih vaucer,popusta,pogodnosti koje Vip najvise daje,evo sad i neogranicenih min-sms Vip opet na 3. mestu,neku bitniju falinku ima,cim je i dalje zadnji. ;)

Dzosua, dosta površno zapažanje. Vipmobile je grinfild investicija i uspeo je dosta da uradi za 10 godina. Telenor je bio najbolji 5-6 godina po preuzimanju od mobtela, sada stagnira. A kod MTS bilo bi zanimljivo navesti, od ovog procenta kolika je zastupljenost fiksne mreže.

Dzosua, dosta površno zapažanje. Vipmobile je grinfild investicija i uspeo je dosta da uradi za 10 godina. Telenor je bio najbolji 5-6 godina po preuzimanju od mobtela, sada stagnira. A kod MTS bilo bi zanimljivo navesti, od ovog procenta kolika je zastupljenost fiksne mreže.

10 god. je isuvise dovoljan period da se svasta uradi,koliko mu treba po tebi,jos 10?
Pored svih silnih povoljnosti koje Vip ubedljivo najvise daje opet je zadnji...imam osecaj i da dele za dzabe pakete da bi opet bili zadnji.
Kod nas zbog lose materijalne i dalje igra glavnu ulogu na 1. mestu cena pa sve ostalo,ko sisa pokrivenost,kvalitet i to da ima sto manje reklamacija. ;)
Telenor kad bi samo zvanicno uveo recimo 20% na paket i mob i recimo 50% na paket bez moba ili cak i neki procenat manje tipa 40% i sl. povratio bi sve korisnike,na njihovoj strani je i dalje koliko toliko bolji kvalitet (iako je ranije bio mnogo bolji),stabilna mreza i jako malo reklamacija,sto za druga 2 nije slucaj.
Ja recimo ne bi pomisljao na promenu mreze sve dok imam neku povoljnost recimo 25% i mob kao sad sto imam ili popust na tel koji mi naravno odgovara,drugo mi nista ne treba.

Poenta cene price samo zato sto su ovi telenorovci nenormalno alavi na pare gube korisnike,a samo da trecinu promocija daju kao Vip ne bi nikoga izgubili

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Poenta cene price samo zato sto su ovi telenorovci nenormalno alavi na pare gube korisnike,a samo da trecinu promocija daju kao Vip ne bi nikoga izgubili

Upravo tako. Uz to, još uvek žive od stare slave da imaju najkvalitetniju mrežu (što više nije slučaj), tako da im cene nisu ničim opravdane, pa ne čudi što toliko gube korisnike...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Sto telenor ne otvori kapije (Oslobodi ljude UO),da vidmo ko ce ostati u telenoru haha.Lako je promeniti prodavnicu ako si danas kupio hleba po 45 a sutra odes gde ha ima po 30.Ali operater se ne menja tako lako,inace bi telenor ostao sa svojim radnicima koji koristre telenor samo. :D

Sto telenor ne otvori kapije (Oslobodi ljude UO),da vidmo ko ce ostati u telenoru haha.Lako je promeniti prodavnicu ako si danas kupio hleba po 45 a sutra odes gde ha ima po 30.Ali operater se ne menja tako lako,inace bi telenor ostao sa svojim radnicima koji koristre telenor samo. :D

Ko je naterao ljude da potpisu UO pa ih sada treba osloboditi? Od kada je ratel kroz mnp omogucio prenos broja kod drugog operatera sada svako ima mogucnost da to uradi ako mu nesto ne odgovara.
Malo se skrenulo sa teme koliko sam je ja razuemo trebalo bi iznositi neke cinjenice u vezi paketa i promocija kako bi nekome bile od koristi ovako tema ispada kao neki trac tabloid.

Ako neko uzme ovaj novi Sony XA1 ultra, neka napise utiske.

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk

Ja bio to telenora danas, gledam veliki red pa reko da uzmem Kontakt njihov casopis...

Vidim Nokia 5 ja sav srecan, hteo odmah da ga uzmem kad ono... Stigao na red i lik mi kaze bice za mesec dana, samo single sim bez DS i ne zna koje ce biti sve boje dostupne...
Smorio se, katalog za jun a telefon im stize tek u julu wtf?!

Bio i do mts-a, slicni odgovori, kaze pratite na webu kaze redovno se azurira... E sad ko je upuceniji koliko je to tacno... Ja mislio da oni kao prodavci imaju neki interni kanal gde se zna datum ili nesto od prilike...kad ono...

Sent from Dead OS ☹

Koliko sam razumeo uz PRENESI PLAY+ mozes da izberes npr. Viber i mozes da ga koristis bez ikakovog ogranicenja i ne trosi ti MB iz paketa, da li je tako?

Upravo tako. Uz to, još uvek žive od stare slave da imaju najkvalitetniju mrežu (što više nije slučaj), tako da im cene nisu ničim opravdane, pa ne čudi što toliko gube korisnike...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ti to ne znaš jer već godinama nisi na Telenor mreži. Možeš da pričaš za Telenor da je skup, ovakav ili onakav, ali da kažeš da nije najstabilniji i najkvalitetniji, to je već lupetanje ajd reda radi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko sam razumeo uz PRENESI PLAY+ mozes da izberes npr. Viber i mozes da ga koristis bez ikakovog ogranicenja i ne trosi ti MB iz paketa, da li je tako?

Uz prenesi play+ viber je besplatan dodatak i imaš 2GB saobraćaja za njega.
Uz ostale pakete košta 95 din.

Nazad
Vrh Dno