Znam da može, ali kao stalno te podseća da je uključiš. Kažu security ovo ono.Moze da se iskljuci verifikacija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam i dalje na beti a do sada nisam imao tih problema sto navodis tako da slobodno peglajMislim da neću odmah uskociti na 10.3 pošto sam čuo da malo malo, pa izlazi Two step verification, posto mi jelte to ne možemo, jer nema Srbije, jako bih se nervirao. Brutalna mi je baterija na 10.2.1, ne znam da li bi i na 10.3 bilo bolje.
Jel ste išli clean install ili?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ja sam i dalje na beti a do sada nisam imao tih problema sto navodis tako da slobodno peglaj![]()
Dugo mu nešto trebalo (možda zavisi od količine podataka na telefonu).
Jel potrebno raditi neki kao factory reset i te gluposti kao na androidu ili samo update i to je to? Takodje mi ne mozemo da koristimo keychain sta god bio i 2 fac jer nismo supported?
Vrlo brzo je odradio apdejt. A sto pominjete 16gb modele? Sad sistem manje zauzima posle instaliranja? Jel on sam obrise nepotrebne fajlove koje je skidao za instaliranje? Msm ja imam 64gb to nije problem, nego pitam za rodjaka..
Da zapamtis sigurnosno pitanje.
Nema potrebe za pljuvanjem, sam si kriv, zbog toga sigurnosna pitanja i postoje.
O kakvom pljuvanju ti pričaš, dijaspora pa sad pišamo po sirotinji koja živi van "Vienna" i nema osnovnu podršku.
Ako je tebi normalno da neko prodaje svoje uređaje i da na tom tržištu nema podršku u određenim segmentima što ne živiš ovde?
Primera radi da sam u CRO, lepo pozoves tehničku podršku i oni reše problem tako sto manuelno odrade autentifikaciju.
Ni jednom nisam osporio da je moja greška jer sam zaboravio sigurnosna pitanja vec to sto su ubacili nova podesavanja u tom iCloud tabu i sta god da probas promeniti ne trazi sifru vec sigurnosna pitanja, probao sam na jos jednom uredjaju drugi nalog i isto je trazio pitanja a ne šifru.
Na svim normalnim platformama, se resetuju preko maila kao i DO tog update-a na iosu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari