Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

btw koji driver koristite za rx 480 i da vam ja najbolji ???

@d.darko
Thx za info oko klokova, veceras cu se poigram jer ocigledno da mi nije stabilno ovo sto sam postavio, bilo je danas pucanja. Zanima me koliko ti daju na tim klokovima, pa da uporedimo ?

Poslednja izmena:
Ja furam 16.11.4 ali cu da probam i taj svakako. Pogotovo ako tebi na njima radi stabilno.

@d.darko
Ako ti nije cim aj postavi setovanja u Clymore koja koristis za eth na ovim kartama, 480.

Thx unapred

^Ljudi pisite za koje karte vam treba bios, ovako samo mozete da dobijete pogresan i brickujete karte.

Ne moze da brikuje karte ako samo povuce strap iz biosa i prekopira na svoj, naravno mora da bude ista memorija to se podrazumeva

Jeste, ali on trazi originalan bios za RX 480. Predpostavljam da misli na Sapphire ali...

Pozdrav, da nema ko slucajno dobar modovan bios za rx 580 4GB Elpida. Imam karte asus dual i gigabyte gaming. Obe sa elpidom

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

gde nabaviti ventilatore 85mm sapphire dual x?
treba mi za 7870,isti su kao i na 7950,270...
0.55A

pakovanje vezica i 80mm ventilatori i vezi na krate pre toga skini stare

Ima li ko ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING? Koja mem ide uz njih obicno?

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Zdravo,
Imam mogucnost da nagjem MSI graficke pa mislim se izmegju MSI RX570 gaming 4gb i MSI RX580 ARMOR 4G OC ... razlika u ceni je minimalna 10$. Pa ako neko ima iskustva sa obe graficke bio bi zahfalan oko savetu za odabir za majnovanje ETH...

***koliki je hashrate i temperatura na obe???

Poslednja izmena:
Zdravo,
Imam mogucnost da nagjem MSI graficke pa mislim se izmegju MSI RX570 gaming 4gb i MSI RX580 ARMOR 4G OC ... razlika u ceni je minimalna 10$. Pa ako neko ima iskustva sa obe graficke bio bi zahfalan oko savetu za odabir za majnovanje ETH...

***koliki je hashrate i temperatura na obe???

Imacu sutra-prekosutra dodir sa RX580 Armorom, pa mogu da javim rezultate itd...

Ali ono sto mogu da tvrdim 100% je da je Armor zver od karte, vrlo kvalitetno uradjena, hladjenje odlicno, hladjena memorija, ja imam par komada RX470 Armor i daju 29+MH bez problema.

Jel mogu i ja da dobijem taj bios? Imam iste kartice i rade mi oko 29 MH, pa da probam.

Evo linka za download biosa, pa kome jos treba nek skida.

https://mega.nz/#!4kVkzJZL!t1W2C3h1CSi6nw-welF8K7MwMV6U_HO8r3BJZP7y7RI

Da napomenem, memorija se moze ostaviti na 2150 sto predstavlja default vrednost u biosu, a u principu da ne boli glava oce li pucati ili ne moze se odmah spustiti na 2100.

GPU klok predlazem(na osnovu mojih testova) 1126, 1150, 1156 ili 1158, pa sad sve zavisi od uzorka karte, ja sam imao pozitivna iskustva sa pomenutim klokovima a samo jedna karta me zeza povremeno.

Trenutno drzim 1126/2100 i imam stabilnih 29.6 mh/s.

Poslednja izmena:
Ima li neko da preporuci kvalitetne USB ekstendere kod kineza? I da li bih mogao da iskoristim ASUS Maximus VIII Formulu za rig sa 6 grafickih?

Nazad
Vrh Dno