PITANJE ZA SVE, PA KO MOŽE NEKA POMOGNE:
- Juče su mi stigla 3 WiFi Smart Plug-a (SPa), ali ja numem da ih konfigutišem!!! (otupavelo se, ***).
Naime, uređajčići koriste BroadLink-ovu aplikaciju (e-Control) preko koje sam otvorio neki nalog i mučenje je krenulo.
SP ima 2 moda za konfigurisanje od kojih jedan radi ali drugi NI KA KOOOO.
Prvi je lokalni WiFi on/of mod i tu mi lokalna mreža uredno pronađe uređaje i oni valjano rade. Problem nastaje kada ih prebacim u tzv. AP konfiguracioni mod jer on/of planiram da radim sa udaljene lokacije a ne tu gde su mi rigovi (lokalno).
Prebacivanjem u AP mod konektujem se na BroadLinkProv WiFi mrežu (ili šta već) i kada se vratim korak unazad na konf. panel gde piše AP mode i gde treba da mi se pojave mreže koje mobilni, inače, vidi u okolini... tu nema ničega i ekran je prazan (vrti neke crtice u krug i napiše Obtaining the list od SSID... i ne nađe ništa?!). Posle par minuta pojavi se par, nekih, mreža ali moje lokalne (kućne) nema ni za lek a upravo na nju treba da se konektujem preko tog AP moda i da tako napravim VPN tunel za daljinski on/of... U tom AP modu apilkacija pronađe SP uređaj sli džabe kada nisam uspeo da ga asociram na potrebnu mi mrežu...
...
Ima li neko savet kako to da odradim ili će sva tri Kineščeta da budu :crash::crash::crash: jer me dovode do ludila...
TNX
Pogledajte prilog 229634
P.S. Tamo gde su mi rigovi imam Telekom ZTE Router a kod kuće SBBov Cisco Router...
Rx 4xx nisam uspeo da nadjem. Sada trazim rx5xx sta bude naislo. Bas sam i gledao armorUzmi na sta naidjes ako ne mozes da nadjes rx 4xx seriju onda gledaj da uzmes rx 570 od Sapphire Nitro ili rx 570 od Msi Armor,ako ne mozes naci to uzmi onda rx 580 Sapphire Nitro.
Po meni najbolje je sada ici na 580 jer to jesu malo skuplje karte, ali barem znas sta da ocekujes od njih i opravdavaju cenu kod nasih "madjara" jer su vrlo cesto svega par desetina e skuplje od 570 karti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari