Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Dumpovace btc u dolare, oboriti ltc, onda kupiti ltc jeftino :d

Sta da kazem kupio sam Ltc na 30 dolara ali nije mi zao jer je taj novac zaradjen trgovinom a ne rudarenjem pa sta bude bice ocekujem 40 dolara ovog meseca najmanje ali videcemo mislim na cenu Ltc-a.

bice al mora malo patnje da se prezivi...

Moj komentar se odnosio na polo 1.5m $t buy wall na 23$t
Ili se neko nadao 23 zbog ovog dumpa, ili ce da se desi veceras

Moj komentar se odnosio na polo 1.5m $t buy wall na 23$t
Ili se neko nadao 23 zbog ovog dumpa, ili ce da se desi veceras

to je sve privid. Orderbook ne znaci mnogo, 100x smo gledali ogroman support pa cena u bunar. Dugo je LTC na BTC-e imao veci support od btca pa je opet cena tonula a btc rasla.

Poslednja izmena:
Andreas‏Verified account @aantonop 20m20 minutes ago
More
Ransomware attacks used the leaked NSA tools to compromise computers. News media blaming bitcoin?

geldam ceni BTC kod kineza, izgleda krenula arbitracija ili neki u kini znaju datum otvaranja berzi

Odnos drze a cenovno tone sa btcom. Mozda je pametno pobeci u $ dok se zavrsi btc korekcija?
To je odlican nacin da prodas jeftino ltc i da se probudis na 35$ ;)
Btc je prebrzo rastao, morala je korekcija da se desi. LTC ce skociti, nema greske. Videcemo samo u kom trenutku.
Odmorite par dana i ne dirajte nista ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pitanje gde ce sad , gube smisla ko oce da dumpuje neka dumpuje, neka ne ocekuje da mu neko javi 6h pre pump-a... takve stvari su neocekivane kao i dump, jer smo dosli do perioda gde se mesetari igraju berzom...

ako se pogleda sell i buy side i varijacija, kontam da neko od istih ima 100-200K LTC-a i par hiljada BTC-a, bar na poloniex-u

Poslednja izmena:
Ima blizu 200K, bez ikakvog preterivanja, vidim po orderima. Za btc ne znam ali par hiljada sigurno, minimum 3K plus jos ko zna koliko.
Nije frka nikakva, u roku od par dana znacemo gde smo, krenuce.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Eh sad se lakse dise.

3 dana sam prebacivao sredstva sa Poloniexa i evo konacno vecinu prebacio u wallet. Ostala mi je neka sica tj 20% BTC-a i deo LTC-a tamo. Sa toliko smem da trgujem trenutno na poloniexu. A s'obzirom kako radi, planirao sam sve odatle povuci. Ovako mi je ostalo u orderima, pa mozda jeftino ugrabim LTC.

Sve u svemu jako zeznuta situacija, iskreno ne bih bio u kozi bagholdera LTC-a, pogotovo ne u Long-u (kog ne mozes ni zatvoriti protekla 24h). Sto se tice prognoze, ja mislim da trenutno niko ne moze dati ista precizno.

Ocekivao sam do 140 nocas, ali on je samo do 150 dosao. Mislim da ce biti uskoro dosta veceg otresanja. Moguce i do 135.

Polo sve gori i gori. Ovo stvarno postaje ozbiljno. Ne prolaze orderi, a kad sve ponovo proradi ko zna koje cene će nas sačekati.

Poloniex Exchange‏Verified account @Poloniex 2h2 hours ago
More
We've been under continuous DDoS attack which inevitably affects other areas of operations. We're mitigating as fast as we can.

Sve u svemu, ovo mi ide u prilog.

Short je otvoren na 164, s'tim da su mi juce prosla 3 ordera na 155-151 ceni. Onda mi je prosao opet sell na 163, tako da mi je sada base price za short na 166.

Imam lufta reagovati ako krene gore. Ako krene dole, vec imam ordere na 148 -130, pa sta upecam.

just wait until the eskimos wake up, things will pick up big time :d

Cini mi se da krece polako na gore. Kuna kupuje lagano zadnjih 2-3h, samo sam cekao da predje 160 na poloniex-u...

Saj, smatram novim breakoutom sve preko 167-168. Ovo je jos uvek igra izmedju dve vatre tj od 164 do 157.

Strasan nivo je sada 175, lsedeci resistnce preko toga je 200.

Jeste ali obrati paznju na Kinu, skocila je cena 1$ po novcicu u zadnja 3h. Poloniex i ostali se jos uvek vuku, mrdnuli su malo ali ne dovoljno, kao da cekaju da vide dali kina ide jos ili je lazna uzbuna. Videcemo jos dali je ovo zagrevanje za nesto ozbiljnije ili kinezi lupaju moshu :d

Pa dobro, pola dolara ide zbog skoka BTC-a. Ova druga polovina je normalna oscilacija.

Videcemo u sledeca 24h, iskreno se nadam da ce krenuti gore. Vreme bi bilo, pa makar i zakucan na 170 neko vreme.

Ljudi su navikli na hype.... zato dumpuju, plus nestabilnost poloniex-a je verovatno uticala sa 10-15% negativno

ja ih cekam vec 13+ dana da mi se jave za enhanced verifikaciju

I to sto kazes, malo je i BTC mrdnuo. Znao sam da ce se umrtviti LTC malo, da mora pasti i volume i cena ali i da mora ovih dana da krene opet. Merkam Kinu, sumnjivi su mi veceras jako.
U svakom slucaju suludo je sada cekati bilo sta. Idem da spavam, skocice kad skoci ;)

Edit: samo posmatraj kako ide lagano i konstantno, istim intenzitetom. Mislim da ce biti nesto nocas. Za par minuta probija 165 sigurno i nastavlja. Kina i ubrzava malkice.
Edit2: E.Z. ;) Nastavice ovo bez ikakve frke preko 170. Kina ne usporava.
Lepo ti ja kazem da sam ih nanjusio ;)

Poslednja izmena:
I to sto kazes, malo je i BTC mrdnuo. Znao sam da ce se umrtviti LTC malo, da mora pasti i volume i cena ali i da mora ovih dana da krene opet. Merkam Kinu, sumnjivi su mi veceras jako.
U svakom slucaju suludo je sada cekati bilo sta. Idem da spavam, skocice kad skoci ;)

Edit: samo posmatraj kako ide lagano i konstantno, istim intenzitetom. Mislim da ce biti nesto nocas. Za par minuta probija 165 sigurno i nastavlja. Kina i ubrzava malkice.
Edit2: E.Z. ;) Nastavice ovo bez ikakve frke preko 170. Kina ne usporava.
Lepo ti ja kazem da sam ih nanjusio ;)

Opet si se prepalio...

Network Stats
Network Hash Rate 7,877 GH/s
Expected Time per Block 1 min 56 sec
Current Block 1,203,936
Current Difficulty 213,651.41807
Next Difficulty Estimate 270,270 (+26.5%)
Time to Retarget 2 days 04 hours
Secam se vremena kad je i ovo znacilo nesto :)
7,877 GH/s ludo burazeru ,ludo!

Vrh Dno