Cim nemas mrezu fali ti imei broj. Lepo je crown napisao da treba odraditi hard reset. Malo je neprijatno ali desava se.Nece da nadje mrezu.
Evo ga, sad se pojavila prava veličina..skidam pa javljam. TnxPa I ja sam dual sim pa koristim 370![]()
![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Meni treba 371 zbog dual sima..
Koja je ovo tema?Pa I ja sam dual sim pa koristim 370
Tema je Dark Bloom RC Emui 5,ne treba hard...samo kad digne sistem resetuj ga redovno opet I to je toKoja je ovo tema?
p.s. da li treba hard reset nakon upgrade?
Za sada sve ok, radi čak fluidnije od MM, bolje barata RAMom i za sada nisam primetio da je bilo šta i malo usporilo, a natrpao sam sve one moje app i naloge koje koristim.Vi koji ste spustili C432B370/371, jel' ste mozda primetili da baguje, steka ili sl? I jos nesto, gubimo li garanciju ako updejtujemo preko ff?
Edit: Zna li neko kad se pojavio L21 C432B371 update?
Da čekate. :dda li imate neki savet za nas sa L21C66 koji necemo da prckamo sa TWRP
Ja sam na B161 a dual sim sam. Doduse rucno sam omogucio dual sim, kupljen je kao single sim.370 = dual SIM verzija, 371 = single SIM verzija. Praktično su identične, ali je Huawei ovako podelio ažuriranja. Slično je sa MM - B160 dual SIM, B161 single SIM, itd.
Ja sam na B161 a dual sim sam. Doduse rucno sam omogucio dual sim, kupljen je kao single sim.
Samo me jedno pitanje zanima.
Kako je moguce da FFinder nadje L21 C432B37x, ako jos uvek nije OTA pustena za ovaj model? Moze li neko da mi kaze kako sve ovo radi?
Znaci da neko sa model VNS-L21C432B161 je dobio i oficijalno OTA na updater za VNS-L21C432B371, regularnim putem? U redu onda, hvala ti puno. To bi trebalo da znaci da ce uskoro i kod nas oficijalna OTA.Ovako laicki, sobzirom da koristi proxy, verovatno koristi neku drugu regiju gde je OTA vec izasla, pa ti fakitcki "zavaras" telefon da je i on tamo, i pusti ti update.
Imas celo uputstvo na prvu stranu. Kod nas jos uvek nema oficijalni update za ovaj model.Da bi se prešlo na Nougat sa VNS-L21C432B161, šta treba da se uradi, jel ga uopšte imao oficijelnog?
01.03.2017.Pitanje do onih koji vec imaju Nougat VNS L21C432B371/370.
Koji je datum zadnjeg 'Android Security Patch Level'? To se nalazi u settings/About phone.
Od pre neki dan mi se izgubio zvuk,ne znam sta se desava,to se desava iskljucivo sto se sms poruka tice. Probao sam da stavim neke druge melodije za notifikacije,ali i dalje je isto. Sta tu moze biti problem? Viber,pozivi i ostale notifikacije rade...Isto tako kad prebacim na performance mode,vrlo brzo mi saamm prebaci na pametan plan napajanja...Ovo mi je drugi ovaj uredjaj,imao sam pre ovog zlatnog,crni i isto je tako bilo sto se tice tog napajanja,ali ovo za poruke ne kapiram kakav je problem,a mrsko mi da ga resetujem opet,pa ako moze bez toga da se resi? Inace verzija softwera mi je i dalje VNS-L21C432B160...Kupljen je u Madjarskoj...Ulazio sam i u :"Rani usvojioci azuriranja OS",ali ni tamo nema nista.
Znaci da neko sa model VNS-L21C432B161 je dobio i oficijalno OTA na updater za VNS-L21C432B371, regularnim putem? U redu onda, hvala ti puno. To bi trebalo da znaci da ce uskoro i kod nas oficijalna OTA.
Imalo je tu puno price, cak i kako L21 nece uopste da dobije Nougat, zbog manjka memorije i sl.
Udji u poruke/menu/settings i promeni melodiju. Kod mene se par puta sama promenila. Da kucnem u drvo, sad tera vec nekoliko meseca sa melodiju koju sam ja odabrao.
Evo ti sajt. Prati upustvo. https://forum.xda-developers.com/hu...torial-rollback-n-to-mm-c432-devices-t3563955Jel zna itko najlaksi nacin da napravim rollback sa vsn-l21c432b336(beta nougat) nazad na MM da mogu instalirati normalni nougat ili da cekam da mi dode update sam tj oce lu uopce doci
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Kad ulaziš na menadžer telefona i optimizuješ i ako ti je stavljen na performance on posle optimizacije prebaci u pametan režim. Samo to može da bude, sam ne bi trebao da vraća u pametan režim.Isto tako kad prebacim na performance mode,vrlo brzo mi saamm prebaci na pametan plan napajanja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari