Nisam to slikao :/Mene bas interesuje ovih 7h sota da vidim[emoji6]
Beyond Genius Lies Insanity
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Nisam to slikao :/Mene bas interesuje ovih 7h sota da vidim[emoji6]
Beyond Genius Lies Insanity
Onda nemoj. To su privremene datoteke koje kad obrišeš oslobodiš ram. Ja sam to kod mene jutros brisao.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Onda nemoj. To su privremene datoteke koje kad obrišeš oslobodiš ram. Ja sam to kod mene jutros brisao.
Debeli prsti
Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka
Ok, hvala na sugestiji. IskljucioPretpostavljam da koristiš tastaturu sto dolazi uz telefon, valjda Huawei swype. Isključi samo u opcijama tastature ovo dugme za mikrofon pa nećeš više slučajno pisati tačke umesto razmaka. I ja sam se mučio sa time, stalno sam pisao tačke, a neretko i to dugme za mikrofon pa mi stalno otvara da sluša šta pričam, mnogo iritira, i onda sam isključio i sada nikada ne stiskam tačku slučajno.
Nemoj ni pokušavati sa Rollback-om to je za C432.jel uspeo neko da odradi rollback sa androida 7 na android 6 verziju c66 vip?
Baterija na MM.
Pogledajte prilog 229867Pogledajte prilog 229866
5 dana baterija na N, sa 4 sata SOT.
Pogledajte prilog 229868Pogledajte prilog 229869
Znači font. Odmah sada odmah!Slicno je I kod mene ... po meni I mom koriscenju to je sasvim ok .. [emoji14]
![]()
Huawei L21-C432 B381
Nikako tu od 1,2Gb. Zeznuces telefon, tj. falice ti vecina aplkacija. PozzzKonacno mi je preko FF izbacio update sa L31C440B132 na L31C440B370 medjutim pokazuje da zauzima samo 1.25gb, da li je to ok verzija Nugata i da li odraditi update? Isao sam na ono send to updater il kako vec i tamo mi je izbacio posle.
Nikako tu od 1,2Gb. Zeznuces telefon, tj. falice ti vecina aplkacija. Pozzz
P.s.malo mi je nejasno, kako ti izbacuje na Ff sa 130 na 370 kad lepo imas I 160. Kolko vidim u Ff je oko 2,1 Gb za C440b370. Mora I u updateru da ti isto pokaze.... Ne pokazuje isto ako je cackano oko Oem verzija u telefonu.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka
Hahahha ...pa da ... sad sam u toj fazi ... kao novi telefon ... [emoji14] [emoji14]Znači font. Odmah sada odmah!
A koji je? Baš je ekstra. Ja furam Sansation koji je dosta sličan.Hahahha ...pa da ... sad sam u toj fazi ... kao novi telefon ... [emoji14] [emoji14]
Huawei L21-C432 B381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari