Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

I meni - upravo stigao C66B153////

Da li si azurirao tlf...mozda je to preduslov za prelazak na 7???

I dalje mi nije jasno kako nekima od vas izvlaci baterija toliko. Meni na MM i N traje oko 4 i 30h. Stalno je na 4g. Posle osam dana od nadogradnje na 380 stvarno ekstra radi.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Meni je na c66b133 malo bolji ram tj vise ima slobodno. Sta je tlf..? Emui je sad 4.1.2

Ja sam od vipa dobio update sa c151 na c66b153 jos pre dva meseca. Od preinstaliranih aplikacija dobije se societe ebank aplilacija. Jedina promena sto sam.primetio je drugaciji zvuk kada hocete da pojacate ili smanjite zvono.

Evo jednostavne Tamna5 teme svega 4.3Mb
preview_widget_0.jpgpreview_settings_0.jpg

Sta je sa tom prekompresovanom slikom u pozadini?

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Bio sam na C432B160, pa instalirao sam B370 preko ff FULL ota mf pv, sve je radilo super, posle toga mi je stiglo 310 MB B380, uradio sam update, nisam ga resetovao ni reset ni hard reset nakon update, i evo nakon jedne nedelje mogu da kazem na pocetku imao sam neki bug sa NFC, nakon svakog restarta sse ukljucivao, to je bio samo prvog dana, nakon prvog dana prestao je tako da radi i sa NFC od tada pa do sad je sve normalno, ono sto sam primetio je da baterija se trosi brze nego na B370, kamera nesto zeza i fokus sporije radi kad upalim blic, RAM memorija nekad zeza bolje radila na B370, moram da restartiram telefon za da bude slobodna 1 GB stalno i konstantno samo sa Viber. Nisam zadovoljan sa B380. A da pitam nesto dali neko ima informacije dali P9 Lite je na listu za Android Oreo ili nece biti?

Pa kako može na 2gb aparatu da bude slobodno 1gb pritom nema svih 2gb na raspolaganju? Svašta

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Mislim da nema sanse da dobije O, kao sto P8(lite) nije dobio Nougat.

@Crow011

Meni je posle instalacije B381, hard reseta i instalacije svih aplikacija tokom prvog dana kolicina slobodnog rama bila 1GB~.

Nakon par dana nema sanse bez restarta, ali mi ne smeta.

Poslednja izmena:
Imate li problema sa ikonicom kad se napravi screenshot, odkako je na Nougat-u ne prikazuje ikonicu gore u panelu.

P9 Lite

Pa normalno da nema odakle sa ima 1gb

Posle nekih mesec dana na nugatu,sve radi odlicno ali baterija je ocajna,verzija mi je 380,dve kartice unutra,sada sam odradio factory reset,pa da vidim dali ce biti,ikakvog poboljsanja.

Mnogo bolje radi nakon reseta. Samo da potraje.....i da nema vise da se ukljucuje NFC nakon restarta, kamera isto lepo otvara....

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B380 uz pomoć Tapatoka

Velika mana na Nugatu je sto nemam Deezer na lockscreenu, moram bas da otkljucam telefon i onda u notification centru imam komande.

Edit: moja greska, morao sam da stikliram da se deezer ppjavljuje na lockscreenu, mada opet nema onako fensi album covera preko celog lockscreena kao na MM..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pitanje jedno
Da li to u opste pomaze kad je ukljuceno.
Da li je kod,vas ukljucena stednja baterije ili ne?

Može li neko da me uputi u hard reset. Prešao sam na 7.0 baterija mi je očajna, uradio bih taj reset u nadi da će da traje duže, kako se radi reset, da li gubim slike muziku aplikacije i ostalo sa fona, da li mi ostaje sedmica nakon reseta. Hvala.

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Može li neko da me uputi u hard reset. Prešao sam na 7.0 baterija mi je očajna, uradio bih taj reset u nadi da će da traje duže, kako se radi reset, da li gubim slike muziku aplikacije i ostalo sa fona, da li mi ostaje sedmica nakon reseta. Hvala.

Ako mislis na factory reset da sve ti se s moba obrise i ostaje ti sustav koji trenutno imas

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Ok hvala, a na primer kontakti sa telefona, da li se i oni brišu.

Zavisi sad meni je vecina kontakta pohranjena na google a dio na sim kartici i nije mi nista obrisalo a ako je na samo na mobu najvj se hoce

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Na našem zvaničnom HUAWEI sajtu izašo Rollback sa C432B171 ROM-om zajedno za SINGLE SIM.A povukli stari Rollback.
A na rumunskom HUAWEI sajtu FULL N ROM C432B370 DUAL SIM.

Poslednja izmena:
Odlicno ..sad mozemo ponovo rollback pa da probamo ... [emoji14] [emoji14] [emoji14]

Huawei L21-C432 B381

Pa da dobijemo NDR test key ;)

Hahahha ... baš .... sta ja znam ...meni ovaj nugat dosta bolje lezi nego mm ... I prilicno sam zadovaljan kako sve to u globalu radi ..... [emoji3]

Huawei L21-C432 B381

I dalje nemam nikakav problem. Danas sam odradio hard reset i wipe i ne pali NFC posle restarta.

I ja sam juče odradio FR (pošto nisam odmah) sa wipe i stvarno ne pli više NFC a i USB Debugging se sredio,jedino sam primetio da nece sve aplikacije sa SD-a koje sam ranije ima (držao za instalaciju) da instalira npr.iGO

EDIT
Rollback za L21 a uputstvo za Honor8:trust:
Ashampoo_Snap_2017.05.25_12h26m09s_009_.png

Poslednja izmena:
Ja koristim iGO next gen ...I kad predjem na drugi sistem ... ili posle vracanja bekapa ...moram samo IGO app sa sd-a ponovo da instaliram (ako imam prethodnu koju nece da pokrene....izbrisem) ....a koristim kao primarnu memoriju sd karticu.
Takodje sva poddesavanja mi naravno ostaju.

Huawei L21-C432 B381

Ja koristim Here WeGo, super navigacija, nema reklama i sl i besplatna je.

Vrh Dno