Продао сам мој МТК, сада треба купити нешто...може неки предлог шта?
Како се зове верзија коју треба да тражим да има снапдрагон и да подржава 4Г од моћног ми телекома...?
Ako hoce sony sensor,onda samo sivi.Crni imaju Sljamsung kameru.Ja imam matte black 4x.
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
Значи модел са снап 625 се ѕове редми ноте 4Х?
To sto si ti cimao prodavce to je tvoje iskustvo.Ja citao na xiaomi forumu.
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
Ја сад меркам тај модел...220 евради...
Attention Please:
- Redmi Note 4 64GB Gray is in stock in EU warehouse,shipments will be handled within 48 hours after payment verified.
- Only EU Warehouse Express shipping method is available, other shipping methods are not provided at the moment.
- The international version comes with the official Global MIUI 8.0 OS ROM which includes: Google play store, Google services, multi-language pack, OTA updates support.
- Please check the supported bands with your carrier in your local area before purchase.Supported Bands:4G:FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B8/B20,TD-LTE B38/B40;3G: WCDMA B1/B2/B5/B8; 2G: GSM B2/B3/B5/B8
Јесте 220 траже душмани...
Ima i za 210, kome se ne žuri, za mesec-mesec ipo, ispod 200, vrlo verovatno...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ono sa lepljenjem micro sd na nano sim... ja sam mislio na joj da držim backupe, što iz miuia što iz twrpa ili titaniuma. I šta kad zatrebaju podaci sa kartice a telefon ne može da se podigne, kako ih iščitati nazad, neki usb adapter?
Moze savet kako da podesim ili ukljucim nesto da mi radi mobilni internet dok razgovaram telefonom..Trenutno mi ne radi ta mogucnost,na primer dok razgovaram sa nekim desavalo mi se da mi zatreba internet da proverim nesto ili pogledam,medjutim isti ne radi bez obzira sto su mi mobilni podaci ukljuceni,to vazi i kad je ukljucen wi fi..Pomoc.
Da li ti se fizički isključi (ne vidi se u notifikacionom baru) ili se vidi da je uključen a ne radi?
sve ostaje upaljeno,nista se ne iskljucuje,kad se razgovor zavrsi internet normalno radi.
Nije mi se dešavao taj prvi problem
pa neka se javi neko ko je imao sa ovakvim slučajem iskustva.
Ja samo znam da ako ti je uljučen wifi onda je normalno
da ti ne radi mobilni net
jer je wifi primarni kad su oba uključena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari