Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I Westworld ostade na trecoj ili cetvrtoj epizodi.

Nisi ništa propustio. Osim jednog ili dva vrlo predvidljiva obrta u priči ali ako si igrao Knights of the Old Republic znaš o čemu se radi. Možda druga sezona bude bolja, prva jeste interesantna ali uglavnom ništa neviđeno ni specijalno, ne vredi ni pola hajpa što se formiralo oko te serije.

Zapravo jesi propustio da vidiš golu mature verziju Tendi Njutn. Ne znam koliko ti je to bitna stavka, ali eto ja se nisam pokajao :D

Poslednja izmena:
Yojinbo nema razloga za fino podjebavanje.
Pogresno sam upotrebio izraz, da se nista ne desava, a opet da ima bilo kakvog razvoja likova gledao bih. Ovako je "vizuelno" onanisanje bez neke velike svrhe, sto me podseca na Terija Malika. Fina je linija izmedju genijalnih i pretencioznih ostvarenja, da se ne lazemo.
A sto se tice Westworlda postoji drugi razlog sto ga ne gledam, a to je da su mi sebicni ljudi ispojlovali sve iz serije i apsolutno sam izgubio interesovanje za istu.
The expanse jeste spora, ali ima nesto sto me vuce da je gledam.
Flash i arrow i slicne me ne zanimaju.

Ja davno odgledah Les Revenants ali koliko se secam bila mi je i ok i besmislena u isto vreme.

Poslednja izmena:
The Expanse prva sezona posle pročitane prve knjige mogu reći da su se držali knjige do detalja i skidam im kapu za to. Moram ponovo da obrnem prvu sezonu sa drugačijim pogledom na stvari.

Sent from my D6603 using Tapatalk

American Gods 4.epizoda najbolja do sada, dal što su se neke kockice sklopile ili zato što je vrlo poučna :)

Sent from S⅞

Twin Peaks. Uzivao sam!

Već si pogledao? Ja čekam večeras u 22:00 :)
3600.jpg

3600.jpg

Gledao sam ranije twin peaks i naravno uživao, baš iz tog razloga neću gledati ovaj novi serijal. *****ao sam se što sam pogledao novi x files i istu grešku neću napraviti. To ne može biti na nivou starog pa ne znam sta da je. Nijedna podgrejana serija nije ispala dobro, drugo vreme totalno.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Gledao sam ranije twin peaks i naravno uživao, baš iz tog razloga neću gledati ovaj novi serijal. *****ao sam se što sam pogledao novi x files i istu grešku neću napraviti. To ne može biti na nivou starog pa ne znam sta da je.

Gledao sam sinoc uzivo (i patio se podesavanjem Kodia ali uspeo sam).

Nije na nivou starog (to je toliko revolucionarna serija da je to i ocekivano) ali ovaj Twin Peaks ce imati svoj novi zivot jer se to i ne trudi da bude. Nije cista "nostalgicna klopka" vec nastavak karijere Dejvida Linca, nadogradnja vidjenog u njegovim kasnijim radovima (Lost Highway, pre svega).

Za sada - prezadovoljan sam.

ps. X-Files.. Nazalost, da, to je ispalo poprilicno "eksperimentalno" iako je imalo potencijala. Ali sada snimaju celu sezonu, ima vremena da isprave greske.

Sent from my 6037Y using Tapatalk

Gledao sam ranije twin peaks i naravno uživao, baš iz tog razloga neću gledati ovaj novi serijal. *****ao sam se što sam pogledao novi x files i istu grešku neću napraviti. To ne može biti na nivou starog pa ne znam sta da je. Nijedna podgrejana serija nije ispala dobro, drugo vreme totalno.

Dela Davida Lyncha ne bi smela da ulaze u poredjenje sa nicime, pogotovo sa promasajima. Da je i 3 reboot ako ga on potpisuje to nema sanse da nece biti maestralno.

I taman kad nakon Očajnih domaćica nađoh utehu u Big little lies,smorih se kad videh da ima samo 7 ep.Odgledao sam ih za par dana i pitam vas šta sada naći kao zamenu? Ima li neko predlog? Kucam na google similar on mi ponudi Brother and siasters i Mistresses

Affair recimo, mada nema veze sa ocajnim domacicama, ima malo sa big little lies.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

I taman kad nakon Očajnih domaćica nađoh utehu u Big little lies,smorih se kad videh da ima samo 7 ep.Odgledao sam ih za par dana i pitam vas šta sada naći kao zamenu? Ima li neko predlog? Kucam na google similar on mi ponudi Brother and siasters i Mistresses

To pitaj na ana forumu. :p

Fargo...

Posle 4 epizode i dalje ne znam sta da mislim..ima neki vajb,nesto sto ne mogu da odredim tacno...nit smrdi nit mirise ali me vuce da ga gledam..

Mnogo me zanima zasto Gloria
ima problem sa onim elektronskim dispenzerima u wc i generalno sa senzorima na vratima i svom ostalom tehnologijom

Nekako mislim da ce to imati dosta jak uticaj na celu pricu...

Beyond Genius Lies Insanity

Potpuno se slazem sa prethodnim postom... ;-)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poceo ponovo veceras da gledam Twin peaks od prve epizode prve sezone, pa da tranzicija u drugu negledanu bude neprimetna :) Kakvo uzivanje :D
Spremio sam sebi Twilight zone, Sopranose i Zicu da polako konzumiram kada zavrsim sa Twin Peaksom, ali s' obzirom na posao ne znam kada cu stici sve da odgledam XD

Haha ovaj Arrow je tragikomedija, ali samo zbog Deathstroke-a vredi pogledati još sledeću epizodu i onda lepo bataliti.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

^^
Odgledao sam pre par meseci sve od Tvin Piksa što postoji i samo ću reći da je kulminacija fantastična.

Ko reče da puštaju 4 epizode odjednom?

Sent from my x600 using Tapatalk

Prvi utisak je da je scenario napisan odavno, biće ovo dobro :)

Uvodna scena sa onim momkom i kamerama, barem meni, izaziva teskobu, Linč je zaista majstor u stvaranju bojazni od nepoznatog, iako se u samoj sceni suštinski ništa ni ne dešava

Poslednja izmena:
Ja imam snimljene sve epizode na VHS kasetama jos kad je tada islo na tv-u, mogao bih da se preslisam pre nastavka, ali nemam vise video :D

Završio sam Brickleberry...pregenijalna serija.
Onaj ko je doneo odluku da se ta serija ukine treba da visi....
Nije bilo epizode da se nisam smejao kao luuuuuuuud....
Isprdali su sve živo i to više nego South Park....

Elementary, stigao do S03E01

Lee Miller je perfektno odradio ovo do sad, dok je Lucy Liu kao neutralizer jer sve što prvi dobro uradi njena glupa uloga i gluma pokvare. Ne znam kome je uopšte palo napamet da ona i lik koji glumi mogu da se uklope u ovakvu seriju.

Završio sam Brickleberry...pregenijalna serija.
Onaj ko je doneo odluku da se ta serija ukine treba da visi....
Nije bilo epizode da se nisam smejao kao luuuuuuuud....
Isprdali su sve živo i to više nego South Park....

auuu dadada, potpuno zaboravih na brickleberry... nije mi bas non stop kidala, al na neke momente sam bukvalno vristao od smeha... moguce da je ukinuta jer bas i nije politicki korektna :d

auuuu 3 epke pogledao Twin Peaks, malo sta kontam ali drzi li drzi... Lynch ne odustaje od zesce ludih prica.. od mene za sada cista 5

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno