Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arrow je zanimljiv bio prvih par sezona, od tada je postao bas smece ali sam ga pratio ne znam ni sam zasto. Jedina epizoda koja je vrijedna pomena u zadnjih 3 sezone je ova zadnja, finale pete koje je odlicno odradjeno i uklopljeno. Odusevio sam se kad sam vidio da su vratili DeathStroke-a :)

Slazem se, zadnja Arrow je dobra, ostale meh, boza.

Uh i ja, iscima me :)

Završio sinoć Blacklist....manje više očekivan kraj,dosta toga su rešili,čini se na zahteva gledalaca i po volji gledalaca.
Vidim da će biti i peta sezona ali mislim da su mogli sa ovim sasvim lepo da završe i zaokruže celu priču i seriju...

The Handmaid's tale. Odlicno.

Sens8 druga sezona - ide mi nekako i uglavnom mi je dobra.
Ako vam smetaju odredjene scene i tematika - pa znate kakve osobe su kreirale seriju, jasno da ni ne treba da je pocinjete...

American Gods - ne ide mi. Prvu sam progutao, drugu nikako da odgledam (a pocinjao sam par puta). i tu sam znao sta da ocekujem, jer sam citao knjige :) tako da mislim da je OK.

iZombie - gledam, al sam jos negde na 2oj sezoni. Simpa je serija
u sustini mi je jako zgodno da gledam stvari na netflixu, dok mi recimo Plex ne radi kako treba, pa ne vidi vecinu particija (LVM - stripe je u pitanju).

Cekam House Of Cards ! :)

nova sezona House of cards, mmmm, sjajno.. kad je start?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Upravo to. Mada kako su preterali u četvrtoj sezoni, Aj otkako nastave i u petoj mozda je vreme i za kraj

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Leftovers 5 epizoda trece sezone
Koliki je Lindelof genije

David Burton
Covek kome je onaj matori u tornju sto je umro od srcanog udara slao pisma u Australiju
Isti David Burton koji je Kevina naterao da peva onu pesmu na karaokama dok je Kevin bio "sa one strane"
Isti David Burton koga je Kevin sreo na onom mostu

I ona pasus iz Biblije u kome se pominju bog i lav....

Neverovatna prica i povezivanje nekih stvari i dogadjaj

Iako verovatno nikada necu skapirati sta se sve izdesavalo u ovoj seriji ovo je definitivno nesto najbolje sto je ikada napravljeno i snimljeno.
Svaka nova epizoda me oduva ili sto bi se reklo "bench recnikom": svaka epizoda POKIDA

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koliko hvalite taj Leftovers sa kidanjem da cu mu dati šansu da kidam i ja malo ako vredi.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Finale The 100 fenomenalno, serija mi proletela.
Na samom kraju ono 6 god kasnije malo sam se razocarao kao da apokalipse nije ni bilo, sve zeleno sunce sija. Bas me zanima koja nam to nova banda stize
Sve u svemu sa nestrpljenjem ocekujem novu sezonu.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Koliko hvalite taj Leftovers sa kidanjem da cu mu dati šansu da kidam i ja malo ako vredi.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Spora je serija dosta ali je pravi mindfuck u svakom smislu...mnogo je kompleksna,isprepletana,treba dosta paznje i strpljenja ali jednom kad te serija uzme pod svoje gotov si [emoji6]

Beyond Genius Lies Insanity

Fargo 3.sezona..ludo,ludje,najjjj...

Fargu uvek treba malo da se zafura, ali ipak su prve dve sezone bile bolje, barem meni, pogotovu druga.

meni druga bas losija, pogotovo zadnje 3 epke

Twin Peaks
Totalno ludilo! Linč se vraća, s tim što je sad dao gas do daske i samo Bog zna gde će da nas odvede. Za Linča baš i nisam siguran.
Što reče jedan:

"Lynch is doing this his way...and you're either with him or not. "

Valja ga ispoštovati i sačekati šta će biti, pošto sad ima punu kreativnu kontrolu nad serijalom. For better or worse.

Sent from mTalk

Twin Peaks
Totalno ludilo! Linč se vraća...

"Lynch is doing this his way...and you're either with him or not. "

:D
tumblr_oqdbww7f7a1snmmclo3_500.gif

tumblr_oqdbww7f7a1snmmclo4_500.gif

tumblr_oqdbww7f7a1snmmclo1_500.gif

tumblr_oqdbww7f7a1snmmclo2_500.gif

Sens8 druga sezona - ide mi nekako i uglavnom mi je dobra.
Ako vam smetaju odredjene scene i tematika - pa znate kakve osobe su kreirale seriju, jasno da ni ne treba da je pocinjete...

Pogledao trejler, pogledao ko pravi seriju-> No thank you!

Sent from mTalk

Sens8,
Pogledao sam 3-4 epizode i batalio. Od španske serije preko bolivuda do Van Dama sve u jednom pomešano... ili, slanina, blitva, jabuke kuvani zbog stabilizacije zajedno :D

Upravo to. Mada kako su preterali u četvrtoj sezoni, Aj otkako nastave i u petoj mozda je vreme i za kraj

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa ono, Tramp je pomeo demokrate. Možda će i u seriji da se desi slično.

GoT: Od gađaju snimanje zbog vremenskih uslova, jer treba vjerno prikazati tu zimu koja "stiže" već 6 sezona, a onda u se u HBO trejleru ni pahulja ne vidi :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno