Šta je novo?

Mafia III

Мислио сам да не може лошије од двојке. Добро не може, али није много боље :Д
Одиграћу до краја, али ово реално није мафија. Ово је неки ГТА клон, експенжн, мод, шта год. Музика је ок, графика и управљање, али свемирским годинама удаљено од мафије ;)

Кад завршим, морам да окадим комп оригиналном мафијом :Д
Ne vredjaj gta sa ovim djubretom.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Да ми је неко први пут пустио игру без наслова, само гејмплеј, заклео бих се да је у питању ГТА Луизијана или Њу Орлеанс,
и да је игра настала у време ГТА 4, и првог мандата Барака Обаме.
Не бих да залазим у расправе Мафија вс Гранд тефт.

Too late - GTA IV je najbolja igra ikada. :)

Elem, probao sam novu Mafiju i utisci su žalosni. I dvojka mi je bila bezveze, ali je za ovo svemirski brod.

Obozavao sam prve dve Mafia igre, da mi je prosto zao sto je ovaj deo zadesila takva sudbina - overhajpovana igra sa klasicnim port problemima na PCu.

Nadam se da ce se port problemi razresiti uskoro i da cemo moci da uzivamo u ovom naslovu.

Meni je glavni lik toliko odvratan i antipatican da ne mogu da ga gledam koliko je ruzan.

Meni je glavni lik toliko odvratan i antipatican da ne mogu da ga gledam koliko je ruzan.
Dobru gradju ima[emoji3] [emoji3] [emoji3]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Meni je glavni lik delovao vise kao superman i to mi je recimo smetalo.

Sent from my D6603

Близнаци, један оће прича, други је мало повучен и ћутљив. cheers

Burke.jpg

@CPunk
Taman sam svratio da vidim stanje posle pečeva i meseci popravki, i ovo je dobar izveštaj- tačno tako nešto ukratko sam i hteo da nađem. Znači i dalje slabo.

Verovatno losije radi na AMD low end (citaj RX480 4gb) nego na nVIDIA mid range.
Na 1060, 60 najnizi dropovi na 50fps, -max setovanja.

reshader radi posao sto se tice grafike

Depth of Field: On Field of View: Personal preference, higher is better. I use 90 Global
Quality Preset: Custom Fullscreen: On
Vsync: Off <-- Optional but I disable it.
Ambient Occulsion: High
Motion Blur: On
Geometry Detail: High
Shadow Detail: High <-- Reducing to low effects distant shadows but doesn't seem to effect fps much
Reflection Detail: Low <-- HIGH fps cost, negligible visual difference
Volumetric Effects: Low <--- HIGH fps cost, negligible visual difference
Antialiasing: High <-- Works best with current sharpening setting

Bez
http://i.imgur.com/sJr1ga0.jpg

Sa
http://i.imgur.com/ek7zrDC.jpg

ako do sada nisi shvatio, ne da ti se objasniti :)

Poslednja izmena:
Ni sa svim zivim patchovima, ova igra ni u zadnjoj verziji, ne radi kako treba, cak i kad se sve obori na low, budu momenti kad se fps spusta ispod 30. Sama igra i prica su meni nezanimljivi, sto ne znaci da nije ulozen trud u pricu, ali mene ta tematika i period ne pogadjaju.
Gameplay je repetativan i dosadan, napucavanje je jedva ok.
Prva dva dela su bile fenomenalne igre, pogotovo prvi deo, a ovo nema veze sa serijalom, ovo je pokusaj da se udje u GTA mainstream i da se uzmu pare, ali pukli su u svakom mogucem poredjenju sa GTA.

Evo sada sam snimio snimak iz igre i stavio sam na youtube da se uploduje pa kada se zavrsi cu okacim kako igra radi a sve je ukljuceno do kraja. A probacu kasnije i sa ovim podesavanjma sto je okacio 2SaiNt4U pa cu da vidim razliku. moja masina trenutno je 2500k klokovan na 3.7, ram memorija 8 gb na 2133 mhz, i rx 480 nitro+ 4 gb.

Sto se tice same price u igri dobra je, nije najbolja ali veruj mi vidjao sam i vece gluposti po igrama. Ako se prati sama prica iz igre dobra je ali ako se gleda da odradis sve zadatke koje ti igra ponudi onda zna da bude dosadno da ponavljas jedno te isto. Sto se tice sam tematike mene bas taj period u igrama zanima i svidja mi se to.

A kao najbitnije mogu da garantujem da prvi deo nisi ni odigrao a kamoli ga presao, drugo niko od izdavaca nije izneo tvrdnje da pucaju na gta serijal da ga ugroze nego su to takvi likovi kao sto si ti izmislili.

I ono najbitnije damire nisu igre za svakoga pomiri se sa time, davanjem tako bezveznih izjava stvarno nema smisla.

Poslednja izmena:
Presao sam osnovnu pricu i mogu reci da sam jako zadovoljan, ne razumem sta im se to u igri nije svidelo pa da su je toliko napljuvali. Ok niej to ona prica iz drugog dela ali *** vreme ide napred pa se sve menja pa ne mozemo ocekivati doveka da ce da drze jedan isti nivo, verovatno da su pokusali nesto malo drugacije da urade ali im se to obilo oglavu.

Prica ko prica ok je ali da je igra bagovita e to stvarno nemam reci koliko u ovoj igri ima bagova. Evo sada instalirao ovaj novi dlc Mafia III Stones Unturned i ovo je neverovatno, em sto mi se procesor u ovoj igri greje vise nego sto treba em mi je sada od ove expanzije pocela i kartica da trokira da ne drzi konstantan core klok koji je inace uvek i oduvek bio zakucan na 1306 a ovo je sada prvi put da vidim iako je karica undervoltovana da trokira i da core klok varira. Cak sta vise vidim da se i vise greje iako ventilatori su podeseni da idu do 60% snage.

Za one koji budu odlucili da ipak ovo odigraju mogu da skinu samo ovaj zadnji dlc Mafia III - Stones Unturned i u njemu je Main Story, Fasters Baby i Stones Unturned.

Presao sam osnovnu pricu i mogu reci da sam jako zadovoljan, ne razumem sta im se to u igri nije svidelo pa da su je toliko napljuvali. Ok niej to ona prica iz drugog dela ali *** vreme ide napred pa se sve menja pa ne mozemo ocekivati doveka da ce da drze jedan isti nivo, verovatno da su pokusali nesto malo drugacije da urade ali im se to obilo oglavu.

Prica ko prica ok je ali da je igra bagovita e to stvarno nemam reci koliko u ovoj igri ima bagova. Evo sada instalirao ovaj novi dlc Mafia III Stones Unturned i ovo je neverovatno, em sto mi se procesor u ovoj igri greje vise nego sto treba em mi je sada od ove expanzije pocela i kartica da trokira da ne drzi konstantan core klok koji je inace uvek i oduvek bio zakucan na 1306 a ovo je sada prvi put da vidim iako je karica undervoltovana da trokira i da core klok varira. Cak sta vise vidim da se i vise greje iako ventilatori su podeseni da idu do 60% snage.

Za one koji budu odlucili da ipak ovo odigraju mogu da skinu samo ovaj zadnji dlc Mafia III - Stones Unturned i u njemu je Main Story, Fasters Baby i Stones Unturned.
Jel se isplati kupovati nasao za 900din. Konfiguracija iz potpisa?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Cemu kada je crackovana? Realno, ne zasluzuje te pare.

Jel se isplati kupovati nasao za 900din. Konfiguracija iz potpisa?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa po meni se ispalti odigrati igru ako nista drugo bar zbog price koju igra ima a bagovi koji su je sa pocetka pratili ja se nisam susretao jer sam igru krenuo da igram posle dosta vremena od njenog samog izalska. Kada sada sve vratim unazad igra nije ni malo kratka sa sva tri dlc-a kada sam je odigrao. Glavna prica ti je najbitnija a dlc je eto samo da se kaze da nije samo ta jedina prica u igri nego da se jos nesto pored toga desavalo, sve u svemu uzivao sam dok sam je igrao.

Nazad
Vrh Dno