Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ma kakva crna prodaja, ni u ludilu. Vidite da ce ici jos, kupuje se, raste opet. Mislim da ce ovo lagano gore jos 2-3x. Mozda i vise, videcemo. Kako je krenula godina sve je moguce.

sent from P9 lite

Danasnja insider informacije iz prve ruke:
Beli ako pobedi uvodi LTC kao zvanicnu valutu srbije!!!!
- obecava da ce svaki dan biti pump 5000%
- isto tako obecava svaki dan dump 95%

Za svakog ponesto!, samo jako, sve minere ljubi beli!

PS: genijalac pazi gace ispunice ti se zelja koju nisi ni sanjao :d

PPS:
https://themerkle.com/chinese-investors-start-to-drive-up-the-litecoin-price/

Poslednja izmena:
Danasnja insider informacije iz prve ruke:
Beli ako pobedi uvodi LTC kao zvanicnu valutu srbije!!!!
- obecava da ce svaki dan biti pump 5000%
- isto tako obecava svaki dan dump 95%

Za svakog ponesto!, samo jako, sve minere ljubi beli!

PS: genijalac pazi gace ispunice ti se zelja koju nisi ni sanjao :d

PPS:
https://themerkle.com/chinese-investors-start-to-drive-up-the-litecoin-price/

Bravo Zeljko, odmah se cena odbila gore cim si okacio vest za Belog. Ave! :d

sve ovo lici na uigranu shemu za naj veci pump, polako vesti, pa inovacije, pa "prakticna primena" i na kraju ATH

sve ovo lici na uigranu shemu za naj veci pump, polako vesti, pa inovacije, pa "prakticna primena" i na kraju ATH

Tacno tako.

Ljudi ne shvataju da trenutno LTC ne pumpa ista grupa pumpadzija koji su pumpali Dash, ETH, ZEC itd...

Tako da se nece sve odviti kroz dan-dva-tri. A i potrebno je vise novca i vremena dici ovog mrtvog dinosaurusa koji se jos uvek moze visoko uzdici.

Neka malo pogledaju istoriju litecoin pumpa i videce da kod istog bude prvo "nagovestaj" odnosno enormne trgovine i posle toga zatisje pred buru. To je 2015-te trajalo mislim vise od mesec dana. A da li se isplati cekati tih par nedelja radi 300-400%, pa ja mislim da itekako vredi.

Poslednja izmena:
kina jos nije ustala.... i ovo je tek znak, aktivacija je na 75% tek .... a ovo moze JAK znak da posalje BTC-u, pogotovo sto berze mogu reci koristimo sad LTC, coinbase i ostale su VELIKI podrznici segwit-a

1M chart deluje fino, jos da probije 0.01 i krece zurka

C8R611nXsAAWglu.jpg

Ja sam full u LTC-u, kao nekada davno. Jeste da imam relativno smesnu cifru ali idem na sve ili nista. Ja cekam ATH ako budu krenuli s dobrim vestima. Bas mi treba jedan zestok skok da se izvadim za gomilu fejlova ;)

Ja sam full u LTC-u, kao nekada davno. Jeste da imam relativno smesnu cifru ali idem na sve ili nista. Ja cekam ATH ako budu krenuli s dobrim vestima. Bas mi treba jedan zestok skok da se izvadim za gomilu fejlova ;)
Takodje, tajming i sve ostalo je idealno za pump. Mada ne mora ATH i $20 je sasvim dovoljno.

Pa generalno ako uspeju da poklope kocke, ako se segwit aktivira a BTC probemi se sastave, LTC moze biti safe haven .... pogotovo sto je odavno na svim berzama a i na coinbasu je preko G-dex-a
ETH nije zamisljen kao sredsvo placanja, centralizovan je itd... tako da tu rupu LTC perfektono popunjava

Takodje, tajming i sve ostalo je idealno za pump. Mada ne mora ATH i $20 je sasvim dovoljno.

Nije nije. Mozda tebi :d
20$ moze da bude samo podhebavanje... Ono, kao krene pump i onda dampuju sve. Jedino sto to sada ne ocekujem uopste. Predugo se vremena cekalo da ltc krene. Ko se seca, pre toga je LTC imao strahovito dug pad kao i sada, otisao ja 1.2$ i odjednom skok na 48$ za jako kratko vremena. Sada sve lici na to, sklapaju se kockice, sto ti kazes, savrsen tajming. Videcemo jos. Ja sam skoro ubedjen da ce skociti gore bas mnogo. Naravno, jedan deo mene mora da bude skeptik posto sam se lepo opekao na njemu ali 20$ ocekujem kao minimum minimuma.

Nije nije. Mozda tebi :d
20$ moze da bude samo podhebavanje... Ono, kao krene pump i onda dampuju sve. Jedino sto to sada ne ocekujem uopste. Predugo se vremena cekalo da ltc krene. Ko se seca, pre toga je LTC imao strahovito dug pad kao i sada, otisao ja 1.2$ i odjednom skok na 48$ za jako kratko vremena. Sada sve lici na to, sklapaju se kockice, sto ti kazes, savrsen tajming. Videcemo jos. Ja sam skoro ubedjen da ce skociti gore bas mnogo. Naravno, jedan deo mene mora da bude skeptik posto sam se lepo opekao na njemu ali 20$ ocekujem kao minimum minimuma.
Sve je tacno, jedino sto je duplo veci broj ltc-a u opticaju u odnosu na 2013, mada i vise $ je sad u igri. Videcemo za 15ak dana gde smo.

kolicina jeste vazna, ali ako se BTC zadesi i dalje u problemu a bice , sve je moguce
takodje ne treba zaboravit da je masa kupila LTC za 25-40$, da je masa dumpovala, itd na berzi van kine u optizaju je veoma mala kolicina! daleko manja od 2014

Bas to. Cena je bila toliko ubijena u pojam da je neko ili neka grupa ljudi verovatno kupovala polako po najnizoj ceni. Sa nekim odredje im ulaganjem ta cena se moze podici 20x kad krene hajp, istresu ukupno 30% novcica koje su kupovali, povrate sve ulozeno i ostane im brdo novcica opet u wallet-ima. Dok smo svi kopali kolicina dostupnih novcica je bila veca. Sada kinezi istresaju uglavnom dok je vecina po budjelarima kod holdera koji igraju igru na duge staze.

Nista mene ovde vise ne cudi, razne se racunice prave. Ono sto je bitno je da se opet prica o LTC-u, segwit, zeljkova tema tamo, postoji inivijativa da se uradi nesto. Godinama mrtav konj ipak malo zivota u sebi. Ako krene nesto i da se desava osim tih prica onda imamo razloga da se radujemo jer ce cena opaliti bez ikakve sumnje. Mozda sam ja lud sto tako mislim ali meni ltc deluje kao zicer za ulaganje trenutno.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Gledam ovaj chart što je @coa32 postavio i prvo što primećujem jeste timeline: maj 2013/maj 2015/maj 2017....meni i ta "slučajnost" dosta govori...;)

Tek sam ustao i mozak mi ne sljaka pa da razmisljam kako se to tacno racuna ali treba vremena da se nabije to, verovatno onih 500 blokova. Sada je 43% i raste neprekidno, to je jedino bitno.

Hash kaze da smo izmedju 58 i 60% konstantno, kratki smo.
Sta mislite koliko bi pomoglo kada bi mineri prebacili sve grafike na ltc?
Realno to bi oborilo diff na eth-u verovatno i cenu na kratko ali vratio bi se ali dali bi inicijativa sa gpu imalo efekta? Palo mi jos danas na pamet ali nisam kuci da uzmem papir i olovku pa da racunam.

malo je to, mada kazu da ce mozda i neki sitniji kinezi prelazit na segwit pool pa ocekivanja su da i jos neko ukljuci isti kako ne bi gubio minere

generalno mi ni ne znamo koji je procenat decentralizacije medju poolovima koliko su to njihov lican HW a koliko tu ima malih minera koji itekako mogu da promene pool ako skontaju desavanja

Poslednja izmena:
Vrh Dno