Šta je novo?

Xiaomi Mi5

Jel neko kupio preko smiljane telefon, jel ostvariva ona "garancija" od 1god?

Ja uzeo kod nje MI5 negde u februaru. Nemam problema sa telefonom, delovala mi je ozbiljno i mislim da nece biti problema oko garancije. Moja preporuka za Smiljanu.

Narucio sam. Bice kod mene kroz par dana, posto nisam u mogucnosti licno da preuzmem. Hvala na info, nadam se da cu biti zadovoljan :)

Sa telefonom ce biti sigurno, samo pazi da ga ne ispustas mnogo, staklo pozadi to jedva ceka

Imao sam takvo iskustvo sa Z2... I to nije bilo mojom greškom. Tako da će neki providni silikon odmah pozadi.
Kako vam se pokazalo prednje staklo, jel ga furate bez zaštite, grebe li se?

Ja na ali-ju narucio dva plasticna bampera i staklo koje je u crnoj boji jer je beo telefon (nije bilo crnog kad sam narucivao). Nema razloga da ne budes zadovoljan, ja sam se plasio malo miui operativnog ali sad vidim da je odlican.

Od jutros koristim mi5. Odlican fon :) Jos je stigao od Smiljane sa global stable. Jedino sto me nervira je gboard(podvlaci mi reci crvenim).. Kako to da iskljucim?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Kako meni na belom modelu ruzno izgleda taj crni okvir na displeju....nisu ga mogli stanjiti jos....:(

Od jutros koristim mi5. Odlican fon :) Jos je stigao od Smiljane sa global stable. Jedino sto me nervira je gboard(podvlaci mi reci crvenim).. Kako to da iskljucim?

Koliko si ga platio ? 32 ili 64 verzija ?
Da li ima neke baš očite mane ,tipa vibra motor se raspada , zvuk tokom razgovora slab ,krcka pri korišćenju itd itd.

Prime verzija 64GB, 255e. Zvuk tokom razgovora je bolji nego na z2, vibracija ostra onako ali ne tandrce. Ne krcka nista, sem sto power dugme ima malo hoda.

Smiljana ? :)
Da li si se navikao na crni ram ? :)
Koji datum proizvodnje piše na kutiji i koji ti je displej lg ili sharp ?
Brdo pitanja :)

Da.. Navikao sam se, ne smeta mi uopste. Ne znam kako da proverim za displej?

Ako si na miui udri nekoliko puta na kernel version u setingsima I kada uđeš u onaj test mod pritisni ono pod broj 1.
Sharp ,jdi ili lg sam mislio :)

Hmm. Možda drugačije nabacano.
Meni je ta info u sw version u tom test meniju :)

Исплати ли се узети телефон у Мађарској у Сегедину? Иде крајем месеца у Сегедин, па ме занима која је тамо цена и где има да се купи? Где се могу видету цене а негу? Наравно ишао би на повраћај пдв-а.

Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока

Исплати ли се узети телефон у Мађарској у Сегедину? Иде крајем месеца у Сегедин, па ме занима која је тамо цена и где има да се купи? Где се могу видету цене а негу? Наравно ишао би на повраћај пдв-а.

Ne isplati se zbog garancije, progutaj knedlu i daj 20e vise ovde :D

Овде сам и планирао да узмем због гаранције, у некој радњи. Реко да није 100€ јефтиније [emoji1].
Чекам да му још мало падне цена.
Одакле долазе ови телефони, са коних лагера, с обзиром да се више не производе?

Poslednja izmena:
Zašto misliš da se ne proizvode? Da Mi6 je izašao tek pre 15ak dana

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Па не знам, лупио сам. Зашто онда нема више црног телефона?

I uglavnom je bio za indijsko trziste koliko sam ispratio

Evo stigao i meni ovaj alu okvir, lepo leži
45a153a8db8b8a03d40e457a4bc6138f.jpg
1fd3dcb244ceebcf7b3040aa91b205be.jpg

Još nije stigao da ispadne. Sad samo što sam ga montirao

Jel neko poredio wifi signal sa nekim drugim telefonom. Citao sam da ima jako slab prijem.
Takodje ima li problema sa gps. Moze li da locira u zatveronom prostoru?

Koliko vidim kod nas nije bilo nekih problema i crkavanja kao na drugim forumima.

Neverovatno koliko je teško izabrati telefon u današnje vreme. Ubi se već mesec dana i još nisam našao telefon koji bi ispunio sve moje kriterijume.
Kod mi5 me odvraća nedostatak garancije i strah od kupovine kineskog telefona...

Jel neko poredio wifi signal sa nekim drugim telefonom. Citao sam da ima jako slab prijem.
Takodje ima li problema sa gps. Moze li da locira u zatveronom prostoru?

Koliko vidim kod nas nije bilo nekih problema i crkavanja kao na drugim forumima.

Neverovatno koliko je teško izabrati telefon u današnje vreme. Ubi se već mesec dana i još nisam našao telefon koji bi ispunio sve moje kriterijume.
Kod mi5 me odvraća nedostatak garancije i strah od kupovine kineskog telefona...

Taj "strah od kupovine kineskog telefona" je neosnovana fobija i nista vise:d
Sto se tice garancije, ako ti treba prodavac koji daje godinu i to postuje maksimalno, javi se na PM. A ako hoces sve zakonski da bude cisto (kakav apsurd, za ovu vuko****nu od drzave) onda ne gledaj Xiaomi, prosto:D

Potpuno se slažem djokosrb.

Iskreno, nije da kupujete auto ili stan već telefon koji ćete opet zameniti za godinu ili pre...
Uostalom, kupi telefon do cifre za koju možeš da prezalis ako ga izgubiš, pokvaris, polomis... Kupiceš drugi... Toliko brige i problema oko izbora telefona, pa posle kupovine ne možeš ni da uzivaš u njemu vec ćeš se stalno opterećivati time da li će crći ploča ili šta već...

Što se tiče wifi i gps signala kod mene bar rade odlično, evo pored iphone 6s ima bolji prijem recimo.

Nazad
Vrh Dno