Ide peko WiFiVidim na video tutorial da wi-fi nije povezano. Dali se ovo radi striktno preko mobile data ili moze da skidas i preko wi-fi?
Ide peko WiFi
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Da, samo prati instrukcije kako je i na tutorialu.Wi-fi ne diramo? Ostane ukljuceno tokom postupka?
Kakva su vam iskustva sa htc telefonima? Imam ponudu za trampu da dam ovaj p9 lite za htc 825 jel su bar tu negde ili je p9 lite bolji?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja sam morao dodati proxy localhost na mojoj wifi mreži da bi mi se prikazao update u sistemu. Pre skidanja sve vratio na staro.Wi-fi ne diramo? Ostane ukljuceno tokom postupka?
To mi nije jasno. Tebi je mobile data bilo ukljuceno ili iskljuceno? U ovaj video taj deo izostaje.Ja sam morao dodati proxy localhost na mojoj wifi mreži da bi mi se prikazao update u sistemu. Pre skidanja sve vratio na staro.
Dodaš apn, uđeš u wifi podešavanja i dodaš proxy localhost i port 8080. Odeš u sistemski update, meni se tek tada pojavio update, pokrenuo ga ali nije krenulo dok se nisam vratio i ugasio proxy na wifi a vratio se na prvobitni apn u mobile data.To mi nije jasno. Tebi je mobile data bilo ukljuceno ili iskljuceno? U ovaj video taj deo izostaje.
Da li se gube postavke odredjenih programa pri prelasku ?
Koristi kineski sajt i otvaraj preko Chrome da bi ti preveo na engleski.Sto nece da mi posalje kod za otkljucavanje bootloadera?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Vidi, ja sam morao ovako:To mi nije jasno. Tebi je mobile data bilo ukljuceno ili iskljuceno? U ovaj video taj deo izostaje.
Da li se gube postavke odredjenih programa pri prelasku ?
Ako si koristio sajt na kineskom i tek naknadno preko Chrome odabrao da prevede, onda verovatno gresis u nazivu fona (ili verifikacionom kodu) - moras da napises u formatu u kojem Huawei to ocekuje. Imas na xda kako treba da stoji naziv. I budi uporan - sajt nekad baguje.Tako sam i radio
Ja sam koristio i englesku verziju prosle nedelje i odmah mi je izbacio kod. Do duse stiklirao sam prvu opciju da imam Emui 5. Mada ne znam koliko to ima veze. Ako ne primetis kod koji je na bzvze poziciji, sitnim crvenim slovima i kliknes na refresh gotovo je. Nece ti vise poslati kod. Samo jedan pokusaj moze.Ako si koristio sajt na kineskom i tek naknadno preko Chrome odabrao da prevede, onda verovatno gresis u nazivu fona (ili verifikacionom kodu) - moras da napises u formatu u kojem Huawei to ocekuje. Imas na xda kako treba da stoji naziv. I budi uporan - sajt nekad baguje.
Slazem se. Bolja je kamera na S5 svakako. Ne znam koliko je pametno menjati,po meni ni jedan nema neke bitne prednosti. Kad sve saberes i oduzmes tu su negde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari