Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Pa moze ako imas onaj Designer acc...A ovako, nemas dozvolu da ubacis temu...Dok na Xiaomi.eu je to izmenjeno, moze import bilo koje teme...

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Pozz, da li je neko uzimao za 4x kaljeno staklo i silikon zastitu, obzirom da nema original za njega nego za rn4, da li se lepo uklapa i da li je uopste potrebna neka zastita ekrana, jer nekako ne mogu da nadjem karakteristike ekrana nigde..

To the best of my knowledge, Na rn4x ne paše staklo od rn4.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Na ovako lep ekran ne ide zastita...Gadno izgleda.Jedino ona stakla sto imaju obojene ivice, ali tesko je naci tako dobro staklo...Sto se tice zastite ekrana, ne grebe se lako...To je najbitnije.

Na ovako lep ekran ne ide zastita...Gadno izgleda.Jedino ona stakla sto imaju obojene ivice, ali tesko je naci tako dobro staklo...Sto se tice zastite ekrana, ne grebe se lako...To je najbitnije.

E, hvala. Tako sam i mislio, mozda narucim samo sa silikonkom.. od onog Vlade sto ga pominjete, mada ako ima neko neki savet od kog prodavca je sigurna kupovina moze na pp, hvala.

To the best of my knowledge, Na rn4x ne paše staklo od rn4.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Staklo ne paše. Folija uz malo sečenja odgovara (ja sam tako rešio).

Silikonska zaštita ne odgovara u potpunosti, IR blaster i sekundarni mikrofon su na različitim mestima. Ali svakako funkcioniše sve kako treba bez modifikacije.

Upravo to... Mada ne znam je li ovo beta N na 5x ili stable.

7.1.1 Nougat developer​ preview, oktobar 2016...

Onda baš i nije fer poređenje..

Pa nije naravno, ali u svakom slučaju fino radi Xiaomi... Jedino ta kamera što mu je slabija, ali realno za 150$-160$ koliko se prodaje i ne može se očekivati više... [emoji4]

Bolje drzi aplikacije ovaj Xiaomi, a i ima vecu kolicinu RAM-a. :) Ovo je MTK verzija na klipu, steta sto nema poredjenje sa S625.

U Kini 134€ u zvaničnoj Xiaomi radnji, 4x 32/3 verzija.

@Zile995 misliš da je sd slabija od mtk?

Pa slabiji CPU ima, ali koliko sam video na klipovima sa yt, nema razlike.

Na MTK neke igre nisu optimizovane, na S625 sve to lepp radi.

I ne zaboravi da je S625 dobro optimizovan SoC, ne throttle-uje toliko, ne greje se puno i stedljiv je. A i imace bolju XDA podrsku. Ja bih pre isao na SD verziju :)

Evo sa gornjeg reviewa :) iako bih ja išao na s625.

However, the Snapdragon 625 is the first point of contention I have with this phone. Because this is a Note device, its only fair we compare performance to other Note devices. The Snapdragon 625 does lag slightly behind the Helio X20 (and up) and the Snapdragon 650 series in opening and closing apps.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Loznice ne veruj svemu sto procitas...Uzmi pa proveri da li je tako...

Poslednja izmena:
Napisao sam već gore da ne verujem u to što piše :)

Možda budem imao oba , videćemo

U realnom radu razlika izmedju 650 i 625 ne postoji...Lag ne postoji, sve radi kako treba...Pisu ljudi svasta...

Koliko vidim ni izmedju S808 i S625... Jedino sto S808 "vadi" bolji GPU, al' dzabe sve kad throttle-uje brzo :D

Da . Jedina šteta što me mrzi da čekam s660 ,on će da pljuje vatru :)

Ali nece biti tako battery friendly kao 625... ;)

Mene npr na rn3 MTK ubi WhatsApp. Uopšte nije optimizovan.

To ti je pre do miui :)

Neko moje iskustvo je da MTK bas lepo trosi...Cak i kada je idle, preko noci lepo pojede bat...Dok SD skine 2-3%, MTK zna i od 7-15% za noc...

Ma bre telefon je bombona. Da ne ponavljam 20 puta, samo malo bolju kameru da ima, i stereo zvučnike, bez razmišljanja bih dao i blizu 300e za njega... Ne igram igrice, samo najosnovnije aplikacije i pri takvom radu ne vidim prednost 6p u fluidnosti i nekoj brzini...

Meni je na Max-u na S650 preko noci trosio maksimalno 1-2% i to bas retko, vise mi se puta desilo da preko noci ne skine ni jedan jedini procenat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Preko noći mi je na punjaču, a i star je već godinu dana pa nije baš relevantan za posmatranje ali i danas mi je odlična baterija. Usudio bih se da kažem bolja od novih G3,G4,S6,Note 4, 5x..

Nazad
Vrh Dno