Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

[YOUTUBE]cyO4Hy3Qrwo[/YOUTUBE]

Занимљиво делује, само да није 150 - 200 €.

Ja mogu sa s8+ da ti uporedim
Pošto se stabilizovalo posle nekoliko dana oko 10 - 15 posto slabija - doduše sad sam počeo da koristim i Facebook i messenger a na s7 edge nisam

GALAXY S8+

Poslednja izmena:
U zadnjih para dana imam oko 3 ipo sata razgovora dnevno - i to doprinosi u velikoj meri

GALAXY S8+

S7e je imao brutqlnu bateriju ali je sje.. an apdejtima. Tako da su mozda sad tu negde sa oko 6h sot i jedan i drugi. Obican S8 verovatno sat manje. Nisu lose baterije ali nista wooow. Svakako bolje od S6/S6egde koji su bas slabi sa baterijom.
Da su stavili s8 3500 a s8+ 4000mah bio bi pun pogodak al ***...

Može li neko ko je uzao u MTSu da potvrdi da li je otključan?

S7e je imao brutqlnu bateriju ali je sje.. an apdejtima. Tako da su mozda sad tu negde sa oko 6h sot i jedan i drugi. Obican S8 verovatno sat manje. Nisu lose baterije ali nista wooow. Svakako bolje od S6/S6egde koji su bas slabi sa baterijom.
Da su stavili s8 3500 a s8+ 4000mah bio bi pun pogodak al ***...
Čeka se note 8
Ali u svakom slučaju meni je ovo najbolji telefon još od LG G2

GALAXY S8+

Poslednja izmena:
Ipak sam odlucio da vratim i htc10 i s7e.
I uzmem s8 i s8+, znam da je glupo da imam iste telefone al htc vise nmg da smislim, i na osnovu par dana koriscenja s8 sam resio s7e da zamenim isto jer po meni TW na s8 je daleko cistiji i ispeglaniji. Pisacu za vikend kad se slegnu utisci

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Malo sam se igrao sa S8, nisam oduševljen da budem iskren, očekivao sam veći woow efekat. Na prvi pogled ne vidim da je bolja kamera, ekran za nijansu bolji od s7, a i previše je izdužen, fingerprint loša pozicija. Ne bih imao ništa protiv da ga koristim, ali možda razmislim o njemu na jesen, ako htc podbaci.

Poslednja izmena:
Camera Comparison: Galaxy S8 vs. Pixel vs. LG G6
DL- https://drive.google.com/drive/folders/0B1pucPkVkvevYnFXU3BraXpueGM

To keep things as straightforward as possible, all I did was take the phone out of my pocket and snap the shot. All devices were set to Auto (12MP 4:3 for Galaxy S8 and Pixel, 13MP 4:3 for LG G6) and no brightness tweaks, HDR tweaks, or anything of that sort were committed. It’s as natural and even across the board as possible.

Of course, each phone could be capable of better images, should you choose to customize your camera settings at the time of the shot. For this purpose, though, I wanted it barebones. As for what you see below, all images have been sized down, but no other editing has been done.

^ Jedno od prvih poredjenja, verovatno je aktiviranje hdr-a prepusteno auto modu svake kamere.

Stabilizacija kamkordera:
get

Kako je čudno. Pixel nema ois, a najbolji je od ovo dvoje. Kod S8 video je wobbly, a G6 bez komentara [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Samsung said today that pre-orders of the Galaxy S8 and Galaxy S8+ grew more than 30 percent compared to the pre-orders of the Galaxy S7. The GS7 set a pre-order record for Samsung, so the GS8 is now the pre-order king for the company.

Pa kad nisu kupili N7, ti isti sada uzimaju S8 :)

Jel ima neko problema sa wireless punjenjem?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel ima neko problema sa wireless punjenjem?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne. Ja imam nekoliko stand wireless punjača po kući i gde god prođem samo ga stavim...Nema problema..Čak ga i u žurbi neprecizno stavim i opet puni----Što pitaš?

Na S8 je wireless ch. 2.0 a LG g6 ima brži wireless 3.0. Jedino to su mogli bolje...A radi lepo i puni solidno brzo, obzirom da imam Samsungove fast wireless punjače..

Poslednja izmena:
Razlog?

Tapatalk
Ne mogu da se naviknem na fingerprint skener pozadi a ni boje mi se ne dopadaju. Orchid Gray izgleda kao ljubičasta a crnu koja mi je favorit su zeznuli sa crnim glossy okvirom pa telefon na prvi pogled izgleda kao kinez plastikaner.

Poslednja izmena:
Evo nekih mojih zapazanja, dosta je subjektivno pa ne uzimajte previse k srcu ako se ne slazete sa necim...

Nabacio sam danas S8+.

Malo pomesana osecanja. Nervira me sad sto su neke stvari na iPhon bolje.

S jedne strane sve sto me uzadno nervira na iP 7+ ovde radi kako treba. Za pocetak back dugme. Aplikacije komuniciraju kako treba medjusobno, mogu da otvorim youtube iz tapatalka i sl, chrome nije bagovit...

Sa druge strane fale mi neke fancy stvari sa iP, lepe ikonice, lepe animacije... iP je brzi i tecniji pa da ga ebes. Radi S8 brzo, al kad zapne ko da mi ne noz u srce zabio. Konkretan primer gde se vidi ogromna razlika u fluidnosti je search tab u app draweru. Kod iP se samo povuce nadole prstom, pojavljuje se search polje i tastatura je istog trenutka na ekranu, istog trenutka kako kucate ponudjene aplikacije se pojavljuju. Na s8 prvo treba pritisnuti prstom unutar search polja, tada on malo razislja, pa jos malo razmislja da li da prikaze tastaturu. Kada je konacno prikaze i krenete sa kucanjem, treba malo vremena da pocne da nudi odgovore, a onda jos kad odluci da ih isprebacuje najednom kliknem na pogresnu...

Svidja mi se i krupnija tastatur na iP, sada ovde gresim kad kucam.

Osim toga telefon je definitnivno vrhunski. Jako fancy telefon, iP deluje malo kao tenk naspram njega. S8+ iako ima mnogo veci ekran daleko bolje lezi u ruci jer je uzi i tanji, pride ne bolje zaobljen pozadi. Sa druge strane nema onog cool osecaja hladnog metala kao kad se iP jet black uzme u ruku.

Skener otiska je definitivno, bez dileme na retardiranom mestu, daleko manje prakticno od standardnog. Problem sam dobrim delom resio time sto sada postoji smart lock opcija da mi se ne zakljucava u kuci i u kancelariji.

Sada i samsung imitira osecaj pravog dugmeta kada se pritisns home dugme, ali deluje tragicno naspram fantasticne implementacije na iP.

Telefon ima izduzeniji ekran od bilo kog dk sada, ono sto mi najvise smeta je kako sada slike izgledaju. U prosloj generaciji su usrali odnos kamere, sada su jos uzduzili ekran, krajnji rezultat, slike popunjavaju samo pola ekrana, budale.

I dalje mi se ne svidja sto su dugmici sada onscreen, najvise mi smeta prilikom kucanja jer ne vidim jasno gde je kraj tastature, te nekad stisnem te dugmice umesto space tastera.

Ekran ne naravno fantastican. Po defaultu dolazi sa adaptive modom ukljucenim, ebe kevu ocima, prebacio sam na amoled photo i sad ne super.

Moj je dosao sa uzasnim izborom wallpapera, toliko su uzasni da sam odmah trazio na netu nove. Interesantno je da sam otkrio da postoji jos stock wallpapera koji iz nekog razloga ocigleno nisu na svima telefonima. Uglavnom medju njim ima i odlicnih, te sam i taj problem resio.

Doživesmo i da jedan dugogodišnji Galaxy korisnik napiše kako zapravo radi Touchwiz a ne samo "super je brz, ništa ne laguje". Kada izađe novi Pixel, verovatno će isto biti sa minimalnim ivicama i lep kao i ovaj ali će da nudi najbolje iz oba sveta. Klasičnu Android navigaciju kroz aplikacije sa jedne strane i brzinu i fluidnost iOS, doduše bez tih animacije koje služe da sakriju potencijalna usporavanja. To ti je bolje da ugasiš, onda dobiješ baš snappy telefon koji sve radi momentalno tj. kada je Nexus/Pixel u pitanju.

Ne znam stvarno što insistiraš na Galaxy seriji kada si mogao da imaš najbolje od oba sveta odavno, samo da si hteo da izbareš zvanični telefon a ne korejske budževine.

Uz taj zvanični telefon nema garanciju, a treba da pljune debele pare za njega.

Elem, to što pričaš za app drawer, to je glupi tw, kod mene na nova launcheru to radi perfektno, to je toliko glupa stvar da je sramota da tu zabaguje.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Osetno bolji? Koliko sam video po onim merenjima i utiscima manje-vise su egal ali V20 ima jaci izlaz sto je prakticno nebitno za korisnike bubica/in ear slusalica.
Ta jacina izlaza dolazi do izrazaja kada se koriste neke zahtevnije slusalice s tim sto za vecinu tih velikih mrcina ni V20 izlaz nije dovoljan pa takvi korisnici ili ne slusaju muziku preko telefona (koriste skupe plejere) ili kupuju prenosiva pojacala (koja su u poslednje 2-3 godine u ekspanziji).

Ironija je sto ce verovatno bar 60% korisnika G6, V20, S8 itd muziku slusati sa nekim jedva prosecnim slusalicama do 20, 30$..
s8 ima sasvim korektne slušalice, AKG, za koje na testu kažu da su u rangu 100-150$. V20 isto tako!
Meni je recimo audio izlaz presudan pri kupovini telefona. Trenutno je HTC 10 najbolji allrounder, nadam se da ce "U 11" biti dobra kupovina i sa adapterom usb-c to 3.5mm :)

nešto sam skeptičan... Biće isto kao U Ultra... Uz koji ne dolazi adapter :d

Nazad
Vrh Dno