Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Treba da ima neki Save koliko se,sećam

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Zavisi koji theme editor koristis ...probaj restartartovati... uglavnom ide na nova podesavanja ..pogotovo ako menjas ikone status ili nav bara.
Uuups ...sad vidim da je samo o fontu rec . nisam nasao editor koji ga menja ...imaju vise njih ociju fonta ...ali ga ne promene.

Poslednja izmena:
Ma to je ok ...sve menjas sa tim editorom ..kad restarrujes promeni on I nav bar I status bar I smanjuje ikonice po zelji... sve osim fonta .[emoji16]

Huawei VNS-L21C432B371

Hahahah ...tesko...kod jednog radi ..kod drugog ne ...zanimljiva teza .. [emoji41] [emoji41]

Huawei VNS-L21C432B371

Mislio sam jel ima neko da zna sta radi kad je izgled u pitanju :d

Meni se konkretno ne svidja ni jedna. U odnosu na ovu Xda Exclusive sto koristim, ostale su mi meh.

Edit:

XDA Exclusive ima na Play Store. Ne umem da linkujem sa play stora, samo kucajte XDA Exclusive i izaci ce.
Moze i pomoc oko linkovanja :D

Poslednja izmena:
Pa ne samo za nas model nego sve koji su na Emui 5.0 ...inace o ukusima se ne raspravlja ...ili se svidja ili ne .. [emoji33]

Huawei VNS-L21C432B371

Probaj pa ces videti kako je kod tebe ...na xda stoji da na C432 verziji ne menja font ... a takodje ni kod mene ... e sad na tebi je da probas .. :smash:

U sytem/fonts folderu ima 152 tipa fonta,ali na žalost mi nemamo tu mogućnost da ih menjamo,na N-u još nisam probao sutra ću pošto nisam pri računaru al na MM-u si mogo menjati preko tema,raspakuješ temu napraviš folder fonts ubaciš u njega odabrani font,u themes.xml ubaciš ime fonta,zip-uješ,promeniš extenziju na .hwt i to je to.Sutra probam.

U sytem/fonts folderu ima 152 tipa fonta,ali na žalost mi nemamo tu mogućnost da ih menjamo,na N-u još nisam probao sutra ću pošto nisam pri računaru al na MM-u si mogo menjati preko tema,raspakuješ temu napraviš folder fonts ubaciš u njega odabrani font,u themes.xml ubaciš ime fonta,zip-uješ,promeniš extenziju na .hwt i to je to.Sutra probam.

Sve to stoji ..na youtube ima desetine snimaka o tome sto si naveo ...ali to nije da u dva klika promeni font .... :laugh:
Iskreno to je zadnja stvar sto mi smeta na telefonu .. :guitar:

Pa zato je Lite a ne P9 ili P9+.Čak i na starom G-300 si mogao tako menjati font a ako se ne varam i ti si ga imao.

Ni ja isto u Hr skoro nitko nije dobio vecina ih je jos na B160 ja sam uspio i 370 i 380 preko ff staviti

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Istina, ja za 3 komada p9 lite znam, niti jedan nema ota iznad b161. Sva 3 iz Vip-a. Updejto na 371 preko FF a 381 neće jel nije certificiran...bla bla bla. Neznam šta ga zezaju sa tim regijama...

Možda čekaju Andoid Oreo,da se ne cimate sa tolko updatea.

Bio sam na VNS-L21C432B160, pa sam instalirao preko ff B370 sve je bilo super, stigo mi update regularno preko system update b380 310 MB, izvrsio update sada nakon svakog restarta primetim ono NFC mi je stalno ukljuceno kako da sredim taj problem? Nisam napravio ni reset ni hard reset pre i nakon update, samo back-up. Moze li neko ko zna da mi kaze kako da sredim ovo sa NFC-om.

Samo iskljuci NFC nakon restarta. Mislim sekund, dve posla ti nece napraviti toliki problem. Jeste, to je neki bug sa B381, ali po meni zanemarljiv....

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka

I meni stigao 7.0 fantastičan je sistem, sve je lepše bolje i brže jedino što baterija osetno manje drži nego na 6.0
Ako uskoro ne ubace neki novi update da poboljšaju to vraćam se na 6.0

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno