Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Isti kao na s7 :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

ZS_so2.jpg
Nije frka sto skacu cene, sto sakate bateriju da bi prodali eksternu, zagrabice poreznik od naroda ;)

Sitno i to sve u Qualcomm laboratorijskim uslovima...
Još novinarima plate prevoz, klopu i smeštaj u hotelu :)

Da. Evo i za kolegu @hsv. Naravno realno će biti možda 10% štedljiviji.

The end result had the SD820 phone drawing an average of 4.6W, while the SD835 phone was drawing 3.56W, a power reduction of 23%. Real world use cases won’t be fixed workloads, so the power gains won’t be quite as great, but it shows where Qualcomm’s customers can go in configuring their devices. And indeed, Qualcomm’s own reference devices seem to be tuned a bit more towards power savings than performance, going hand-in-hand with the SoC size reduction that Qualcomm has also gone for with their new SoC.

Edit
By now everyone has heard the story – Samsung releases a new flagship, said flagship starts catching on fire, things go really, really bad. While the whole debacle is old news by now, Samsung is still fighting the repercussions, which, along with its legal problems, took a big hit on its reputation. The latest move in that direction, according to The Investor, might be offering users of the upcoming Galaxy S8 unconditional refunds up to three months after purchase.

Ovo da ponude u Srbiji svi bi furali s8 po 3 meseca :)

Poslednja izmena:
To je možda onaj priključak plastični. Meni je ****** što nigde ne piše stereo zvučnici.

You'd be getting a charger and what Samsung calls a 'Micro USB connector' and a 'USB connector'. This is likely the same pair of adapters that the late Note7 had

Poslednja izmena:
Znaci nista od SD 835, a toliko su ga najavljivali.. Prelistao sam onaj test sto je loznica okacio, u nekim benchmark testovima je cak mate 9 bolji..
Sto znaci, da G6 i dalje ostaje solidna kupovina sa SD 821, po nekoj razumnoj ceni :D
Ali 10% manje potrosnje, pa ***, sta su radili onda koliko se secam najavljivali su oko 30%.
SD djubre od procesora.

Znaci nista od SD 835, a toliko su ga najavljivali.. Prelistao sam onaj test sto je loznica okacio, u nekim benchmark testovima je cak mate 9 bolji..
Sto znaci, da G6 i dalje ostaje solidna kupovina sa SD 821, po nekoj razumnoj ceni :D
Ali 10% manje potrosnje, pa ***, sta su radili onda koliko se secam najavljivali su oko 30%.
SD djubre od procesora.
Ja se slažem i ako ga svi hvale mislim da je kirin 960 bolji smao da ima malo jači grafiku i ovaj samsungov će biti bolji

Tapatapaapaa by✊ S7edge ✊

Sada kada exynos napravi još veću razliku nego što je bila kod s820 modela :)

Pa valjda je to i pojenta da imaju svoj jači procesor i da kasnjije ne daju pare za tudje... Uzimaju sd da bi videli kako rade i oni napravili bolje sto se pokazalo kod Huawei kao dobar biznis jer nisu platili nego imaju svoj procesor i mogu da diktiraju cenu

Tapatapaapaa by✊ S7edge ✊

Uzeli su sd zbog Qualcomm antena da bi 4g mogao da radi u USA i Kini .
Ako na to dodamo da proizvode s835 čudno je što svi modeli ne furaju s835 :)

Ja mislim da namerno "osakate" snapdragon verziju da bi mogli bolje da prodaju svoj procesor ali ko ce ga znati [emoji19]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa ovaj novi exynos ce biti najbilizi do sada ajfonovom SoC, verujem da ce pokidati.
Kada sam gledao prosle godine poredjenje S7 sa SD 820 i Exynos, bukvalno transfer blama preko monitora.. Uzas bas.

Ja mislim da namerno "osakate" snapdragon verziju da bi mogli bolje da prodaju svoj procesor ali ko ce ga znati [emoji19]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Oni samo proizvode Snapdragon u svojim fabrikama, ne dizajnira ga Samsung vec Qualcomm. Ista prica kao sa Apple A9. Ne secam se vise, bese tri godine kada sam prognozirao pad kvaliteta Qualcomm procesora i to u vreme kada su bili u punom zanosu. Smejao mi se ceo forum. Posle te moje izjave sledeci top Qualcomm SoC koji se pojavio na trzistu je bio SD810 ;)

Loznica je objasnio zasto ih jos stavljaju na americkom trzistu, imaju patent.

Poslednja izmena:
Bas me zanima na sta ce da lici taj Galaxy Desktop!

Sent from OnePlus 3T

To možda sa galaxy x dočekamo... Mada i tad sumnjam da će biti preko 4k mah

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Izgleda da će ipak sve verzije biti crne sa prednje strane. Po meni lepše izgleda ovako, zbog silnih senzora iznad ekrana:
C7epXfKVYAAy-uW.jpg

Ovo je dobar potez. Crni je jako lep.

Meni se ovaj donji silver svidja, i pozadina mu lepo stoji. :)

Meni je ovo odvratno.Zaobljene ivice ekrana kao da je stari buljas televizor.Plus odsjaj od zakrivljenosti stakla.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Bogu hvala pa postoji s7!!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

S8+ skoro pa nemoguce koristiti jednom rukom. Senzor otiska prsta na *****nom mestu...

Nazad
Vrh Dno