Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Meni je ista jacina signala na MIUI i LOS.

560fe6fce5bea95eb9a741b6953d419b.jpg

Malo cudan cellular network type. Sto ne sklonis tu tarabu gore. [emoji42]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Pa na wifi mu je, zato tako pokazuje...Zile ugasi Wifi, pa onda vidi signal.

Sent from my Redmi Note 4X

HSPA je, iako je na LTE postavljeno, kao sto je i bilo na MIUI na istoj poziciji. Nemam ss sa MIUI, ista je bila jacina signala.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jel imao neko problem da mu povremeno "pucne" zvucnik? Najčešće kad stisnem back.

Jok, ni na miui, ni na custom romovima. Vibracija je uklljucena uvek

Je li imao neko iskustava sa kupovinom Xiaomi telefona kod Kupitel.com?
Vidim da su ubedljivo najjeftiniji, jeftiniji i od K-P.

O tome pričam...
Xiaomi Redmi Note 4X Dual SIM 32GB Snapdragon 625 Siva - 156 eur,
Xiaomi Redmi 4X Dual SIM 16GB Crna - 116 eur.
Vidim da im je lokacija Subotica.

Ja na tom sajtu nigde ne vidim note već samo običan redmi tj 5" telefon

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ima ga na pocetnoj strani 19400din,trazio sam ga i ja u Xiaomi ali tamo ima samo obican Redmi

Послато са Redmi Note 4x

Stoji u podgrupi phablet :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

U pravu ste za phablet ali ja ne vidim po toj ceni
91e954cf824ecf08795e82142357c136.jpg

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Uzeh od gremlina ( mobilni NS) Redmi note 4 global i naravno koji sam maler upadne mi mrtvi BOE sa mrtvim pixelima. Cimao gremlin dobavljaca I ništa od zamene , *** moraću da se naviknem.
Zanimljivo da je datum proizvodnje maj tako da je moguće da sada u većinu ide boe.
Imam pored sebe i tianmu rn4 ( MTK ) i rn4 global boe i tianma je toplija i deluje da ima bolji kontrast. Max brajtnes je isti.

Na kraju je ipak bolje da se fon naruči iz Kine i da se zamoli prodavac da proveri mrtve pixele pre slanja ,*** :)

Mada pre ću se navići na ovo nego amoled koji vuče na roze , tako da lagano :)

E da , izrada nije toliko lošija od MTK , za sada ništa ne krcka :)

uploadfromtaptalk1496744364851.png

Jel imao neko problem da mu povremeno "pucne" zvucnik? Najčešće kad stisnem back.
I ja sam to primetio. I kod mene pucne zvucnik prilikom ulaska ili izlaska iz aplikacije, ali nema pravila neki put se cuje, ali u vecini slucajeva nema nista.

Moram malo i ja da pohvalim ovaj s625. Koliko je hladan ja nemam reči , potrošnja baterije mi nije toliko bitna ali ovaj soc se bukvalno ne greje.
Možda sam pod utiskom zato što x20 greje kao s808 i s810 ali napokon dobar soc od qualcomma.

Jedna stvar koja je lošija kod sd verzije je zvuk u toku razgovora , nekako je bez ličnosti kao iz konzerve . Na MTK je bolji

Jel neko zna kada ce stable rom update na 7.0?

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Мени пуцка на миуи, а на РР не....тако да је до Рома....углавном на ватс ап

Meni pre neki dan stigao iz Kine Note 4 snapdragon 64/4, odusevljen sam fonom...ali izgledao da je notification light DOA. Sve je ukljuceno ali ne ukljucuje se LED ni kad je na punjaci ni kad imam propusten poziv. Jel imao neko ovaj problem?

Kako da proverim koji displej imam i senzore za kameru?

Više puta stisni na kernel u setingsima i onda ono pod 1.

Meni pre neki dan stigao iz Kine Note 4 snapdragon 64/4, odusevljen sam fonom...ali izgledao da je notification light DOA. Sve je ukljuceno ali ne ukljucuje se LED ni kad je na punjaci ni kad imam propusten poziv. Jel imao neko ovaj problem?

Idi u podesavanja za notification light i probaj da promenis boju. Kad izaberes neku, treba da se upali na 1s.
To ti je u system & device sekciji, additional settings.

Ma jok, nista...ukljucivao-iskljucivao LED light, restartovao nekoliko puta, menjao boju ali se definitivno ne ukljucuje LED.
babba0e8a3809e15101da4467056d7f9.jpg

Ljudi u čemu je razlika izmedju Redmi Note 4 i Redmi Note 4x?
Uporedim specs i isti procesor, isti RAM i ROM (količina memorija), pa mi ništa nije jasno što je 4x jeftiniji?

Koji mi savjetujete da kupim od njih?

Vidim i neki Note 4 pro ... (ove tačke znače još neku riječ u nazivu ali sam zaboravio koja je riječ) pa i on je čini mi se jeftiniji od Note 4.

Послато са LG-H818 уз помоћ Тапатока

Uzeh od gremlina ( mobilni NS) Redmi note 4 global i naravno koji sam maler upadne mi mrtvi BOE sa mrtvim pixelima. Cimao gremlin dobavljaca I ništa od zamene , *** moraću da se naviknem.
Zanimljivo da je datum proizvodnje maj tako da je moguće da sada u većinu ide boe.
Imam pored sebe i tianmu rn4 ( MTK ) i rn4 global boe i tianma je toplija i deluje da ima bolji kontrast. Max brajtnes je isti.

Na kraju je ipak bolje da se fon naruči iz Kine i da se zamoli prodavac da proveri mrtve pixele pre slanja ,*** :)

Mada pre ću se navići na ovo nego amoled koji vuče na roze , tako da lagano :)

E da , izrada nije toliko lošija od MTK , za sada ništa ne krcka :)

Pogledajte prilog 230609
E ***,maler :( jesi probao masiranjem da resis? Koliko imas zaglavljenih piksela ustvari?

Imam ovaj jedan koji je stalno plave boje. Sreća pa je pri dnu ekrana i više ga ni ne primećujem . Na sivoj podlozi imam i onaj jedan beli , ali se to tek ne primećuje .
*** uvek sam bio maler sa mob tako da se brzo pomirim sa situacijom :)

Šta je to LTE B20?

Je li ovaj na linku ima to LTE B20? Nema izgleda.
A je li to treba da piše pod stavkom 4G ?

https://m.aliexpress.com/s/item/32792320034.html#autostay
Band 20 koji radi na 800mhz i koristi se pretežno van grada jer pokriva veću površinu.
Telenor i VIP imaju dosta baznih stanica na 800mhz, MTS dosta manje.

Imam ovaj jedan koji je stalno plave boje. Sreća pa je pri dnu ekrana i više ga ni ne primećujem . Na sivoj podlozi imam i onaj jedan beli , ali se to tek ne primećuje .
*** uvek sam bio maler sa mob tako da se brzo pomirim sa situacijom :)

Pa ok ***,ako se ne primecuje u realnom radu,nije frka...i meni ovih dana stize jedan RN4X global,pa cemo videti kakve sam srece :)

Vrh Dno