Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Zvanicno na vip stigao b380?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Haha, kako kritika urodi plodom. Odmah azurniji ;)

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka

Staviti ili ne staviti ovaj B361 OTA..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Čudan je HiSuite pre ažuriranja na B381 proverio preko njega i kaže zadnja ZVANIČNA verzija je B371 a sad poske ažuriranja pokazuje da je zadnja ZVANIČNA B381.:)
@ Alexxx1
Probao pravi backup na PC u Documents/HiSuite folder
Za sada USB Debugging ostaje uključen

Poslednja izmena:
Ja sad probao još nema ažuriranja

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ne kapiram ja i salje sa cega ste to radili proveru i dobili b38x? Preko upadtera?

Ne kapiram ja i salje sa cega ste to radili proveru i dobili b38x? Preko upadtera?

OTA, sama se javila.A u njegovom updateru imaš meni (3 tačkice) i tu možeš zahtevati FULL ROM.

Poslednja izmena:
Updateovao sam na b381, radi normalno. Najbitnije mi je da je rešio problem sa nasumičnim paljenjem ekrana kada je telefon zaključan, ja srećan :D

Nemam pojma ja imam b370 i nikakav update ne nudi. Inače VIP

Nemam pojma ja imam b370 i nikakav update ne nudi. Inače VIP

Pa ako si Vip C66 onda je zadnja B370 to pokazuje i FF, al nešto mi nje jasno,dali ažuriranje za DUAL B370 a DUAL P9 lite nisu ni prodavali.
Ashampoo_Snap_2017.05.16_18h05m52s_001_.png

Kako da iskljucim od Phone manager-a screen lock data usage? U notfikacijama sam iskljucio da me ne obavestava ali i dalje posle nekog mirovanja me obavesti da su neke aplikacije dok je tel mirovao povukle par Kb.

Poslednja izmena:
Ja sam kao I vecina ovde bio na tom B381 preko ff -a ...pa se vracao na MM ..pa ponovo na B371 ali OTA ...I u sustini nemam ama bas nikakvih razlika onda I sad ...e jos da opalim kad dodje ponovo B381 (zasad ga jos nema) ...pa da zakljucim da u stvari nisam ni morao da mrdam nigde sa B381 koji je bio ubacen preko ff-a ...ovako nam bar nije dosadno ... [emoji2] [emoji2]

Stavih Nugat ipak, svrbelo me.. najvise sam i hteo zbog multi windowa ali sam se smorio jer dosta aplikacija ne podrzava tu opciju, Instagram i FB Lite recimo.. Prvi utisci su ok, UI malo bode oci na par mesta, u galeriji kad tapnes na sliku za vise opcija izgleda gadno..

Stavih Nugat ipak, svrbelo me.. najvise sam i hteo zbog multi windowa ali sam se smorio jer dosta aplikacija ne podrzava tu opciju, Instagram i FB Lite recimo.. Prvi utisci su ok, UI malo bode oci na par mesta, u galeriji kad tapnes na sliku za vise opcija izgleda gadno..
Haha. Ipak nisi izdrao, rekoh ja ;) Ma navici ces se :)

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka

Hahaaha...a izgleda naslo se I "prostora" za aziriranje ... [emoji1]

Poslednja izmena:
Da, Deezer iz nekog razloga nabio 3.2 gb pa sam ocistio data.
Sve je super samo da nemam nasumicno curenje baterije dok spavam, to mi je nocna mora sa windows telefona.. Nisam ni hard reset odradio, samo softic..

Ma kad se sve namesti bude to dobro...ni na B381 .a ni sad na B371 ..ne secam se da sam imao vise od 2-3 % potroseno preko noci baterije .

Stiglo
f4e819a451c3f702d9404f1cafb559c9.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poz ljudi, ispala mi kombinacija pa sam dao p9l za s6, pa da napravim malo porednjenja..S6 je brzi nije ekstremna razlika, definitivno bolje barata multitaskongom, ekran stv bez premca, fingerprint zna da zeza al sig nisam jos ukapirao kako da namjestim, kamera je neuporedivo bolja na s6, prednja dosta bolja na p9l, baterija je uzasna na s6, ne moze dan da sastavi nema sanse, zvuk jaci na s6, koristim iste slusalice od p9l, ne prija mi bas samsungov interfejs al navikavam se, punjenje brzim punjacem za malo vise od 1h od 10 do 100..
To je to otprilike, jedino sam baterijom razocaran, mozda je i dotrajala pa cu se raspitati za novu..

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Jel normalno da notification centar izgleda ovako, crno sve ispod?

bfefe37ab3857aac6cbb2809db092bd8.jpg

Najnormalnije .. [emoji2]

Znaci @Boris me napustio i otisao u Nugat društvo :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Najnormalnije .. [emoji2]

Bezveze je.. mogla je da se nazira pozadina onako zamuceno kao na MM, ne ovako ogromna crna praznina..

Slazem se ...I meni se vise svidjalo na MM-u ... probao sam sa theme menagerom ...sve se moze izmeniti ...ali ta crnina nikako...barem ne onako kako bi se meni svidjalo..[emoji33]

Vrh Dno