- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Zadnja opomena,posle mi ne pisite na pm kao doticni zasto...
Jesi uradio factory reset nakon updejta?Baterija mi je samo prvi dan bila odlicna kad sam presao na nugat,sad je katastrofa kao i na MM,ne znam na koju foru vi izvucete toliki SOT,verovatno telefon koristite za poruke i pozive,ali meni je ovo mnogo jadno. Jedva ga i koristim,pa mi nekako izgura 24h... SOT ni 3 sata. A novi je telefon,drugi p9 lite koji imam i uvek ista prica. Znaci bukvalno imam par aplikacija. Viber,messanger,fejs,rezultate i to je to... kojom magijom vi to uspevate,ne kapiram svega mi... Ako neko imaa predstavu gde je problem,ili ako bi bio ljubazan da mi slika svoja podesavanja... Ne pomaze fabricki reset,jer je uvek isto i opet kazem ovo mi je vec drugi uredjaj.
Telefon normalno koristim,ne silujem ga,ne gledam ni video,jako retko slusam muziku,radio.. Tapatalk sam tek instalirao zbog foruma,tako d ace verovatno jos krace trajati baterija..Osvetljenje je podeseno na automatski.. Stari sam prodao jer sam mislio da je neki skart primerak,onaj je uzet preko operatera,a ovaj novi iz Madjarske..
2% je otislo za ~8h bez WiFi i Mobile Data.
Jel si na ovo mislioMože li neko da proveri koja su default podesavanja animacija u opcijama za programera? Ona 3 parametra brzine.
Meni je totalno poludeo telefon posle apdejta, tako da očekuj da će trebati, ali i svakako je preporučljivo posle većeg apdejta da se odradi.je li potreban factory reset nakon updata na nugat
Meni je totalno poludeo telefon posle apdejta, tako da očekuj da će trebati, ali i svakako je preporučljivo posle većeg apdejta da se odradi.![]()
Sent from my HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Nema.ok restirati ću ga, na huawei p9 lite nema twin app??
Utiče i to što si ti dobio zvanično 7cu, a mi ovde ko zna šta instaliramo. :dJa posle uodate na 7.0 na p9 plus nisam odradio reset, nisam primetio da je baterija lošija ili da je fon zaglupeo... Bar ta sada radi još bolje, a znam da bi trebalo reset posle Update na noviju verziju Androida.
Huawei Mate 9
ok restirati ću ga, na huawei p9 lite nema twin app??
Ako ne resetujete posle update ne očekujte da baterija traje kako treba. Jednostavno novi sistem treba da upiše svoje u menadzment sistema ...
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari