Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

@sasabor, tu piše da ne možeš instalirati update.app preko twrp (=custom) rikaverija. Zatim piše da ako nemaš već odgovarajući custom.bin flešovan, završićeš na c900. Zatim ti piše postupak kako da rešiš problem, čiji je zadnji korak instalacija i korišćenje stock (fabričkog tj. non-custom) rikaverija za flešovanje preko dload foldera.

Evo ti kako izgleda
0c17aa173084fa7c155c3ba3753c7f3e.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Upuštaju se ljudi u nešto i ne čitaju kako treba.
@Sasabor Ako skine s pravi fajl, dobićeš zajedno oeminfo i custom.bin, to ne može odvojeno. Samo se oni flešuju preko TWRP (pored supersu), dok se sve ostalo radi preko stock Huawei recovery. Uputstvo koje si ti dobio je potpuno korektno i tačno, drugo je što ne čitaš kako treba (ili što imaš nepotpuno znanje u ovoj priči).

presla sam na dual sim,sad je na b160 i nudi mi auriranje na b370...to ce vec biti nougat?

kada se preuzme azuriranje za nougat da li treba vratiti na fabricka podesavanja ili restartovati telefon,nesto?

Ako te ne mrzi resetuj

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

@sasabor, tu piše da ne možeš instalirati update.app preko twrp (=custom) rikaverija. Zatim piše da ako nemaš već odgovarajući custom.bin flešovan, završićeš na c900. Zatim ti piše postupak kako da rešiš problem, čiji je zadnji korak instalacija i korišćenje stock (fabričkog tj. non-custom) rikaverija za flešovanje preko dload foldera.
Ok tu se spominje custom.bin tj oeminfo sadrzi taj fajl.A sta cemo sa ovom srktool metodom gde ne postoji custom.bin fajl,da li je ona bezbedna?

Stigao na mts ov tel 1.94 gb update OTA, pljusnuo i sve odradio i za sada radi.

I dalje je b381 b380 test kay

Koja je razlika izmedju SD Card class 4 i class 10? Moze neko da me savetuje koji brend i koja klasa je najbolja?

U brzini kopiranja prvo ,a drugo i citanja. Bolje naravno za snimanje hd materijala bar clas 6 ako ne 10.

Ok, hvala vam obojicu. Brzina citanja i zapisivanja mi zaista znaci, pogotovo zapisivanje.

Copy downloaded patch file C342OEM on your sd card (Don’t Extarct)
Boot your phone in twrp recovery mode
Tap on install and select the patch file you have copied on sd card
swipe to flash it. you will lose data.
Device will restart with red warning sign, its normal.
if it ask for password, enter any numbers and press format
After format reboot to bootloader and unlock bootloader again.

Zasto 2 put da se otkljuca bootloader???
i zasto na sd karticu oeminfo?
sve razlicita uputstva,brick mi ne gine:type:

Poslednja izmena:
Питање једно за све који слушају музику да ли им се дешава исто ко и мени. Наиме слушам музику и пустим све песме и онда изађем из музике и пустим поново настави се та песма али редослед песама није исто. Само на 7.0 ми се то дешава ако неко зна решење нека каже

Copy downloaded patch file C342OEM on your sd card (Don’t Extarct)
Boot your phone in twrp recovery mode
Tap on install and select the patch file you have copied on sd card
swipe to flash it. you will lose data.
Device will restart with red warning sign, its normal.
if it ask for password, enter any numbers and press format
After format reboot to bootloader and unlock bootloader again.

Zasto 2 put da se otkljuca bootloader???
i zasto na sd karticu oeminfo?
sve razlicita uputstva,brick mi ne gine:type:
Imas uputstvo na srpskom na prvojstrani. Ako ti nije jasan postupak pitaj clana koji je uoytstvo postavio na PM. Ili prati uputstvo za toolkit koje je po meni.iskreno dosta lakse. Sto se tice otkljucavanja, nemam pojma odakle ti to da se dva puta otkljucava. Samo se jednom otkljyca, a to sto pise da kasnije nakon flashovanja moze da ti uzbaci polje da upises kao neki kod to nema veze sa bootloaderom.

Imas uputstvo na srpskom na prvojstrani. Ako ti nije jasan postupak pitaj clana koji je uoytstvo postavio na PM. Ili prati uputstvo za toolkit koje je po meni.iskreno dosta lakse. Sto se tice otkljucavanja, nemam pojma odakle ti to da se dva puta otkljucava. Samo se jednom otkljyca, a to sto pise da kasnije nakon flashovanja moze da ti uzbaci polje da upises kao neki kod to nema veze sa bootloaderom.
Posle tog koda ide reset a posle opet se otkljucava bootloader,kopirao sam uputstvo....znam da ima na prvoj strani,ali niko ne potvrdjuje da je odradio uspesno

Posle tog koda ide reset a posle opet se otkljucava bootloader,kopirao sam uputstvo....znam da ima na prvoj strani,ali niko ne potvrdjuje da je odradio uspesno

Ne otkljucava se bre, nakon fleshovanja Oema ide firmware b160 u folderu dload u formatu update.app I tri dugmeta. I to je to. Nakon toga, naglasavam, nakon toga ako hoces da se zezas sa Twrp I da eksperimentises u MM mozes opet da otkljucas bootloader, rootujues I tt. To je zato sto kad uradis metodu sa tri dugmeta zakljca ti telefon, unrootuje I tt. Ali tebi ne treba ponovno otkljucavsnje, ides na N.

Poslednja izmena:
Ima li ovdje netko ko je isao sa B370 na B380 probao sam i manji i veci update ali stalno mi izbacuje da paket nije vazeci i obrise ga

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Ima li ovdje netko ko je isao sa B370 na B380 probao sam i manji i veci update ali stalno mi izbacuje da paket nije vazeci i obrise ga

Jedino funkcionise sa b371 na b381 sa manjim updatom. Sa parnih nema potvrda.

Koja je razlika izmedju SD Card class 4 i class 10? Moze neko da me savetuje koji brend i koja klasa je najbolja?
Uzmes Ultra Speed ili Extreme Speed Ili Trancend ili Sandisk, Ja cu moju od 16gb da prodam ona je class 10 i.brza je ali cu da uzmem 64 gb extreme speed ona moze i za 4k video, tolikonje brza

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

A da probam sa b381? Znam da to nije za dual sim ali svj ne koristim dvije kartice

A imas li neki problem sa 370, pa sto toliko oces da ides na 380? 381 je sta bi bilo kad bi bilo. Ja bi ti savetovao da sacekas malo, izacice brzo.

Vrh Dno