Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ma jok tamo de su odlicni su. I ova druga dva punjaca su qc tako nema zime.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Ako neko zna gde ima kvalitetnih adaptera neka kaže.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Možda su regioni različiti. Hong Kong obično povuče update

ma istrazio sam sada po sifri. To nije stable rom nego nekakav nightly.
U pravu si, dobijaju ga u hong kongu. moguce je promeniti region i onda ce iskociti i ovo

Ватафак....
Ово је неки нигхтли,а ја на стабле рому...?
bcb80c4ec0a42e9074d38a77bc1a000d.jpg

511c7c1248c395f55b87c19595106341.jpg

Poslednja izmena:
Kažu na Mi forumu da posle tog ide stable update

Prvo ide selektivno nekoj grupi korisnika, ono testiraju, ako je on ok onda ide stabilni. Tako je bilo meni na Mi Max.

Lele, al ovo čudo od XN4 MTK srče bateriju lepo, svaka mu čast koliko je troši, za medalju.... :D :(

Čitam po netu, ima neka zezancija zato što je 3g sim kartica a ne 4g, jel moguće da je do toga?

Lele, al ovo čudo od XN4 MTK srče bateriju lepo, svaka mu čast koliko je troši, za medalju.... :D :(

Čitam po netu, ima neka zezancija zato što je 3g sim kartica a ne 4g, jel moguće da je do toga?

... odakle poceti :D

postoji taj problem. Imao sam ga ja sa dve kartice. Jedan sam rasio novom karticom iz mts, a drugi ne jer je mtel prepaid koju ne mogu da menjam.

Najlakse ces proveriti to kroz bbs (better battery stats). taj wakelock se kod mene zove ttyc0. u sustini, telefon stalno nesto caska sa antenama pa drzi tel budan 100%. Kod mene je trosilo oko 45% za 24h.
Sada sam sredio to i trosim oko 5% na 24h (naravno idle, preracunato uz 12h nekoriscenja).

Kod operatera se kartica menja za 5min, tako da to uradi svakako.

... odakle poceti :D

postoji taj problem. Imao sam ga ja sa dve kartice. Jedan sam rasio novom karticom iz mts, a drugi ne jer je mtel prepaid koju ne mogu da menjam.

Najlakse ces proveriti to kroz bbs (better battery stats). taj wakelock se kod mene zove ttyc0. u sustini, telefon stalno nesto caska sa antenama pa drzi tel budan 100%. Kod mene je trosilo oko 45% za 24h.
Sada sam sredio to i trosim oko 5% na 24h (naravno idle, preracunato uz 12h nekoriscenja).

Kod operatera se kartica menja za 5min, tako da to uradi svakako.

Hvala za info...Probacu da zamenim karticu ali i tu imam neku zezanciju jer se radi o firminim karticama, trallalalala....

A ne mogu da verujem da to nisu rešili...mislim, našao sam zip za flash kroz twrp za to, ali neću da ga još čeprkam...

Poslednja izmena:
MTK jednostavno trosi bateriju. Ništa posebno strasno, ali u odnosu koliki kapacitet ima baterija, to nije to.

Istina. Ali i dalje drži baterija solidno. Na wi fi u zatvorenom oko 6h i 30min sot ,sa mešanim 4g i wi fi oko 4h i 30min do 5max. Sve na nekih 20h up.
Nije šampion ali je dobar.mnogo ga vadi izrada ,da je plastičan gore i dole kao 4x bio bi nezanimljiv :)

Poslednja izmena:
Nije šampion ali je dobar.mnogo ga vadi izrada ,da je plastičan gore i dole kao 4x bio bi nezanimljiv :)

::D :D :D

Što se tiče onih žutih fleka na ekranu, za koje kažu da je od pregrevanja, ja sam ih imao na Note 3G i dva puta sam slao telefon na reklamaciju i oba puta mu je menjan ekran i zbog toga sam sebi obećao da više neću uzimati Xiaomi....i evo, slažem sebe i opet uzmem, kad ono međutim, ta se boljka još uvek događa... :(

Što se adaptera za punjač tiče, ja sam naručio ovaj:

https://www.kupujemprodajem.com/Adapter-za-kineski-punjac-41549517-oglas.htm

deluje mi hvlitetnije, stiže danas pa ću da prenesem utiske...

Poslednja izmena:
Šta mislite o kupovini telefona na Ali od 164 eura?
Da prodavcu kažem da stavi cijenu manju od 100 eura zbog carine?
Ima li ko kakvo loše iskustvo sa kupovinom telefona kod njih?
Zanima me Xiaomi Redmi Note 4 sa ovog linka.
Ako može neko da uđe na link da pogleda hoće li raditi na naše mreže i ostalo.
Hvala unaprijed.

https://m.aliexpress.com/s/item/327...lgo_pvid=77e718f7-9816-4e67-882d-695edfddf5c4

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Каже 8.1.2 стабиле....
5cf391a8e1fe8d53ff884eaf72068cba.jpg

Koji region ti je podesen na telefonu?

Србија Бато!

Svasta, jutros gledam na RN4 nista od update-a

Ко зна одакле је овај телефон стигао...
Колега је купио исти, само сиво бели, и не могу да се отмем утиску да је његов телефон некако другачији, некако лошје састављен, делује пластично, дисплеј му је жућкаст, некако као да је копија,а није, које су то форе немам појма, да телефон му се више греје и спорије пуни....можда је дефектан немам појма.
8.2.1 се гласније чује и дефинитивно брже пуни!

2 бага....
Ако се бира закључани вифи из Квик таглса...сруши се цео Сис фрамеворк
Слушалице када се изваде...остану укључене

Nema veze sa mtk procesorom. Imao sam isti problem na mi4c sd 808 sa prastarom vip karticom. Nova rešila problem.

Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk

https://www.kupujemprodajem.com/Adapter-za-kineski-punjac-41549517-oglas.htm[/url]

deluje mi hvlitetnije, stiže danas pa ću da prenesem utiske...

Da ne ostanem dužan oko ovoga... Adapteri su fenomenalni, uklapaju se na kineski i na američki punjač, tačnije univerzalni su za sve koji nisu naši... Nije reklama, ali ako nekome treba, eto saveta...

Pozdrav svima!
Čitao sam dosta postova iz ove teme i izuzetno su korisni za buduće korisnike ovog telefona kao i za one koji ga već posjeduju.
Vidjeh gore neko je pitao za poručivanje sa Alija. Ja sam moj 4x naručio sa official xiaomi store-a (ali express) i stigao mi je sa normalnim shipping-om za tačno 15 dana u CG.
Sve je bilo onako kako je pisalo u description, precizno i sigurno spakovano a isto tako tracking je bio odličan.
Izuzetno dobar, lijep, fluidan telefon, već je ovdje pohvaljen mnogo puta tako da je glupo nešto više pisati, svakako nakon dosta isprobanih telefona i brendova sa ovim sam izuzetno zadovoljan i nadam se da će služiti dobro i u narednom periodu.

Imam jedno pitanje. Dobio sam telefn sa MIUI 8.1.10.0.0. verzijom. (Redmi Note 4x) Jel to official verzija? Nesto sam citao da nije...

Jel moze mala pomoc. Sta sada da radim? Da ga flesnem na official ili?

P.S. Nikad nisam flesnuo fon :)

Moja preporuka ako ne voliš custom romove skini sa sajta poslednji zvaničan rom on je u zipu prebaci ga na fon i iz update odradi posao

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Meni je MIUI ok pa mi ne smeta

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno