Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

ma znam, a i nelogicno je bilo da ide samo gore pa gore... nego znas kad si usao po visoj ceni, pa me sve svrbi sad :D
svidja mi se sto mu je volume ok vec nekoliko dana, samo nek se trguje, ispalice valjda skorije... :)

ma ja sam ubedjen da ce gore ali mozda je bolje da iskusnije kolege daju svoje misljenje :)

FTC ce u drugoj turi, kada BTC dodje oko 2k ide gore, onda ce i ici cena preko 10c :)

ja se iskreno nadam da ce to biti skorije... postao sam bagholder,blago meni :)

i ja uso na 2100 lepe pare sa namerom da surfujem malo po talasima i sad sam se tako smorio, kakvo ***** od koina

svi altovi su popadali, gde god da ste usli ostali bi...btc ide gore

na skok btc-a od 10% sitkoin ode dole 50% pa to moze samo ekstremno velika sitkoina

ovo mi nema veze sa btc-om, jer je rastao uporedo dugo sa njim... fljusnuo je bukvalno na nivo od pre 10 dana

Jel' to zato što zarada nije "sad i odmah"? Ne razumem ljude koji ulažu i rizičan posao/proizvod pa ga onda pljuju samo zato što nije ispunio njihova očekivanja...ko nema živce, mOOda i višak kapitala kojeg se može odreći nek' batali trgovinu/kladionicu...

Ako se ne povrati do sutra na 2k, ima da se slikamo u narednih godinu dana :D

Ako pogledaš odnos prema $ još si i u plusu....:)
Zbog ovog skoka BTC su mnogi novčići pali ~30% a ni FTC nije imun na to...

Otvaramo klub bagholdera, pa da se druzimo...FTC se kupovao pocetkom godine a ne sada...Pitanje je kada ce biti skoka, jer ako btc prsne, prva reakcija je jos dampa...Ja ne prodajem, moze mi se, ali necu ni da kupujem jer sam skontao da imam stvarno previse za moj ukus. Bilo je lako kupovati na 400-600 a sada je problem prodati. Ne mislim da ce ftc u delist. Ako to bude ugasili smo i mi i novcic.

ma kakav delist...ftc ce gore samo strpljivo ljudi...u maju smo imamo jos manje od dva meseca do prvog polovljenja ftca...samo polako...idemo gore uskoro.

Sta bi sa silnim najavama @toogood

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Tebe druze niko ne tera da slusas a ni da trgujes ako nemas zivaca za to, ova igra se igra malo drugacije

U maju smo jos...ako ne skocimo za par dana onda cekamo jun. Ovde smo u akumulaciji jos. Ako pogledas 1m grafik sve ce ti biti jasno. Ja pomalo dokupljujem cisto da se osecam korisno ;)

Kao sto phoenix kaze...na ftc moras biti super strpljiv.

Poslednja izmena:
Taman htedoh napisati pre pola sata nesto slicno...danas je postavljen buy support 600+ btca na 2 minuta. Cisto da se zna ;)

Dakle sve se zeleni i sve je napumpano i prepumpano većinom...

Još ovog veseljaka da napumpaju kako umeju, pa da pravimo žurku.

Jedno 50 centi, meni dosta. :d

Skakace i on itekako, samo da dodje na red.

Nego, gde ga vi pazarite? Bittrex?

Pa bre, ja hteo za 6-7 BTC-a da ga uzmem ali je orderbook takav da bi duplirao cenu.

Skakace i on itekako, samo da dodje na red.

Nego, gde ga vi pazarite? Bittrex?

Pa bre, ja hteo za 6-7 BTC-a da ga uzmem ali je orderbook takav da bi duplirao cenu.

Ja i ne znam da ga ime negde na drugom mestu...

Pa kreni ti da ga pumpaš, možda ostali isprate i dođemo i do 1$, ko zna... :D

Vrh Dno