Stigao, stigao.. ja sam prebacivao na c432.. bio sam na b370 preko FFGde je,stigao b380 dual sim?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Stigao, stigao.. ja sam prebacivao na c432.. bio sam na b370 preko FFGde je,stigao b380 dual sim?
OTA, sama se javila.A u njegovom updateru imaš meni (3 tačkice) i tu možeš zahtevati FULL ROM.Ne kapiram ja i salje sa cega ste to radili proveru i dobili b38x? Preko upadtera?
Bio mi telefon na punjacu.. ja ga uzmem, on skinuo azuriranje i trazi restart..Ne kapiram ja i salje sa cega ste to radili proveru i dobili b38x? Preko upadtera?
Onda možeš očekivati.C432 nije c66
Haha. Ipak nisi izdrao, rekoh jaStavih Nugat ipak, svrbelo me.. najvise sam i hteo zbog multi windowa ali sam se smorio jer dosta aplikacija ne podrzava tu opciju, Instagram i FB Lite recimo.. Prvi utisci su ok, UI malo bode oci na par mesta, u galeriji kad tapnes na sliku za vise opcija izgleda gadno..
Nema veze sa 4g. Vip mreza.Na 4g ?
Bezveze je.. mogla je da se nazira pozadina onako zamuceno kao na MM, ne ovako ogromna crna praznina..Najnormalnije .. [emoji2]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari