Šta je novo?

iOS 10

Ja isto update. Nikad ne radim clean install - mrzi me. Javljam za bateriju za par dana. Verifikaciju sam preskočio pa ću videti koliko će često da smara.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze da se iskljuci verifikacija

Znam da može, ali kao stalno te podseća da je uključiš. Kažu security ovo ono.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Mislim da neću odmah uskociti na 10.3 pošto sam čuo da malo malo, pa izlazi Two step verification, posto mi jelte to ne možemo, jer nema Srbije, jako bih se nervirao. Brutalna mi je baterija na 10.2.1, ne znam da li bi i na 10.3 bilo bolje.

Jel ste išli clean install ili?

Ja sam i dalje na beti a do sada nisam imao tih problema sto navodis tako da slobodno peglaj ;)

IMG_2924.JPG

Iskljucio sam i to se izgubilo

Pa jednostavno ignorises two step verification,a ko bas hoce,uvek moze naknadno u podesavanjima to da odradi. Mada slazem se da treba sacekati da se sve to slegne i ispegla... Meni je sve proslo bez problema na 7+,za sada sam primetio dva bug-a,jedan je prilikom spustanja notifikacija:
954123211e5442ea319fd6191d151561.jpg

IMG_2929.JPG

Upravo ubacio 10.3 na 6s+ i ne znam da li tripujem ili imam sad vise memorije na telefonu?

1bc75392c4920da762ef1ffc129a4071.jpg

Isti slucaj i kod mene,imam sigurno oko 1.5-2 gb vise memorije,verovatno zbog onog novog fajl sistema.

Ja sam i dalje na beti a do sada nisam imao tih problema sto navodis tako da slobodno peglaj ;)

Citao sam na MR da neke koji nemaju isto zemlju da hoce da smara, zato nisam ni uskocio na betu. Al' ako kazes da moze, onda evo ce da ga ubacimo :d

Imam 10.3 od druge bete i prvi put sada čujem za to. Baterija ista (a možda i bolja) kao na 10.2.1. Cepaj slobodno

Instalirao. Dugo mu nešto trebalo (možda zavisi od količine podataka na telefonu). Osim toga sve deluje normalno i ok. 2 form auth držim isključen dok ne dobijemo podršku.

Dugo mu nešto trebalo (možda zavisi od količine podataka na telefonu).

Novi fajl sistem, prebacivanje. Zato mu duze treba.

Generalno brzina je ista, samo su smanjili brzinu animacije, pa ispada brze.

Videcemo za bateriju posle par dana.

Meni za sada super radi, čini mi se da su popravili bag sa osvetljenjem, ne zeza više.

Kod mene sređen i bag sa baterijom i procentima. Na prethodnom fw mi nekako neujednaceno padala baterija, sad je normalno. A definitivno svi sa 16gb telefonima obavezno na 10.3 zbog memorije [emoji1]

Jel ima još neko problem sa notifikacijama? Kao da se prekinu na pola. iPhone 6 je u pitanju, novi iOS 10.3

Imao sam ja juce isti problem,odmah nakon instaliranja samo,sada je sve ok.

Ja sam imao jednom na 10.2.1, ovde za sada ništa. Baterija mi je fenomenalno izdržala juče, samo da tako ostane.

Izašla beta 1 10.3.2 samo za 64 bitne uredjaje.

Preskocili 10.3.1 zbog update-a koji će uskoro doći? Možda?

Jel potrebno raditi neki kao factory reset i te gluposti kao na androidu ili samo update i to je to? Takodje mi ne mozemo da koristimo keychain sta god bio i 2 fac jer nismo supported?

Vrlo brzo je odradio apdejt. A sto pominjete 16gb modele? Sad sistem manje zauzima posle instaliranja? Jel on sam obrise nepotrebne fajlove koje je skidao za instaliranje? Msm ja imam 64gb to nije problem, nego pitam za rodjaka..

Poslednja izmena:
ja imam 16GB i nisam primetio da je sistem zauzeo manje, otprilike isto imam free space pre i posle update

Jel potrebno raditi neki kao factory reset i te gluposti kao na androidu ili samo update i to je to? Takodje mi ne mozemo da koristimo keychain sta god bio i 2 fac jer nismo supported?

Vrlo brzo je odradio apdejt. A sto pominjete 16gb modele? Sad sistem manje zauzima posle instaliranja? Jel on sam obrise nepotrebne fajlove koje je skidao za instaliranje? Msm ja imam 64gb to nije problem, nego pitam za rodjaka..

Keychain možeš da koristiš, ali 2fv ne može.

Inače dobije se na prostoru zbog novog fajl sistema.

4a6b1611cb6577f17619abda7a7c5913.png
0056cb0c35e0808196f68a19ae620698.png

Aha sad vidim da mi piše malo preko 60gb, pre je bilo manje. Skoro 600mb više imaš na raspolaganju.. A ništa ne treba da diram, samo update i to je to?

Inače neka bitnija promena? Mrzi me da čitam sve a i ne znam šta je tačno bilo pa nmg provalim šta je menjano...

Poslednja izmena:
Aha video, ništa bitno osim bržih animacija.

Ovakvu diskriminaciju ne mogu vise da podnesem...

Priča je sledeća, normalno uradio update na 10.3, usao u taj novi iCloud tab da podesim neke *******cije i trazi mi sigurnosni pitanje koje sam naravno zaboravio, tj znam otprilike sta bi trebalo da bude i tako sad ja ne mogu da resetujem sigurnosna pitanja jer se vise ne resetuju preko maila vec preko 2FV koji naravno ne radi i ne zna se kada ce moci da se aktivira isto tako ne mogu ni da pozovem korisničku podršku jer ni to ne postoji, ali zato da uzmu pare i uredno prodaju svoje uređaje to mogu.

Jel ima neko neku ideju sta bih jos mogao da pokusam?

Da zapamtis sigurnosno pitanje.

Nema potrebe za pljuvanjem, sam si kriv, zbog toga sigurnosna pitanja i postoje.

Da zapamtis sigurnosno pitanje.

Nema potrebe za pljuvanjem, sam si kriv, zbog toga sigurnosna pitanja i postoje.

O kakvom pljuvanju ti pričaš, dijaspora pa sad pišamo po sirotinji koja živi van "Vienna" i nema osnovnu podršku.

Ako je tebi normalno da neko prodaje svoje uređaje i da na tom tržištu nema podršku u određenim segmentima što ne živiš ovde?

Primera radi da sam u CRO, lepo pozoves tehničku podršku i oni reše problem tako sto manuelno odrade autentifikaciju.

Ni jednom nisam osporio da je moja greška jer sam zaboravio sigurnosna pitanja vec to sto su ubacili nova podesavanja u tom iCloud tabu i sta god da probas promeniti ne trazi sifru vec sigurnosna pitanja, probao sam na jos jednom uredjaju drugi nalog i isto je trazio pitanja a ne šifru.

Na svim normalnim platformama, se resetuju preko maila kao i DO tog update-a na iosu.

Poslednja izmena:
Mani ti dijasporu itd sa takvim nacinom pomoc neces dobiti. Ako je tako do prethodne verzije i ako potpisuju jos, onda vrati na tu verziju. Drugo imas nacina da ih nazoves, pogledaj malo na internetu ili forumima.

O kakvom pljuvanju ti pričaš, dijaspora pa sad pišamo po sirotinji koja živi van "Vienna" i nema osnovnu podršku.

Ako je tebi normalno da neko prodaje svoje uređaje i da na tom tržištu nema podršku u određenim segmentima što ne živiš ovde?

Primera radi da sam u CRO, lepo pozoves tehničku podršku i oni reše problem tako sto manuelno odrade autentifikaciju.

Ni jednom nisam osporio da je moja greška jer sam zaboravio sigurnosna pitanja vec to sto su ubacili nova podesavanja u tom iCloud tabu i sta god da probas promeniti ne trazi sifru vec sigurnosna pitanja, probao sam na jos jednom uredjaju drugi nalog i isto je trazio pitanja a ne šifru.

Na svim normalnim platformama, se resetuju preko maila kao i DO tog update-a na iosu.

kako o kakvom pljuvanju?

prvo ti je kriv djavo sto si zaboravio svoja pitanja, poste ti je kriv apple sto nece da ugrozava svoj integritet poslovanjem u zemlji sa nejasno definisanim zakonima, onda napadas coveka zato sto mu pise "vienna" na profilu i sto ti je lepo rekao

zapitaj se ko koga tu diskriminise

drugo ima nacina da koristis 2step verifikaciju i u srbiji pomocu nekog apple racunara na koji ce stizati sva ta sigurnosna obavestenja i pitanja

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno