Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Zadnja opomena,posle mi ne pisite na pm kao doticni zasto...

Je l ima neko duže nugat od nedelju dana, nešto čitam da telefon treba da se privikne za nekih 10ak dana, da ne troše najviše bateriju android system i android os? Sigurno je slabija baterija nego na MM dok se telefon koristi tj. dok je upaljen ekran, a dok se ne koristi taj doze ili kako već da se zove baš radi dobar posao. Poz

Baterija mi je samo prvi dan bila odlicna kad sam presao na nugat,sad je katastrofa kao i na MM,ne znam na koju foru vi izvucete toliki SOT,verovatno telefon koristite za poruke i pozive,ali meni je ovo mnogo jadno. Jedva ga i koristim,pa mi nekako izgura 24h... SOT ni 3 sata. A novi je telefon,drugi p9 lite koji imam i uvek ista prica. Znaci bukvalno imam par aplikacija. Viber,messanger,fejs,rezultate i to je to... kojom magijom vi to uspevate,ne kapiram svega mi... Ako neko imaa predstavu gde je problem,ili ako bi bio ljubazan da mi slika svoja podesavanja... Ne pomaze fabricki reset,jer je uvek isto i opet kazem ovo mi je vec drugi uredjaj.

Telefon normalno koristim,ne silujem ga,ne gledam ni video,jako retko slusam muziku,radio.. Tapatalk sam tek instalirao zbog foruma,tako d ace verovatno jos krace trajati baterija..Osvetljenje je podeseno na automatski.. Stari sam prodao jer sam mislio da je neki skart primerak,onaj je uzet preko operatera,a ovaj novi iz Madjarske..

Poslednja izmena:
Ajde probaj ubiti Facebook app na jedan dan pa vidi, koristi web browser umjesto njega.
Onda probaj ugasiti Messenger app na jedan dan.
Nemože ti nitko ovako napamet reći zašto ti mob tako troši puno, nažalost.
Meni je baterija bolja nego na G2 ali ne koristim ni Fejs ni Messenger...

Baterija 47%,preko 3 sata SOT 1dan i 15-sati. Klasika kod ovog mog

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

@vidobo,
Ja ga imam tamo od 7. aprila kad je izašao i meni od početka ok radi baterija. Možda je na MM nešto malo više držala, ali i ovde gazim 6h SOT bez problema. :)

@NeLePFC, ja imam nabačen Viber, Facebook, Messenger, FB Page Manager, Instagram, Twitter, G+, VK, Soundcloud i Flickr i svi mi rade sync, a još i 4 Gmail adrese i jedna hotmail. Baterija, kao što rekoh, 6+ sati SOT. :)

Sent from my HUAWEI P9 lite via Tapatalk

2% je otislo za ~8h bez WiFi i Mobile Data.

Baterija mi je samo prvi dan bila odlicna kad sam presao na nugat,sad je katastrofa kao i na MM,ne znam na koju foru vi izvucete toliki SOT,verovatno telefon koristite za poruke i pozive,ali meni je ovo mnogo jadno. Jedva ga i koristim,pa mi nekako izgura 24h... SOT ni 3 sata. A novi je telefon,drugi p9 lite koji imam i uvek ista prica. Znaci bukvalno imam par aplikacija. Viber,messanger,fejs,rezultate i to je to... kojom magijom vi to uspevate,ne kapiram svega mi... Ako neko imaa predstavu gde je problem,ili ako bi bio ljubazan da mi slika svoja podesavanja... Ne pomaze fabricki reset,jer je uvek isto i opet kazem ovo mi je vec drugi uredjaj.

Telefon normalno koristim,ne silujem ga,ne gledam ni video,jako retko slusam muziku,radio.. Tapatalk sam tek instalirao zbog foruma,tako d ace verovatno jos krace trajati baterija..Osvetljenje je podeseno na automatski.. Stari sam prodao jer sam mislio da je neki skart primerak,onaj je uzet preko operatera,a ovaj novi iz Madjarske..
Jesi uradio factory reset nakon updejta?

Može li neko da proveri koja su default podesavanja animacija u opcijama za programera? Ona 3 parametra brzine.

Može li neko da proveri koja su default podesavanja animacija u opcijama za programera? Ona 3 parametra brzine.
Jel si na ovo mislio
6ee294efa763467dd299710695da5eb9.jpg

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Nugat je drugačiji windoes animation scale je x5

@Djilkosh_Ns
Bez alarma ili bilo cega drugog je toliko otislo. Tako je bilo i na MM, par % preko noci sa svim pogasenim.

Ali generalno baterija je super, od jutros je 11% otislo a dosta sam drndao telefon :D

Koristi li ko Google assistant, jel moguće da se aktivira kad je ugašen ekran?

Kad se radi factory reset sta brise od podataka?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Nije neophodan, ali je pozeljan.

je li potreban factory reset nakon updata na nugat
Meni je totalno poludeo telefon posle apdejta, tako da očekuj da će trebati, ali i svakako je preporučljivo posle većeg apdejta da se odradi. :)

Ako ne resetujete posle update ne očekujte da baterija traje kako treba. Jednostavno novi sistem treba da upiše svoje u menadzment sistema ...

Ja posle uodate na 7.0 na p9 plus nisam odradio reset, nisam primetio da je baterija lošija ili da je fon zaglupeo... Bar ta sada radi još bolje, a znam da bi trebalo reset posle Update na noviju verziju Androida.

Huawei Mate 9

Ja posle uodate na 7.0 na p9 plus nisam odradio reset, nisam primetio da je baterija lošija ili da je fon zaglupeo... Bar ta sada radi još bolje, a znam da bi trebalo reset posle Update na noviju verziju Androida.

Huawei Mate 9
Utiče i to što si ti dobio zvanično 7cu, a mi ovde ko zna šta instaliramo. :d

Ako ne resetujete posle update ne očekujte da baterija traje kako treba. Jednostavno novi sistem treba da upiše svoje u menadzment sistema ...

Ja nisam resetovao nakon updatea. Samo sam usao u recovery i isao na Wipe Cache Partition. Baterija drzi super, cak i bolje malo nego na MM a telefon radi ok.

I ja sam uspješno instalirao nugath, hvala

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Vrh Dno