djordjesl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2013
- Poena
- 230
E bas to, bravo. Tesko je jako naci delove.za rn3 se nema delova
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
E bas to, bravo. Tesko je jako naci delove.za rn3 se nema delova
Za obican ima ali za se nema delova.Malo i mene zabrinula činjenica da nema delava za rn3. Ali onda sam shvatio da govorite da u Srbiji nema rezervnih delova. Pa sam ukucao na internet "xiaomi redmi note 3 spare parts" i na AliExpres našao sve delova za sitne pare. Bukvalno ceo telefon može da se sastavi od tih delova. Pošto ja imam iskustva samo sa plaćanjem usluga na internetu preko VISA kartice, pretpostavljam da ni kupovina tih delova na AliExpres ne bi trebalo da bude komplikovanija ako baš dođe do toga da nam potreban neki rezervni deo. Ne znam šta vi mislite o tome.
Pa gresis, ono sto se najcesce menja, ne odgovaraPretpostavljam da rn3 pro SE neznatno se razlikuje od rn3 pro pa delovi uglavno odgovaraju. Ili možda grešim.
Ma bice ih za par meseci kod nas na oglasima. Kupi slobodno i uzivaj.Nije mi dalo mira pa sam malo istraživao. U pravu si. Nema delova za SE zbog nekakve glupe politike Tajvana. Pa sam jedino našao delove u Indiji na "Cellspare". Na sajtu te odmah kontaktira živi čat i nudi ti pomoć. Samo traže da slikaš deo koji ti treba da bi ti poslali. Izgleda ima više vrsta SE. Ne mogu da odustanem od ovog telefona jer za ove pare sve loše telefone nalazim. A za telefon ove konfiguracije bi morao platiti oko 600 Evra. Da uzmem dva ova rn3 pro SE telefona, jedan za rezervne delove a drugi da koristim, opet bi bolje prošao.
Kad kupis sa takvom garancijom zakon te ne stiti. Te garancije su pouzdanije za brisanje d..... Telefon se ne uvozi kod nas samim tim zaboravite na validnu, zakonsku garanciju.U pravu si. Našao sam jednu prodavnicu koja daje garanciju od 2 godine. Od glavne železničke stanice 15 minuta hoda. Tako da ću sledeće nedelje svratiti za Beograd i uzeti.
Pa bas taj kupljen u radnji je na crno jer legalno nije usao u Srbiju. Xiaomi se ne uvozi kod nas jos od redmi note 4g i mi4 koliko se secam. To su sve svercerske radnje, garancija je cisto kockanje.To mi sad nije jasno. Ako mi u radnji overe garantni list, moraju uvažiti reklamaciju. U suprotnom svako može da se obrati inspekciji pa da ih inspekcija natera. A ni jedna radnja ne želi da ima posla sa inspekcijom. Mislim da zakon ne štiti samo ako se telefon kupuje na crno, van radnje.
To mi sad nije jasno. Ako mi u radnji overe garantni list, moraju uvažiti reklamaciju. U suprotnom svako može da se obrati inspekciji pa da ih inspekcija natera. A ni jedna radnja ne želi da ima posla sa inspekcijom. Mislim da zakon ne štiti samo ako se telefon kupuje na crno, van radnje.
Ma gde ce da mu daju fiskalniTraži i fiskalni račun. Tad moraju da uvaze garanciju. Samo pitanje je hoće li biti ista cena kao i bez fiskalnog.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ma gde ce da mu daju fiskalni
U bilo kojoj prodavnici. Po zakonu za svaku kupljenu robu, fiskalni moras dobiti.
ako dobijes overenu garanciju. udarenim pečatom firme i račun, on mora da ti da uvaži garanciju. Ako ne uvaže, podleže jako visokim kaznama. Kupio sam online ovaj telefon i stigao mi je sa računom i garancijom, sve uredno overeno. Realno telefon ti se nece pokvariti, ako ga ne slomis, a zato nema garancije. Ako ti svidja kupi i ne razmisljaj puno. Imam ga pola godine i dalje radi savrseno.
Da, bilo bi lepo da neko ko je dobio fiskalni račun pri kupovini Xiaomi telefona, slika ga i okači ovde.Aj slikaj racun i postavi ako nije problem.
ne mogu to da ti kačim, račun.
al neću da reklamiram nikoga, ali pošto ti svi govore tako, onda ću ti reći sa kog sajta sam ja kupio, imaju radnju, al valjda samo online prodaju, pa pitaj njih šta te zanima. mobilnitelefonisrbija.com
oni su mi overili garanciju uredno plus račun.
Uzmi kod Vladimira ili Ivana sa kp, svi imamo lepa iskustva sa njima.Ne mogu da verujem. Ja nazvao "Speed Shop", javila se jedna ženska, pitam ja dali imaju Xiaomi redmi Note 3 Pro Special Edition, kada ona kaže ne zna koji je to. Ja reko, pa na vašem sajtu imate dva modela special edition, to je za Evropsko tržište. Kaže "neznam ja koji je to za Evropsko tržište". Pitam jeli ima neko ko to zna tamo. Kaže nema. Strašno kakvi ljudi drže prodavnicu koji nemaju veze sa mobilnim telefonima. Zato neću da mi šalju poštom, već lično da preuzmem. Ko zna šta bi mi poslali. Idem tražiti dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari