Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Neopisivo fino leži telefon u ruci. Očekivao sam da će biti neki gigantor a ispostavilo se da je uži od svih mojih prethodnih telefona. Otisak prsta je na kriminalno lošem mestu, nisu mogli da se potrude ni da izmajmunišu neku akciju da fp ima neko ulubljenje ili slično da mi prst ne bi završio na kameri :S

Već vidim da će ram management biti pakao kada počnu google assistant i bixby da se tuku [emoji23]

Sent from neki tamo iPhone

Mislim da imam relativno velike ruke ali mi S8+ djeluje u ruci ogroman i totalno nepraktican za upotrebu sa jednom rukom, onaj fingerprint senzor je totalani promasaj, mnogo prirodnije da je naprijed, da su ga smjestili ispod ekrana kako su i govorili mislim da bi bio pun pogodak.

20170418_101020.jpg

Izgleda da je S7e neki maksimum za korišćenje jednom rukom. Ja sam na neviđeno naručio plus ali još nisam siguran da je to dobra ideja :)

Obzirom na cenu na našem paketu! Obzirom koliko manje treba poslati poklona! Da, razočaran sam. Ko je kriv uopšte me ne zanima.

Nemojte tako, dobićete poklon sim karticu :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Izgleda da je S7e neki maksimum za korišćenje jednom rukom. Ja sam na neviđeno naručio plus ali još nisam siguran da je to dobra ideja :)

Bez obzira što S8+ deluje izduženo jako lepo leži u ruci, mislim da se nećeš predomisliti :)
Kad sam probao oba u Ušću S8 mi je nekako delovao mali ali ne u smislu da nije dovoljno veliki displej već sam osećaj u ruci ... imao sam Note 5 koji mi je bio na samoj granici širine što se tiče veličine moje šake a S8+ je za nijansu uži od njega i za nijansu viši na šta ću se verovatno navići ;)

Baš ću večeras da vidim kakav je S8+ u odnosu na S8. Vrhunski S8 u ruci leži, sad kad uzmem S7 Edge ponovo, nekako mi nije to to, navikoh se na "uskoću" i "visokoću" :d Stupid Samsung, baš morao dobro da napravi telefon ove godine, što nisu failovali da barem istekne dvogodišnji ciklus menjanja telefona :D

Zar ti nije S8 nekako uzan?
Koji si tel. koristio do sada?

S7 Edge od maja, nije bre ni godinu dana prošlo, a padam u iskušenje da ga menjam :D Ne može nikako da smeta što je uži, nema razloga, bolje mi je ovako, lepši je hvat nekako, nemam veliku šaku.

:d:d:d
Ja kad sam prešao sa N5 na S7e nekako mi falilo displeja, a mala je razlika realno.Jedva sam čekao N7 što zbog izgleda, što zbog veličine ... i onda :S:
Sad kad sam video i probao S8+ nekako mi logičan posle S7e :) navika ništa drugo

Zna li neko provereno kada će s8 biti dostupan u mts-u? Padam u iskušenje da ga rezervišem jer mi je ok cena uz paket. To bi mi bio prvi Samsung telefon posle S2

Pa danas ti je zadnji dan za naručivanje ... od četvrtka kreće isporuka

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

0000198620_001_20170418133824902.jpg

http://www.androidauthority.com/galaxy-s8-displays-red-discoloration-764692/amp/

Ja ga narucih pre neki dan preko mts-a,videcemo da li ce ispostovati isporuku od cetvrtka

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

50 shades of white... [emoji23] A dobro, i LCD ekrani imaju različite nijanse bele...

Znaci ako ode touch, nema nista od promene za par hiljada u lokalnom servisu? :D

Bolje i to za one koje kupuju polovne telefone, bar znaš da nije karabudžen u kućnoj radinosti...

Ali biće kineza za 40-50e, tako da opet ne možeš znati ništa. Za nas nije problem da provalimo da li je amoled ili ne, ali mnogi neće primetiti.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Da li uopšte mogu LCD ovako da zakrive? Znam da je bilo nekih priča...

Mogli su na s6/7 edge, moći će i ovde. Mada mozda nabave i neki amoled. Ko zna kinezi će svašta da urade. Neko je beše na forumu promenio u nekom servisu ili sam to možda čuo. Uglavnom kao uopšte ne liči na amoled. Nit kontrasta nit boja, a oko 70e da rukama plaćeno u lokalnom servisu.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Bez obzira što S8+ deluje izduženo jako lepo leži u ruci, mislim da se nećeš predomisliti :)
Kad sam probao oba u Ušću S8 mi je nekako delovao mali ali ne u smislu da nije dovoljno veliki displej već sam osećaj u ruci ... imao sam Note 5 koji mi je bio na samoj granici širine što se tiče veličine moje šake a S8+ je za nijansu uži od njega i za nijansu viši na šta ću se verovatno navići ;)
Širina je skoro ista kao na S7e i zbog toga sam ga uzeo. Kontam da nije problem dužina.

Veći ekran je svakako prednost dok god ne ulazimo u kategoriju tableta.

Što se tiče edge ekrana, koliko sam bio protiv toga dok nisam uzeo S7e, toliko mi danas telefoni sa klasičnim ekranom izgledaju prevaziđeno. Čak i S7...

Poslednja izmena:
Baš tako mislim i ja, od reči do reči
Ne znam da li si gledao ove clear covere za S8 i S8+ ... sad su tanki i bez prepoznatljivih ivica u boji telefona?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno