Čeka se note 8S7e je imao brutqlnu bateriju ali je sje.. an apdejtima. Tako da su mozda sad tu negde sa oko 6h sot i jedan i drugi. Obican S8 verovatno sat manje. Nisu lose baterije ali nista wooow. Svakako bolje od S6/S6egde koji su bas slabi sa baterijom.
Da su stavili s8 3500 a s8+ 4000mah bio bi pun pogodak al ***...
Interesantno, mada je većina battery testova na strani S8+ u odnosu na S7E
Može li neko ko je uzao u MTSu da potvrdi da li je otključan?
Ja uzeo clar case i zamenio ga za silicone cover, klizao mi tel iz ruke mnogo mada ni sa ovim nije nista bolje, cekam ringke da mi stigneKupio sam crni isti dan kad mi je stigao telefon ... slike
To keep things as straightforward as possible, all I did was take the phone out of my pocket and snap the shot. All devices were set to Auto (12MP 4:3 for Galaxy S8 and Pixel, 13MP 4:3 for LG G6) and no brightness tweaks, HDR tweaks, or anything of that sort were committed. It’s as natural and even across the board as possible.
Of course, each phone could be capable of better images, should you choose to customize your camera settings at the time of the shot. For this purpose, though, I wanted it barebones. As for what you see below, all images have been sized down, but no other editing has been done.
Može li neko ko je uzao u MTSu da potvrdi da li je otključan?
Ne. Ja imam nekoliko stand wireless punjača po kući i gde god prođem samo ga stavim...Nema problema..Čak ga i u žurbi neprecizno stavim i opet puni----Što pitaš?Jel ima neko problema sa wireless punjenjem?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne mogu da se naviknem na fingerprint skener pozadi a ni boje mi se ne dopadaju. Orchid Gray izgleda kao ljubičasta a crnu koja mi je favorit su zeznuli sa crnim glossy okvirom pa telefon na prvi pogled izgleda kao kinez plastikaner.Razlog?
Tapatalk
s8 ima sasvim korektne slušalice, AKG, za koje na testu kažu da su u rangu 100-150$. V20 isto tako!Osetno bolji? Koliko sam video po onim merenjima i utiscima manje-vise su egal ali V20 ima jaci izlaz sto je prakticno nebitno za korisnike bubica/in ear slusalica.
Ta jacina izlaza dolazi do izrazaja kada se koriste neke zahtevnije slusalice s tim sto za vecinu tih velikih mrcina ni V20 izlaz nije dovoljan pa takvi korisnici ili ne slusaju muziku preko telefona (koriste skupe plejere) ili kupuju prenosiva pojacala (koja su u poslednje 2-3 godine u ekspanziji).
Ironija je sto ce verovatno bar 60% korisnika G6, V20, S8 itd muziku slusati sa nekim jedva prosecnim slusalicama do 20, 30$..
Meni je recimo audio izlaz presudan pri kupovini telefona. Trenutno je HTC 10 najbolji allrounder, nadam se da ce "U 11" biti dobra kupovina i sa adapterom usb-c to 3.5mm![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari