Šta je novo?

Xiaomi Mi5

Ja se izvinjavam što imam mnogo pitanja i podpitanja, sto naš narud kaže "upalila mi se šišarka". Jel je možda znate kod kog prodavca na KP ima najbolji primerci Prime 64gb verzije? Pod "dobri primerci" mislim sa tim boljim ekranom i bez drugih mana.
Sve ti je to isto

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ja sam uzeo telefon isto preko kp od MOBILNI NS (061-318-318-8) prime verziju sa godinu dana garancije, pa pogledaj kod njega da li ima jos modela

Jel kod ovih ovih sto prodaju na KP su sa punjacima koji nisu EU priključak?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kod ovog gde sam ja kupio nije EU prikljucak,a predpostavljam i kod ostalih.

Нисам ни ја добио EU прикључак, али сам добио адаптер.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

I ja sam isto dobio adapter :D
Ne znam da li je to do mog telefona ili je tako kod svakog, telefon mi se greje jako puno kad se puni

Da li neko jos ima problema sa apdejtovanjem isestema posto nece nikako da ga apdejtuje.Pokusao sam i zbacilo mi nesto reboot i ja ga restartovao i nista se nije promenilo.Posle toga sam pokusao ponovo da ga apdejtujem inece vise ni da pokrene apdejtovanje,a i nece nista da mi skine sa play stora

Da li neko jos ima problema sa apdejtovanjem isestema posto nece nikako da ga apdejtuje.Pokusao sam i zbacilo mi nesto reboot i ja ga restartovao i nista se nije promenilo.Posle toga sam pokusao ponovo da ga apdejtujem inece vise ni da pokrene apdejtovanje,a i nece nista da mi skine sa play stora
Pa nije izašao update, koliko znam

Да, телефон се греје док се пуни.
Ја сам још увек на 6.0.1, мрзи ме да ручно скидам јер још ни изашао нови, а и овде кажу да је ово најстабинији ром.

Poslednja izmena:
I ja sam isto na 6.0.1 ,ja ga isto ne bi menjao zbog stabilnosti ali moram.
Jel ima neko da je recno skidao i da su sve radi normalno?Pa ako ima,jel bi mogao da mi detaljno opise kako i sta treba da uradim.

Preko 80% je bez problema, imaš na zvaničnom forumu instrukcije i dl.

Odradim sve kako pise tamo i izbaci mi ovo: ''It's not allowed to upgrade to unofficial ROM package''

Jesi ga otljučao, iz boot se instalira

Јел неко користио неки VR са овим телефоном?

Imam problem sa Google Maps-om, ne mogu glasovnu navigaciju da prebacim na srpski... Ima neko rešenje? Hvala unapred.

Ne postoji glasovna navigacija na srpskom u gmaps.

Jel neko instalirao android 7.0, kako radi i jel moze pomoc kako da ga instaliram

Колико вам остаје рама на телефону?
Мени сад показује 720 MB, обично показује око 1GB.

Poslednja izmena:
И мени је просек неких 1.1 - 1.3, али данас је било 720. Кад убијем програме врати се на 1.3.
Да ли је тих 1.3 неки стандард?

Poslednja izmena:
Neiskorišćeni ram ne služi ničemu [emoji2] Nemaš telefon s 512mb ili 1gb ram-a pa da ubijaš aplikacije.Tako da,opusti se i uživaj u mašini [emoji2]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Да ли се може наместити да се телефоном откључавају улазна врата од зграде? За откључавање користим Rfid пластични привезак.

dali Xiaomi Mi5 podrzava 4 G , i dalije ovo jedini xiaomi sa fizickim tasterom home

Ne podržava lte800 (4g)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kako ne podržava?

A šta znači 4g u gornjem ćošku,
Jel to memorija?

Nazad
Vrh Dno