Šta je novo?

Huawei P10

Evo
d7b7bd8ac1b85833458815bc17cfd9e9.jpg
cc3a55951d684fe65f438f61afbd2006.jpg

Poslato sa Huawei P10 Plus DS uz pomoć Tapatoka

Nije ni čudo što ne mogu da ga nađem. Kod mene nema ta opcija.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Aplikacije koje intenzivno troše energiju. I ako je FB tu otvori ga i zadaj mu kako da se ponaša

67f38c5b84bd91a8526d7125cec37fdb.jpg

Nije već neko vrijeme. Možda ipak i funkcioniše ovo za screen-lock. Mada je uvijek jedan od najvećih potrošača u onom Consumption Level podešavanju.

I ja sam ga stavio u screen lock pa se ipak pojavljuje tu. Pored njega su često tu i One Drive, Google + i Telenor Capture

Opet neka zakrpa pala sinoć ne znam sta je ali evo piše p10 iz vipa
82dad9e6e9bb38ed583870c966be1ae6.jpg

Pisem sa p10

Vi se nadobijašte apdejtova. Ja još nisam ni B133 dobio iako ga je Huawei pustio zs Evropu 19.05. i za P10, kao i Plus i Lite

Meni ovaj nije bio još. @Goxy jel moguće da ti nije bio B133?

Moguće. Evo i jutros proverih. Mogu da ga skinem sa neta ali više volim OTA. Šta ste za region stavili u podešavanjima?

Ja to nisam ni čačkao. Gdje da provjerim?

Pa imaš one za jezik u unos. Ako sam izabereš srpski, onda za zemlju imaš Srbiju, CG i BiH. Ako izabereš Engleski imaš UK, US i još neke. Ne znam ovde ali na mom starom Honor 5x nisam mogao da za jezik stavim engleski a za zemlju Srbiju.

Jel probao neko HiSuite. Čitao sam negde da nešto ne radi sa P10 verzijama odnosno sa Emui 5.1

Tu sam stavio na Srbiju da bih imao ono gold membership.

I meni je podešena Srbija, na Telenor mreži mi je stigao update b133.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Corpus delicti
268de2af8ee0258efbcdc13723a52449.jpg

Jel probao neko HiSuite. Čitao sam negde da nešto ne radi sa P10 verzijama odnosno sa Emui 5.1

Radi kod mene. Mada samo na usb 2.0. Inače, muči se sa svime što se konekcije tiče. I sa Hisuite sam imao problema u početku i sa TV, kako sa NFC, tako i sa cast preko wifi.

Nemam nikakvih problema sa konekcijom na TV, a svakodnevno se kačim preko BT i na moje B&O zvučnike, takođe nikakvih problema.

Sent from my P10 using Tapatalk

A šta ti piše koliko ti traje gold membership. Meni piše do 01.06.2018. što je 1 godina.

Nemam nikakvih problema sa konekcijom na TV, a svakodnevno se kačim preko BT i na moje B&O zvučnike, takođe nikakvih problema.

Sent from my P10 using Tapatalk
Moguće sa LG da se ne miriše. Nikako da ih uparim.
A šta ti piše koliko ti traje gold membership. Meni piše do 01.06.2018. što je 1 godina.

I meni isto. Mada sam valjda sa tim dobio i 3 godine garancije i po 3 mjeseca za displej i za zamjenu uređaja.

Evo sa LG

5adbc8c1bf8a03b9de81016566dde821.jpg

Moguće sa LG da se ne miriše. Nikako da ih uparim.

I meni isto. Mada sam valjda sa tim dobio i 3 godine garancije i po 3 mjeseca za displej i za zamjenu uređaja.

Tako je:

Poštovani g. Barać,

Hvala Vam što ste nas kontaktirali.

Registracijom kroz unapred instaliran HiCare u roku od mesec dana od kupovine uređaja, stekli ste pravo na VIP garanciju kao što je opisano u aplikaciji HiCare. Osim registracije nije potrebno ništa dodatno uraditi, naravno molimo Vas da sačuvate potvrdu to jest dokaz o kupovini.

Ako imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, facebook stranice ili na telefon0800088880 (ponedeljak – petak od 09:00 do 18:00).

Hvala na poverenju,

Huawei Tehnička Podrška

Meni radi cast sa YT
c47003a0488e0247faa2bb78e8d72d09.jpg

Jesi li ga upario prvo? Meni TV kad treba da izbaci kod samo prazna polja izbavi.

Nisam ga uparivao. Tv je ušao u svoju YT aplikaciju i odatle je pustio.

Meni inicijalno traži tv sa novim telefonom da se poveže i treba da izbaci šifru pri tom koju ukucam u fon. Međutim on samo izbaci prazna polja umjesto šifre.

I meni je tražio te šifre sa galaxy s7e i honor 5x. Sad sa ovim ne traži. Apdejtuj tv

TV mi sam izbaci kad ima novi update. Možda što je 2013.godište, čini mi se. LG 690s je u pitanju. Koji je tvoj model?

580v. Mislim da je iz 2014 ili 2015

Nazad
Vrh Dno