Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Po meni za ovo vreme od jutros kada sam dobio ažuriranje na b381 baterija mnogo bolja

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

I meni je stigao OTA na B381...videćemo kako će se pokazati.

I meni stigao update i mnogo brže radi, više nemam onaj lag kada uključim kameru. Za sada zadovoljan, videcu za par dana kakav će biti

Kod mene kamera laguje vise nego kod B370, autofokus losiji I to znatno pogotovo u kombinaciji sa blicem, Ram memorija slabija znatno, opsti utisak losiji nego na prethodnoj verziji. Sacekacu jos koji dan pa idem rollback na 160 pa na 370. Isti problem sam.imao I ranije sa B381, ali sam sad ocekivao sa Full verzijom da ce to biti bolje....

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka

Jesi li radio hard reset? Obriši onaj Android folder. Jedino,što,sam primetio da se NFC pali posle retarta i da ponekada se displej upali,a nema notifikacije.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jesi li radio hard reset? Obriši onaj Android folder. Jedino,što,sam primetio da se NFC pali posle retarta i da ponekada se displej upali,a nema notifikacije.

Probacu I reset. Da NFC se pali, displej isto nekad bez notifikacija I to je bug.

Ništa strašno n pa i mnogo skuplji apartlati imaju bagove. Neki su se čak i samospaljivali :)

Ma da, nego prosto ne ocekujes u ovim verzijama neke bugove koji nisu bili cak ni u beta verzijama. Ali valjda tako mora, da bude zanimljivije ;)

Ja ne znam ,a da se ne kažemo za neki aparat,a da nije imao nešto da mu gali za

Jel mislis na ovaj folder da se izbrise.
41676a8f60160da2c870798bb07ba9b0.jpg

Da li treba posle toga restart telefona ili ne. Ja koliko vidim u tom folderu ima folderi nekih aplikacija koje su instalirane . Nebih to da brisem. Mozda se sve poremeti.

Poslednja izmena:
Onda nemoj. To su privremene datoteke koje kad obrišeš oslobodiš ram. Ja sam to kod mene jutros brisao.

Dok sam bio na 381 preko ff-a ..palio mi se nfc posle restarta ...sad ota 381 pa factory reset...inresantno vise ne .. [emoji33]
Mada u sustini to je najmanji problem ugasiti nfc ...al ajd ...kamera mi se za mozda nijansu brze otvara bez laga nego ranije ...ostalo je sve isto pa cini mi se I baterija koja po meni sasvim odlicno izgura ...kao na 381 ff.

Huawei VNS-L21 C432 B381

Poslednja izmena:
Jel postoji u N neki lock screen gde se na statusnoj traci vide notifikacije, tj. samo ikonice aplikacija? Ili neki settings za to?

Sinoc sam napokon presao na N, nekako mi je MM bio lepsi.

Bio sam na c66b131 I danas mi je stigao OTA c66b153 jel sam jedini ? I zasto 153 :(

Ljudi,pisano je 1000 outa.c66 je VIP brendiran i ko zna kad će i da li će dobiti N. Predjite na c432 ima i to bar 10 puta objasnjeno. Resite problem sa c66 i VIP milosti

I kod zene je isti slucaj.... C66B131, malo pre joj se pojavio OTA na 153.... nemam pojma sta je to..

Velicina je 659 MB

Poslednja izmena:
To je Android 6.0 verovatno zakasnela, bajata, poslednja revizija. Brendirani telefoni uvek imaju taj problem. Čekaćeš N najmanje do jeseni.

A što se tiče Android foldera tu vam se čuva data i keš za sve vaše aplikacije, pa nije preporučljivo brisati, tačnije nema logike.

Pusticemo taj update B153 da vidimo hoce li raditi bolje... Sa B131 telefon radi ocajno.. pun lagova, kocenja, po 6-7 sec ulazi u kameru... uzas..
Nije bitno da li je 6.0 ili 7.0, ali da radi bar pristojno...
Za ovih malo manje od 2 meseca koliko ga zena ima, nije dan prosao da se nismo duboko pokajali sto smo se opredelili za P9 lite..

E sad samo ne znam da li smo mi zalomili takav komad, ili su svi iz Vipa C66 takvi...
Pre odluke, citao sam testove, raspitivali se kod ljudi koji ga imaju i svu su zadovoljni... medjutim nas je totalna suprotnost testovima..

EDIT: Uradjen update na B153... ista situacija, telefon radi lose... do duse probacu hard reset sad nakon update-a popodne pa cemo videti...

Poslednja izmena:
Pusticemo taj update B153 da vidimo hoce li raditi bolje... Sa B131 telefon radi ocajno.. pun lagova, kocenja, po 6-7 sec ulazi u kameru... uzas..
Nije bitno da li je 6.0 ili 7.0, ali da radi bar pristojno...
Za ovih malo manje od 2 meseca koliko ga zena ima, nije dan prosao da se nismo duboko pokajali sto smo se opredelili za P9 lite..

E sad samo ne znam da li smo mi zalomili takav komad, ili su svi iz Vipa C66 takvi...
Pre odluke, citao sam testove, raspitivali se kod ljudi koji ga imaju i svu su zadovoljni... medjutim nas je totalna suprotnost testovima..

EDIT: Uradjen update na B153... ista situacija, telefon radi lose... do duse probacu hard reset sad nakon update-a popodne pa cemo videti...

Tebi je izgleda uleteo taj felericni neki, ja sa mojim problema nemam, napunjen do vrha raznim sitnicama I sve super radi

Jel taj c66 ima neke Vip programe?

Ne... na telefonu nije bila instalirana ni jedna Vip aplikacija...

Pa nemam pojma, mozda je ovaj SW falican... zato se i nadam da cemo mozda prelaskom na Nougat dobiti ok telefon..

Da stvar bude gora po mene, jedva sam zenu ubedio da uzme p9 lite jer mi je delovao kao najbolja opcija od ponude... (ona je htela HTC 825).. :)
I sad svaki dan standardna prica.. eto, kad ja slusam tebe da uzmem kinesko sr... axaxaxaax :)

Nista, ako nakon hard reseta ne dobijem nista, probacu po uputstvu sa prve strane da ga prebacim na C432 pa na Nougat.. valjda ce da proradi kako treba :)

Poslednja izmena:
Ja sam već četvrti dan na B381 instaliranom zvaničnim OTA putem. Odrađen factory reset, sve podešeno... Za sada mi nije prso sa memorijom, ali baterija katastrofa naspram MM. Jedva 4 i po sata SOT mi izvlači.

A da kupite po agregat neki i rešite sot da bude bar 18sati sa,stalni akanjem aparata

Agregat bi bio idealno resenje,slabe su ovo baterije za vase prohteve :d

Meni je sasvim dovoljno onih 7 i nešto h SOT što izvlači na MM. Ovo je skoro pa prepolovljeno vreme. Ima tu još puno posla oko optimizacije Nougat-a.
Naravno, radi i ovo posao sve dok ne krene opet da brljavi sa RAMom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno