Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Pa 7h sota nece biti tri dana, naravno. Niko to I ne ocekuje. Sto je duze vreme u.ukupnom procentu ulogu igraju I.pozadinski procesi, tj. neaktivni procesi, pozivi, signal mreze, a ne samo.ekran Ne.moze I.jare I.pare. I da se po dva I.po sata dnevno.surfuje I da izdrzi tri dana..... Sot se pominje u kontekstu intenzivnog koriscenja. A vreme.trajanja, moze I 5 dana sa recimo 1h sota, I da se telefon gasi tokom noci....

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka

Brateeee... Marshmallow, gomila društvenih mreže, chrome, sync svega i svačega, ~20h rada - 7h SOT, a i više.
Nougat, potpuno isti setup, ~20h rada - max 4 i po sata SOT.

Je l' možemo sada da se dogovorimo da je lošija optimizacija baterije na Nougat-u i da završimo sa pričom?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Meni.iskreno.na MM nije bila bolja baterija nego.na B370 ili.na B380 nakon reseta. Isti programi. Razlog ne znam, ali tako.je. Mozda.bi bila bolja baterija da sam na MM radio reset, ali nisam. Sad da se vracam zbog.toga na MM.mrzi me.

Nesto ti baguje ta tastatura.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Debeli prsti ;)

Onda nemoj. To su privremene datoteke koje kad obrišeš oslobodiš ram. Ja sam to kod mene jutros brisao.

Odakle ti ideja da je to RAM? Kod njega pise 1,2GB...a tel ima na papiru 3. Nesto mi to ne drzi vodu. Izbrises, app ce opet napraviti...

Onda nemoj. To su privremene datoteke koje kad obrišeš oslobodiš ram. Ja sam to kod mene jutros brisao.

Odakle ti ideja da je to RAM? Kod njega pise 1,2GB...a tel ima na papiru 2. Nesto mi to ne drzi vodu. Izbrises, app ce opet napraviti...

Debeli prsti ;)

Pretpostavljam da koristiš tastaturu sto dolazi uz telefon, valjda Huawei swype. Isključi samo u opcijama tastature ovo dugme za mikrofon pa nećeš više slučajno pisati tačke umesto razmaka. I ja sam se mučio sa time, stalno sam pisao tačke, a neretko i to dugme za mikrofon pa mi stalno otvara da sluša šta pričam, mnogo iritira, i onda sam isključio i sada nikada ne stiskam tačku slučajno.

Pretpostavljam da koristiš tastaturu sto dolazi uz telefon, valjda Huawei swype. Isključi samo u opcijama tastature ovo dugme za mikrofon pa nećeš više slučajno pisati tačke umesto razmaka. I ja sam se mučio sa time, stalno sam pisao tačke, a neretko i to dugme za mikrofon pa mi stalno otvara da sluša šta pričam, mnogo iritira, i onda sam isključio i sada nikada ne stiskam tačku slučajno.
Ok, hvala na sugestiji. Iskljucio ;)

Evo moja bat.od jutros od pola 6 pa se ne zalim :)
75f2cbad1cff592840dc969f5a6d40b7.jpg

@koxyman88, a sta je stigao OTA Nougat od Vip-a za c66? Kod mene jos nista nema.

Da,ja upravo instaliram ženi. B370

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Ne znam koliko je merodavno ali kada je na poslu spor dan provedem veći deo smene na netu, na 3G, i baterija mi izdrži do uveče. Znači, sa bar nekoliko sati surfovanja na 3G. Rekao bih da je to odlično, to mi se dešavalo jedino sa Nokiom E71/72...

Meni na data konekciji izgura dan sigurno sa malo jace od 4h SOTa. Pri tom sam na mestima gde i nije bas najbolja pokrivenlst signalima sto ce reci daleko jaci ping ka repetitorima sto vuce bateriju i opet izgura dan sto je za pohvalu.

Beyond Genius Lies Insanity

Screenshot_20170527-224713.png na N ali to mi je radni dan tao da ne koristim bas mnogo mob , ali sve i da koristim duplo vise sami izracunajte koliko bi mi baterija trajala :)

Slicno je I kod mene ... po meni I mom koriscenju to je sasvim ok .. [emoji14]
07216460327034629f269e9f8b682ef9.jpg

Huawei L21-C432 B381

Jos mi nema OTA na B381 a sad mi na ff pokazuje da je dostupan za instalaciju, ne znam sta da radim.
41b57858b524527d9538755f2930a3a7.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Rekao bih ti da sačekaš OTA, ništa ne gubiš. Meni je pre neki dan stigao OTA na C432B281, znači pitanje je vremena...

Konacno mi je preko FF izbacio update sa L31C440B132 na L31C440B370 medjutim pokazuje da zauzima samo 1.25gb, da li je to ok verzija Nugata i da li odraditi update? Isao sam na ono send to updater il kako vec i tamo mi je izbacio posle.

Konacno mi je preko FF izbacio update sa L31C440B132 na L31C440B370 medjutim pokazuje da zauzima samo 1.25gb, da li je to ok verzija Nugata i da li odraditi update? Isao sam na ono send to updater il kako vec i tamo mi je izbacio posle.
Nikako tu od 1,2Gb. Zeznuces telefon, tj. falice ti vecina aplkacija. Pozzz

P.s.malo mi je nejasno, kako ti izbacuje na Ff sa 130 na 370 kad lepo imas I 160. Kolko vidim u Ff je oko 2,1 Gb za C440b370. Mora I u updateru da ti isto pokaze.... Ne pokazuje isto ako je cackano oko Oem verzija u telefonu.

Poslednja izmena:
Nikako tu od 1,2Gb. Zeznuces telefon, tj. falice ti vecina aplkacija. Pozzz

P.s.malo mi je nejasno, kako ti izbacuje na Ff sa 130 na 370 kad lepo imas I 160. Kolko vidim u Ff je oko 2,1 Gb za C440b370. Mora I u updateru da ti isto pokaze.... Ne pokazuje isto ako je cackano oko Oem verzija u telefonu.

Hm, ajd ovako. Evo lepo SS da se vidi sve, sta uraditi?

https://ibb.co/jKPnav

Btw oko telefona nisam cackao nista otkad sam ga kupio, samo sam ga koristio takvog kakav je stigao.

Edit: tek sad na SS vidim da je izbacio od 2gb, jel to prava stvar? Ima li posle neka verzija jos? Vidim da neku ljudi imaju 380/381.

Edit 2: aha sad mi je jasno sto sam se zbunio, ja sam mislio da je i na FF izbacio samo 1,25gb verziju, al opet kada ovu od 2gb verziju uradim send to updater posle u podesavanju telefona tj u updateru mi izbacuje 1.25gb. Da li treba ici direktno download u FF i sta posle onda?

Poslednja izmena:
Probaj pole send, u updateru za tražiti FULL rom,desni gornji ćošak meni sa 3tačke prva opcija.Trenutno to ti je zadnji ROM.

Poslednja izmena:
Hahahha ...pa da ... sad sam u toj fazi ... kao novi telefon ... [emoji14] [emoji14]

Huawei L21-C432 B381
A koji je? Baš je ekstra. Ja furam Sansation koji je dosta sličan. :)

Nazad
Vrh Dno