Šta je novo?

[A1] Kucni net

Može to na akumulator od auta bez problema. Kupi se samo odgovarajući džek, lepo se zaleme žice plus i minus, i drugi kraj na akumulator i eto ga. Ruter čini mi se 12v 1A.

Vip Mobile,levo je ping ka BeotelNet serveru,desno je ka serveru Dote 2 u Becu. ZTE MF831 USB.

tyy.jpg

Uzeo bih ja vaucer ako ga nisi udelio. Ili neko drugi ako bude imao viska :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam samo jedan uslov to je da se kod iskoristi u Aprilu, dakle da se javi onaj kome stvarno SADA treba.
Kod jos nikom dao dok mi ljudi na PM ne potvrde ovo gore.
Imam jedan vaucer i posto je sutra Uskrs odluku o tome kome cu dati cu doneti sutra i napisacu javno kome sam dao da znaju ljudi da li je taj clan OK sto se tice postovanja dogovora, naravno ima samo "obavezu" da mi baci PM da je iskoriscen vaucer.
Dosta vas se javilo, hvala vam na interesovanju, sad znate sve detalje pa ako je jos uvek neko zainteresovan da u toku ovog meseca iskoristi vaucer tj da potpise ugovor za kucni net sada nek se javi.
Stvarno mi je zao sto nemam vise, mada mozda i nabavim.
Pozdrav i hvala svima na interesovanju.

Ako nabavis vaucer za nova pakete javi istekao mi je ugovor mogu da ga iskoristim odmah

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Sad izgleda nikom ne treba vaucer za kucni net, zanimljivo. Imam jos dva iskoristio sam 3 samo ta dva cuvam za zenu i najboljeg ortaka jer im za 2 mes istice UO tj ulaze u ona 3 meseca kad se moze obnoviti UO bez doplate.
Kucni net je i dalje slobodan i ceka nekog kome je zaista potreban i koji moze da ispuni jedan jedini uslov da ga aktivira u ovom mesecu i da mi samo baci PM da ga je iskoristio.

Imas dva na KP, besplatna, samo obavezno da se odmah iskoriste.

Pa i ja dajem free, pa forumasi smo ne bih to svakako nikom naplatio.
Naravno ko hoce sa KP naravno, samo napred.
Ja reko da pomognem nekom forumasu, ako nema zainteresovanih nije nikakav problem vec ce se iskoristiti na ovaj ili onaj nacin.

Ne, ne, nisi me razumeo, upuceno je Joci za vaucere za Nova tarifu :)

Ah izvini alfa, pisao si ispod mog posta a nisi citirao kome odgovaras, pa sam zato mislio da meni odgovaras pogotovu jer sam i ja o vauceru pisao.

Zdravo , ja planiram uzeti ovaj kucni net , i zanima me sta je kucni net SA uredjajem i BEZ uredjaja , posto vidim da je ovaj bez uredjaja 500 din jeftiniji pa me to cisto zanima sta je bolje uzeti ... i jos me zanima zasto tako cesto nestaje taj njihov net , posto mi komsija ovo isto koristi , i tamo negde oko 12 h kaze da ce mu sigurno nestati i oko 6 sati , i svaki put mu se to desi ( svaki dan ) do cega je to ? znaci nestane mu net na minut pa se vrati i onda je stabilan nekoliko sati ...

Sa uređajem je ako uzimaš tablet ili laptop, pošto ruter svakako dobijaš.

A net svima štucne na sekundu par puta u toku dana, jer sistem namerno napravi rekonekciju. Inače odlično radi. Možeš očekivati i malo veće brzine od onih koje si platio :)

Poslednja izmena:
Aha , hvala na odgovoru , verovatno cu uzeti , jos me zanima da li ja dobijem taj kabl ethernet koji ulazi u komp ili moram da se konektujem preko adaptera koji vec imam (tp link - TL-WN722N) ?

Pozdrav svima:Jer zna neko od vas da li kućni net može da gura d3i od sbb-a,i koji bi to nivo potrošnje bio?

Ne može D3i mnogo troši brzo će ti otići 100GB

A kada se smanji brzina tebi za normalan rad samo za tv treba download od najmanje 4 Mbps, a u paketu imaš 2 Mbps

Poslednja izmena:
Mudro su sasekli paket, baš su ga usmerili na konkretnu grupu korisnika. Surf, YouTube, malo neki film i serija, skroz korektno :)

I ogroman plus je mogućnost korišćenja kartice u fonu, ako je još uvek izvodljivo, to jest. Nisam probao, pošto imam WiFi i kući i na poslu.

Ne može D3i mnogo troši brzo će ti otići 100GB

A kada se smanji brzina tebi za normalan rad samo za tv treba download od najmanje 4 Mbps, a u paketu imaš 2 Mbps

Ali ako koristis D3GO onda on super radi i na 2 Mb/s. Jer ako imas D3i moras da imas ukljuceno u pretplatu i D3GO

Malo im je priključak preskup,a i pretplata 516 din sa 120 dinara za razgovore.Pretrgli se...

Kako je realizovana ta fiksna telefonija jel to VOIP tehnologija ili ne?

Apsolutno nikakvih prednosti nema u odnosu na recimo Telekom fiksni.

Dobija se ruter na koji se prikaci fiksni telefon.

Devojcica u KS rekla da ne moze da se dobije prikljucak tamo gde nema 4G pokrivanja. I meni je to malo cudno ali ko zna. Mozda je i pomesala nesto.
Mada i za Kucni net treba 4G iako su brzine ok i za 3G. Mozda nemaju dovoljno 3G kapaciteta pa zato insistiraju da lokacija mora da ima 4G signal.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno