Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Na Win10 64bit sam vec imao podesen adb/fastboot.
Moras da iskljucis driver signature enforcement ako se zezas sa drajverima.
A ja nisam instalirao te xiaomi drajvere, probao sam bez njih. Mi Flash je prepoznao telefon u fastboot modu.

RR perfect [emoji108] [emoji41]
78688a928003d01981b622a7b60b6115.jpg
Inace, navikao sam da punim bateriju svakodnevno, a posto ne mogu za dan da je ispraznim, onda jednom dopunim ovo cudo [emoji1]

Poslednja izmena:
Jesu sredili haptic feedback na RR?

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Na ovom zadnjem 5.8.3 radi.

Sent from my Redmi Note 4X

Uspeo sam, ubacio prvo 7.5.25 beta nugat i opet sheban frame rate 17fps snimak znaci koci ubija, i vratio sam se na 8.1.15.0 i ovde je zakucanih 30fps uvek :D neko kakav je taj RR po pitanju kamere?

Ja sam takođe uradio downgrade na 8.1.15.0, ali kroz twrp recovery. Vidim da se drugi ne bune, ali meni je na 8.2.5.0 baterija bila drastično lošija.

Probao i rr i tu je kamera losa, ostajem na 8.1.15.0 :D Ne znam kako su zeznuli kameru tako, dal bi moglo da se izvede da se nekako kamera sa 8.1.15.0 prebaci na 8.2.5.0 zna li neko?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja ubacio Lineage, šljaka za sve pare. Drugi telefon... Neverovatno šta skoro stock android napravi od telefona... [emoji108]

Najbolje sto ima trenutno :)

Ja ubacio Lineage, šljaka za sve pare. Drugi telefon... Neverovatno šta skoro stock android napravi od telefona... [emoji108]
I ostani na njemu. Najcistiji je ROM i radi pouzdano. Meni radi odlicno, nije puno modifikovan SystemUI i ima malo opcija, meni dovoljno.

AEX je dobar AOSP ROM, dobar je skrol na njemu, samo sto jedini ima zadrsku/lag prilikom izlaska iz aplikacija na home dugme.

Ja prezadovoljan, još da mu je kamera sa pixel-6p, koristio bih ga narednih 2 godine bez problema... [emoji4]

Mogu fine fotke da manuelnim podešavanjima da se naprave. Opet nije to baš nešto mnogo dobro ali eto, ima načina da se izvuče malo više iz kamere.

Danas mi stigla crvena Nillkin frosted maska. Čoveče ovo je više roze nego crveno. Inače je stvarno dobra ali ubi ovo roze :D

Рн 4х све фабрика, са хдр-ом.
Наравно тапаталк ће убити резолуцију али може да се претпостави каква је слика.
8bc2ffcba8abcb76576d7018c63f70b7.jpg

Poslednja izmena:
Danas mi stigla crvena Nillkin frosted maska. Čoveče ovo je više roze nego crveno. Inače je stvarno dobra ali ubi ovo roze :D

Roze???ovo je moj primerak. Siguran da je oirginal ili ti ovu boju zoveš roze :p
7ee2d60adbcbcf5c5c063a6cc41e0ca8.jpg

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Рн 4х све фабрика, са хдр-ом.
Наравно тапаталк ће убити резолуцију али може да се претпостави каква је слика.
8bc2ffcba8abcb76576d7018c63f70b7.jpg

Lepo :) neko koji je rom jel 8.2.5.0?

Да, 8.2.5.0 имам приличан број фотографија које изгледају веома добро, већ сам рекао да су слике много боље на СД верзији, на МТК су ужасно испране...као да сам са неким филтером сликао...Ово је јако прихватљиво и употребљиво.
Ево још једног детаља...користим рунтастик (веома интезиван ГПС) јуче је за 3 сата хода , са слушањем музике потрошио 5% батерије ја стварно не верујем да овај СД овако мало троши или 4000мах чини своје...Батерију немам појма када сам напунио до краја...кад год погледам телефон он 52-53% лудило.

Dobra baterija, a kameru su zeznuli na 8.2.5.0 ja sam se vratio na 8.1.15.0 jer mi je snimak dosta bolji a u fotkama nema razlike obe verzije su kul :)

@lowlight koji senzor kamere imas?

Stiglo zaštitno staklo (i u prethodnim postovima je jedan od forumaša pominjao ovo staklo)
Od ivice do ivice pokriva ekran, rupice u gornjem dijelu ekrana simetrične, oko "dugmadi" bi valjalo vrlo malo da su preciznije ali i ovako ne smeta ništa, lako se montira i nema podignutih ivica kao kod običnih zaštita.
Evo slike stakla i preporuka za isto:
c13f7466306fc71d5183d02b410f2ccd.jpg

A jel ima one tackice koje se vide na suncu? Ili pod jakim osvetljenjem? Jel ima lepak samo po ivicama ili preko celog stakla?

Ima tačkice raspoređene kao mreža po ekranu vide se kada je ekran ugašen i na suncu.
Kad sam ga lijepio nijesam vidio da se širi lijepak kao na ostalim staklima, vjerovatno ima samo na ivicama

Pa da, to je ono staklo koje sam ja imao na r4p i uzasno je.Kada kucas poruku, ima neki ruzan zvuk...A te tackice su meni tako smetale, uzas jedan...Skinuo sam ga posle jednog dana...

Meni nekako odgovara, probao sam nekolika prije njega i sve sam makao a ovo mi je dosad najbolja solucija.
Mada i folija kad se stavi ne fali joj ništa, ekran i sve ostalo fino izgleda.

.Kada kucas poruku, ima neki ruzan zvuk

Некако пластичан...ужасно ми иде на нерве...ја мислим да је ово "стакло" нека пластичина...ипак кошта 120дин...Ја сам поручио једно скупо...видећемо....

Kada je u pitanju kupovina SD625 Note 4X 3/32GB ili 4GB/64GB , kako prepoznati da je verzija sa Sony senzorom kamere odnosno Samsung???

Jeftino je bilo zaista i najviše mi se sviđa što pokriva cijeli ekran a mana ima svakako ali dok ne nađem bolju zamjenu neka ovo koristi.
Edit:
U pravu ste ima neko "plastično" kuckanje prilikom dodira sad sam čuo to nijesam prije obraćao pažnju.

Poslednja izmena:
About phone>kernel version (klikneš 5-6 puta) > version information> imx258 je oznaka sony cam

To je jasno, mislio sam vise prilikom online kupovine, odnosno kada nemas mogucnost da provjeris na taj nacin :D Reko, mozda ima neka oznaka na kutiji, revizija, serijski broj ili nesto slicno...

Nazad
Vrh Dno