Šta je novo?

iOS 10

Jel postoji mogucnost da se promeni nekako viber ringtone na ios 10?

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Drugari,

imam problem sa iPhone 6s od pre pola sata. Naime, čim pritisnem na ekran, bilo gde telefon kao počne da se restartuje (one crtice se vrte u krug) i vrati me na home page. Ne mogu restart, ne mogu ništa. Šta god i gde god da pritisnem tako se ponaša. Da li je ovo neka known greška ili mora servis?

https://youtu.be/PL60Vvx9dE0

ps. iOS je najnoviji (ne znam tačan broj)

Poslednja izmena:
Jel zna neko sta znaci ova slusalica pored wireless signala? Iritira me :)

263b723ac9b8ee32dd29f9ff7f907fd8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uključeno ti je preusmeravanje poziva.

Kako druze kad ljudi mogu da me dobiju?

Drugari,

imam problem sa iPhone 6s od pre pola sata. Naime, čim pritisnem na ekran, bilo gde telefon kao počne da se restartuje (one crtice se vrte u krug) i vrati me na home page. Ne mogu restart, ne mogu ništa. Šta god i gde god da pritisnem tako se ponaša. Da li je ovo neka known greška ili mora servis?

Iskreno,prvi put vidim tako nesto. Jel si probao hard reset?

Srdacan pozdrav, pratim ovaj forum vec par godina i do sada nisam imao neku potrebu da se registrujem ali to sad nije bitno. Posedujem iphone 5s i presao sam na 10.3.1 po preporuci vasih komentara koje sam pratio. Negde sam procitao za neke stavke koje iskljucujete da bi se baterija manje trosila i da me ubijete ne mogu da se setim gde. Pa bih hteo da pitam ako znate sta bi bilo korisno iskljuciti? Hvala Vam.

Evo ti ovako. Nalakše je u slikama, da bi video gde da ideš. Ako neke od opcija preferiraš, ne moraš da isključiš..A ako neke servise koristiš esencijalno onda neka su na ON.. Ima dosta toga što vuče bateriju..od lokacija pa nadalje...Sve po malo i kad se sabere....
yclZgH9.jpg

lXViOeq.jpg

iIx9vzf.jpg

2atRnzy.jpg

9p0tvZl.jpg

n7hTpLh.jpg

LDttf67.jpg

WmAO2Yb.jpg

Poslednja izmena:
Veliko postovanje za odgovor druze. Hvala puno. A sto se tice preusmerenih poziva i to sam resio.

Nije ti rekao ono najbitnije-osvetljenje ekrana. Da li ti je na "auto"?

Nije auto. Al drzim smanjeno. U principu meni je baterija dobra i dizanjem na 10.3.1 nisam primetio da mi je kapacitet baterije smanjen.

Generalno sto se tice ove verzije iosa ja sam zadovoljan, lepo radi.

Nije auto. Al drzim smanjeno. U principu meni je baterija dobra i dizanjem na 10.3.1 nisam primetio da mi je kapacitet baterije smanjen.

Generalno sto se tice ove verzije iosa ja sam zadovoljan, lepo radi.

Mozes drzati smanjeno dok ne izadjes na sunce,onda moras svaki put rucno da pojacas da bi video nesto na ekranu. Slobodno drzi na auto ako vec nemas problema sa baterijom.

Drugari,

Prvo probaj hard reset (home+power), ako ni tad ne proradi onda bekapuj sve na pc preko itunes-a pa restore, ako i tad nece onda servis.

Uspeo sam sa restartujem telefon, kako ne znam, ali sada radi.

Ajde ovako... pali mi se sama od sebe ikonica iznad za call forward. Kad pozovem sebe telefon zvoni normalno. Kad odem u phone pa postavke za call forward krene da ucitava i ikonica iznad nestane. Kakav bug ovo moze biti?

Sent from my iphone using Tapatalk

@Latirla
Da nije uslovni forward? Kada broj nije dostupan uopšte, ili možda kada se ne odgovori na poziv, ili.....

Pozdrav Zocha. Proverio sam i meni forward generalno ni u jednom slucaju nije aktivan ali stoji ikonica slusalice sa strelicom iznad. Uspeo sam da nadjem resenje dobro je pa se nije samo meni desavalo. Uglavnom ko bude imao taj bug moze ga resiti tako sto ce otici u settings zatim na listi nadje phone pa opcija call forward. Aktivirati ga i uneti broj koji se nalazi u vasem okruzenju. Resetovati tel nakon toga zatim nazvati svoj broj i videti da li preusmeravanje radi. Nakon sto preusmeravanje radi otici opet u settings->phone->call forward i deaktivirati opciju. Resetovati tel i to je to, ikonica slusalice se vise nece pojavljivati.

Sent from my iphone using Tapatalk

Jel ima neko problem sa Viber-om na poslednjem IOS, neće da mi radi background refreshing, a sve sam uključio, ne stižu mi poruke, tek kad udjem u App počnu

To sam i ja primetio,stigne mi poruka tek kada otvorim aplikaciju. Smece obicno od app...

Šta je tu krivo, app ili ios, jer mi je Viber do update-a lepo radio

Meni je do juce normalno radio Viber,vidim da je juce i odradjen update poslednje verzije,a od sinoc mi ne radi kako treba. Tako da mislim da je do aplikacije.

Da upravu si, ja sam juce uradio update I od tada užas

Edit: sad gledam svi se žale, sa poslednjim update-om viber je sve sjebao

Poslednja izmena:
Da upravu si, ja sam juce uradio update I od tada užas

Edit: sad gledam svi se žale, sa poslednjim update-om viber je sve sjebao

Ja ga nisam ažurirao, tako da hvala za ove informacije. Mada, on mi je totalno nebitna app.

Nego, može li da se iskluči u app store aplikaciji obaveštenje o potojanju update-a? Zapravo, idealno bi bilo da to može da se isključi samo za neke app, dok za druge da radi normalno.

Name, sad mi i Spark nudi update koji mi uopše ne treba (nešto za Yahoo mail koji i ne koristim), tako da za sada ignorišem to obaveštenje.

Međutim, malko mi smeta onaj crveni krug sa brojem app koje čekaju na update.

Možeš da isključiš na app store ikomici da ti prikazuje te crvene kružiće sa brojem

Takođe, kasne mi poruke na Viber-u. I par poziva sam propustio jer ne zvoni telefon.

Jeste im pisali na @ViberHelp na Twitteru? Uvek odgovore, otvore ticket i ti samo popunis. Kasnije te kontaktiraju preko email-a.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Šta je tu krivo, app ili ios, jer mi je Viber do update-a lepo radio

Ista stvar mi se desava. Kriv je viber jer viber server ne salje notifikacije apple serveru. Probajte iskljuciti u viberu in-app notifications pa ih ukljuciti ili ih jednostavno trajno iskljuciti (mozda odbuguje podesavanja za notifikacije na viber serveru).

Inace - da, slazem se, smece od app. Dajem ruku da je hybrid development a ne native...

A kako su sa update-om zeznuli server, to meni nije jasno...? Rade aplikaciju, zeznu server. Stvarno su [emoji1458]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh Dno