Meni izlaze i dan danas, da vidis dobro si me potsetio da sredim to. Svaki put se pitam kako mi lokacija upaljena a nisam je ja ukljucio. Inace kad se pojavio taj info po automatizmu samo svajpujem i sklonim.Jel izlaze nekom notifikacije u kojima pise "It's 23C in Nis"(trenutna temperatura i grad u kojem se nalazite) od "Google App"?
Meni su izlazile s vremena na vreme, i svaki put je palio lokaciju. U podesavanjima za lokaciju onaj prvi slajder je bio iskljucen, koji dozvoljava pristup lokaciji.
Kad sam manualno iskljucio pristup lokaciji "Google App" nije se vise lokacija ukljucivala sama od sebe.
Pre ili kasnije ces "slucajno" kliknuti na updateStigo OTA update za moj L31.. mami me da ga instaliram, da nije ovih problema sa baterijom..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Ma ukupno slobodno treba da bude minimum 4,5 GbA i ne vidim kako mogu da oslobodim vise od 2.5gb prostora, to verovatno nije dovoljno..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Ma hiljadu.. ne vidim kako, da ostavim samo sms i dialer jedino..Ma ukupno slobodno treba da bude minimum 4,5 Gb
Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka
Kod b381 skinut ranije sa FF kod mene je imao bug sa backup I Hisuite, nije hteo da formira I sacuva na racunaru, kao I bug sa Usb debugging I sl.Ја већ дуже време имам b381 и ради супер могу признати. Јесте да после пар дана нестане рам али један рестарт све решава
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari