Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Sve to stoji al nije hteo da intalira ni Sygic i druge aplikacije (ne sve) kao kad zaboraviš da uključiš instaliranje iz nepoznatih izvora,samo ako Google Play nije umešao prste,od tad 3x se ažurirao.

evo lepa vest za vip korisnike tj vlasnike c66b153 , danas je stigao b370 odnosno 7.0 nugat , pa uzivajte :)

Instaliraj slobodno. Zapravo sve ti pise koje su ispravke i izmene. To se jos uvek odnosi na Android 6.0. Nadam se da ce uskoro update na Nougat.

STIGAO MI JE DANAS ANDROID 7.0 NOUGAT. :happy::happy::happy:
NARAVNO, NA HUAWEI P9 LITE. :wave:

Posle updejata na 380 sve je doslo na svome. kao prosecan korisnik guram treci dan i baterija na 39%, dok je sa 370 u vrh glave 2 dana izdrzao.

Kod zene C66B153 Vip jos uvek nista... malo pre proveravali...

Posle updejata na 380 sve je doslo na svome. kao prosecan korisnik guram treci dan i baterija na 39%, dok je sa 370 u vrh glave 2 dana izdrzao.
Hahah..ma kakvi. Kod mene na 380 jedan dan u vrh glave sa sotom od 4-5h.
Pricam za 3g/4g mrezu,lokacija,bt,wifi,nfc iskljuceni,autobrightnes on,igrice ne igram,uglavnom chrome i vesti i muzika i
sanse nema 24h da izgura na bateriji kada nije na wifi.
Radio in FR i wipe isto ******
Ma sta da mu radim i kako god da ga namestim jedva 24h i ~5h sota mu je maksimum na data konekciji

Beyond Genius Lies Insanity

Poslednja izmena:
Hahah..ma kakvi. Kod mene na 380 jedan dan u vrh glave sa sotom od 4-5h.
Pricam za 3g/4g mrezu,lokacija,bt,wifi,nfc iskljuceni,autobrightnes on
Sanse nema 24h da izgura na bateriji kada nije na wifi.
Radio in FR i wipe isto ******...

I meni je tako bilo do pre reseta. Nakon reseta razlika nebo, zemlja. Dva dana od sale sa ne manje od 6h Sota.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka

I meni je tako bilo do pre reseta. Nakon reseta razlika nebo, zemlja. Dva dana od sale sa ne manje od 6h Sota.

Napisah da sam radio reset i opet isto ******...

Samo da padne cena G6 i vracam se ja na moj voljeni LG

Napisah da sam radio reset i opet isto ******...

Samo da padne cena G6 i vracam se ja na moj voljeni LG

A pa koristis Crome..I to ti je super sa Crhomom. Deaktiviraj to. Lepo koristi CM browser. Kod mene je aktivan samo.gmail, youtube, gdrive od tih google aplikacija. Ostale su deaktivirane.

Poslednja izmena:
To kod mene nije imalo nikakve veze. Kacio sam koju stranicu pre slike sa sot nakon apdejta na 380... Vise od 6h sot sa chrome, wifi i 4g stalno upaljeni, mrzi me svaki put ja rucno da ih gasim i palim. Normalno pozivi, net, yt, gmaps sa lokacijom, auto brightnes... Sve u svemu koriscenje bez bilo kakvog ustrucavanja radi duzeg trajanja baterije. Proveri sta ti koliko vuce od aplikacija...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ma jeste chrome je kriv za sve...

Nije samo Chrome,ali si to pomenuo. Pa cisto konstatacija. Auto kontrast, ako si napolju ili u jako osvetljenoj prostoriji ti automatski podesi u glavnom na maksimumu, I to vuce bateriju drasticno. Sve je to subjektiva konstatacija, ali ako ne odgovara tu menjaj.uredjaj. I sa 5h Sota je to sasvim normalno za uredjaj ove klase. Uz malo podesavanja moze da uzgura 6h Sota I to je to.

Ili predjes na note 4x, i opet se setis sta to bese multitasking, a i baterija gura 24h [emoji1]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nije samo Chrome,ali si to pomenuo. Pa cisto konstatacija. Auto kontrast, ako si napolju ili u jako osvetljenoj prostoriji ti automatski podesi u glavnom na maksimumu, I to vuce bateriju drasticno. Sve je to subjektiva konstatacija, ali ako ne odgovara tu menjaj.uredjaj. I sa 5h Sota je to sasvim normalno za uredjaj ove klase. Uz malo podesavanja moze da uzgura 6h Sota I to je to.

Svaki telefon koji sam imao do sada je bio na ABu i nisam imao problema sa baterijom.

I p9l od kako sam kupio bio je na AB i na MMu je baterija trajala po dva dana uz potpuno isto koriscenje kao i sada na 370/380 i onda neko prica bajke da traje 3 dana baterija...

U pravu je covek iznad, ako cu ja ostaviti 2 aplikacije aktivne, onda mi telefon i ne treba. Ali ja sam negde zadovoljan autonomijom na B381, sve mi je aktivno cak i google assistant.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ovo je bio SOT na Mm sad ga nadjoh imao sam screenshoot a ocekujem i ja B381 pa cu da vidim kakva je situacija.
18c91098de23438e389a324c4a1d8e60.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

U pravu je covek iznad, ako cu ja ostaviti 2 aplikacije aktivne, onda mi telefon i ne treba. Ali ja sam negde zadovoljan autonomijom na B381, sve mi je aktivno cak i google assistant.

Govorim za google aplikacije tipa chrome, noivinarnica, gmuzika I tt. Tj. Aplikacije koje rovare u pozadini, a koje realno malo.ko.koristi.Fb, insatgram I tt takodje.mogu da se otvore preko CM browsera, a ne preko zasebnih app. Naravno da niko ne govori da treba pogasiti sve. Assistant cak I najmanje resursa koristi. Viber, whatsapp, gmail, drugi email vlient se podazumeva da trebaju biti aktivne, zato sluzi telefon....A sumnjam da ce drugi telefon iste.klase imati bolje perforfirmanse u pogledu baterije. A uvek moze rollback na MM ako se nekom ne dopada kako b380/b381 rade. Pozzz

Poslednja izmena:
Ne bih se slozio sa konstatacijom da chrome malo ko koristi, to je najbolji browser uprkos svoj mojoj zelji da mu pronadjem prikladnu alternativu. Jednostavno uvek bi nesto zafalilo bar meni kao zahtevnijem korisniku. Pozdrav

Ne bih se slozio sa konstatacijom da chrome malo ko koristi, to je najbolji browser uprkos svoj mojoj zelji da mu pronadjem prikladnu alternativu. Jednostavno uvek bi nesto zafalilo bar meni kao zahtevnijem korisniku. Pozdrav

E ova ti je na mestu ... ja sam probao cini mi se skoro svaki browser dosad par godina unazad I uvek se vratim na Chrome ... ali to je do korisnika ..nekome odgovara , nekome ne .

Huawei L21-C432 B381

Na 380 vecina vremena na wifi korstio mess instagram chrome igrice 9gag i ostale stvari...
c2f1f85d02040ff1d33a5980cb3d2080.jpg

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

To je realno stanje, do duse retko kad praznim bateriju ispod 10%. Na 20% je oko 6h sota to je to. Kome to ne odgovara neka menja uredjaj ili rolla na MM.

Nazad
Vrh Dno