Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Gledaj onda jacu verziju Mi6 kada stigne,.

Screenshot_2017-04-07-20-13-25-082_com.android.settings.png
Screenshot_2017-04-07-20-13-32-017_com.android.settings.png
Screenshot_2017-04-07-20-13-44-951_com.android.settings.png

Treći dan od punjenja i preko 7 sati SOT... ja zadovoljan. :)

Jedno pitanje u vezi Global Stable Roma. Na sajtu za 4x razlikuju 3 verzije:
Redmi Note 4x Global
Redmi Note 4x China (32+3)
Redmi Note 4x China (64+4)

Da li se ovo odnosi na verzije Roma ili telefona? Ukoliko je kupljen u Kini u zvaničnoj prodavnici (32/3 verzija) koji rom ide na njega? Ovaj drugi?

Jedno pitanje u vezi Global Stable Roma. Na sajtu za 4x razlikuju 3 verzije:
Redmi Note 4x Global
Redmi Note 4x China (32+3)
Redmi Note 4x China (64+4)

Da li se ovo odnosi na verzije Roma ili telefona? Ukoliko je kupljen u Kini u zvaničnoj prodavnici (32/3 verzija) koji rom ide na njega? Ovaj drugi?
Verzije roma. Global je za nas.

Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk

Aha. Znači moj će fabrički doći sa ovim China (32+3) a ja treba da mu flešujem Global.

Да ли је ико имао проблем са инвалид имеи бројем? Наручио сам телефон за љупку баку своју међутим не прихвата баш наше картице

Poslednja izmena:
Pozovi *#06# i pokazaće ti imei pa ga uporedi sa onim što piše na kutiji

Не приказује тако код, нити у подешавањима телефона пише
https://www.youtube.com/watch?v=LO9DAcTTFls&t=124s
Увом методом сам успео да убацим имеи код за прву сим картицу и тако ради међутим не могу никако да убацим за другу пошто ми у овом програму не даје ту могућност

ЕДИТ: Након више покушаја програм ми је приказао и опцију за другу сим картицу где сам унео други имеи број

Ево ако икоме буде потребно решавање овог проблема

Poslednja izmena:
Meni je Note 4X stigao sa 8.1.15.0 global stabe, vidim da ima novija, a updater mi ne izbacuje nista. Ako je neko probao jel donosi ona nesto bitno i da li moram ja peske to da updatujem.

Imas dve verzije zip romova. Jedna je za flesovanje kroz flash program (sp flash ili mi flash) i onda brise sve i kreces ispocetka, a druga za upgrade kroz update app.
Ako hoces da upgrade na noviju verziju, najbolje je da skines taj update, prebacis na telefon i onda kroz app instaliras zip.

Pa i ideš na 4 pa biraš koji procesor i koji rom

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ranije danas je bilo za 4x pa odvojeno Global, China. Sada je odjednom nestalo. WTF

Kod obicne 4, ima MTK i Global Qualcomm - to je valjda onaj iz Indije?

Kroz updater ne brise nista?

Pa ne bi trebalo. To je isto sto i OTA samo sto paket biras sam umesto automatskog azuriranja.
Samo treba obratiti paznju da se izabere pravi paket.
Ima i ovde pravila, da li se radi upgrade ili downgrade, dev ili stable...

Ta novija koju si video verovatno nije za taj telefon. Video bi updater app da postoji nova verzija. U najgorem slucaju, trebace im par dana dok ne azuriraju svuda. Ako ne radis promenu roma, nemoj da cackas bespotrebno da ne zveknes pogresan paket.
Uskoro izlazi miui 8.2 pa ce i note4 dobiti update.

Ima li nešto da ovi MIUI kinezi nisu uspeli da zeznu ***? Sad mi ne radi MTP USB mode (em fali notifikacija pri povezivanju na komp gde se bira USB mode, em i "Select USB Configuration" opcija u Developer options baguje tj za sve selektovano u 90% slučajeva bira "Charging only".). I da onda treba da se rovari po netu dok se ne nađe rešenje.. Ni jedan drugi telefon koji sam rootovao sa SuperSU nije imao taj problem, i sad treba da "znam" da je Xiaomi i MIUI posebna cvećka.
Dosta mi je ******ncije, ima leti MIUI.

Poslednja izmena:
Možda je problem do windowsa. Kod mene na linuxu mtp radi sjajno a kod moje žene na win8 ne radi mtp tj uopšte ne vidi telefon, a imamo identične laptopove.

Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk

Na 4X su komplet leđa plastična? A na 4 samo one tračice gore i dole?

Ne. 4 je ceo alu a 4x gore i dole plastika

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Majku im... Jedan ovo, drugi ono. Ne uspevam da prelomim već danima između ta dva.

Pa prošlo me to menjanje, ne smem da napravim grešku i vratim se u taj začarani krug. :D

4x ima Sony senzor kamere, bolju podršku, bateriju. 4 performanse, izradu, (meni lično i) izgled.

Nema sony sigurno. Može i Samsung uleti. Uzmi 4x ako ništa dužu podršku će imati

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Negde sam pročitao da svi 4x pravljeni za Kinu i koji se tamo prodaju imaju Sony, a sa Samsung "uvaljuju" Indijcima.

I ja se vodim tom logikom za podršku. Plus kod nas nema još uvek skroz crnih 4x. 8)

Što bi rekli, isto sr*nj* drugo pakovanje... [emoji4] Nije ti neka razlika... Ako su ti bitni romovi i igranje sa softverom, baterija, idi na 4x. Ovo ostalo je sve isto, s tim što note 4 ima 5% više metala, jači ali i manje štedljiv soc...

Baš zato što je isto s*anje baš zato se i lomim ovoliko. U suštini nije mi sada bitna podrška ali kroz par meseci/godinu dana ako ostane kod mene, dobro će mu doći neki svež rom.

Ali f/2.2.. on je ceo metalni beše? Plus ima one chamfered ivice kao 4, baterija kao 4x..

Nazad
Vrh Dno