Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Besplatno danas

Kamera sa RAW podrškom i manuelnim podešavanjima

CameraPixels - manual camera + RAW by Natalya Petrenko
https://appsto.re/us/db9Beb.i

Muzički plejer

Loud by Shad Deen
https://appsto.re/us/gezfab.i

System Activity Monitor - Battery, Free Memory by Tekton Technologies (P) Ltd.
https://appsto.re/us/bi7ax.i

Zanimljiva geografija za decu od 6-8

Intro to Geography: World Edition by Montessorium by Montessorium, LLC
https://appsto.re/us/iUl88.i

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ova kamera sa raw podrskom se vec placa, knap si je okacio [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

*** nisam obraćao pažnju, ja sam kupio ProCam 4, pa ni ne obraćam na ostale [emoji4] a vidiš ova je nestala nije više besplatna, a ove su ostale i dalje free. Biće ona opet za koji mesec, bila je free čini mi se pre 3-4 meseca.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja mislim da si se ti nesto istripovao, meni i dalje pise free

Pisalo mi da se placa i evo i dalje je tako.. Ko zna sta je u pitanju, bice valjda opet na popustu :D

Kod nas u Americi je besplatno :d

Kod nas u Americi je besplatno :d

Hahahahaha, tako je drugar. Što ste se gurali HR kad lepo radi US. :p

Nemojte da se ljutite, samo se šalimo. Nije mi palo na pamet to - vremenska zona.

Mada, već sam pominjao to u nekoliko navrata, u US store (država oslobođena plaćanje poreza) su app generelno jeftinije. Ne znam zašto bilo ko registruje nalog na HR (ja recimo ne bi ni da je za džabe sve :D).

Poslednja izmena:
Pa recimo da mi tih par procenata nista ne znaci u zivotu, obzirom da ne trosim par stotina eur mesecno na aplikacije za iOS, a isto tako sa druge strane necu da se cimam sa kupovinom gift codes kada mi je ovde sve povezano - stavim prst na touch ID i kupio sam... Jasnije? :)

Ili sam nedavno uzeo svoj prvo iPhone pa mi sasvim logicno ako nema Srbije stavim Hrvatsku, to mi bilo najlogicnije. [emoji1]

... necu da se cimam sa kupovinom gift codes kada mi je ovde sve povezano - stavim prst na touch ID i kupio sam... Jasnije? :)

Pa nema cimanja, pogotovo ne jer ni ja ne trošim 100-tine $ na to. Do sada sam kupio jedan Gift Card, platio PP-om (zamisli, nema cimanja), ukucao kod (zamisli cimanje od 15 sekundi) i kupovao isto kao i ti - stavim prst na touch ID i kupio sam.

Dakle, nema ni kod mene cimanja. Ja to ne doživljavam kao cimanje.

Ne znam ni što si se ubacio u "vatru" kada sam napisao u prethodnoj poruci: "Nemojte da se ljutite, samo se šalimo.".

Jedino što mi pada na pamet je da ti je ipak malo krivo zbog tih par % pa se ipak malko "jedeš u sebi", čim si tako reagovao. ;)

A kad smo već kod izbora izmežu HR i US, ni kod mene tu nije bilo nikakve dileme. Nemački sam davno učio kroz školovanje (4+4+2 godine) ali se zaboravilo pa bih pored svega ipak pre izabrao DE nego HR.

Poslednja izmena:
Jedino što mi pada na pamet je da ti je ipak malo krivo zbog tih par % pa se ipak malko "jedeš u sebi", čim si tako reagovao. ;)
Naravno da se jedem, eno potrosim vise citavih 5-10 eur mesecno. Mogao bih cak dve kafe da popijem za zrtvovanje fleksibilnosti... Kako li sam preziveo do sada... :)

Naravno da se jedem, eno potrosim vise citavih 5-10 eur mesecno. Mogao bih cak dve kafe da popijem za zrtvovanje fleksibilnosti... Kako li sam preziveo do sada... :)

Pomisliće neko svašta, a neće razumeti da je sve šala. Bar je za mene ovo šala, s obzirom da je opštepoznato da gore citirani kolega ima firmu koja se bavi programiranjem u Swift-u. :)

Što se mene tiče, mogao bi ti da razviješ app za ovaj forum, ali da je postaviš na US store, i da nije skuplja od $0.99. Da ne bude da bi radio za džabe. :D

TT ne koristim, a dobro bi mi došla takva app.

Poslednja izmena:
To bi bila jako losa ideja iz prostog razloga sto bi onda taj app trebao da parsira benchov html kod(sporo, trosi dosta protoka), ili da bench pravi endpoints za API(ili plati). Uglavnom, mozda deluje kao zanimljiv projekat za studenta, ali iz ugla profitabilnosti projekat je propast :)

Ne znam da li je bilo ali trenutno free su:
Pages
Numbers
Keynote
iMovie

Koliko vas koristi imovie? Jel dobra aplikacija? Jel može da odradi neke malčice ozbiljnije edite?

Ne može edit.

Da li i vama laguje messenger za fejs? Iphone 6s 10.3.1..

Jok nikakvog laga kod mene nema. Ako te ne mrzi obrisi ga pa instal i javi jel nestao lag.

Jok nikakvog laga kod mene nema. Ako te ne mrzi obrisi ga pa instal i javi jel nestao lag.

Probaću kad dođem kući sa posla. Baš me zeza, laguje ajoj mnogo...

Danas je bas izbacen update za fb i messenger,odradi pa javi da li i dalje laguje. Kod mene sve ok.

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Koliko vas koristi imovie? Jel dobra aplikacija? Jel može da odradi neke malčice ozbiljnije edite?

Koristim ja, super je aplikacija, dosta je spora upotreba ali moze da zavrsi fino neke "kucne varijante" videa, a da li moze da odradi ozbiljnije edite to moras sam da odlucis, tj zavisi sta ti smatras pod ozbiljnim editom. Multicam sigurno ne moze :D

Messenger nema problema, a i sto kaze Conquer izasla je nova verzija pa probaj.

Poslednja izmena:
Koristim ja, super je aplikacija, dosta je spora upotreba ali moze da zavrsi fino neke "kucne varijante" videa, a da li moze da odradi ozbiljnije edite to moras sam da odlucis, tj zavisi sta ti smatras pod ozbiljnim editom. Multicam sigurno ne moze :D

Mislim da li može da renderuje u 4k npr?

Danas je bas izbacen update za fb i messenger,odradi pa javi da li i dalje laguje. Kod mene sve ok.

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

E sad je ok.

Da li iko od vas koristi neku drugu app osim tapatalk-a?

Svi je "pljuju", a opet je svi i koriste. :)

Vrh Dno