Jeste jos uvek postoji ta opcija I radi.
Kapiram da je i dalje tu nego sam mislio jel i dalje takav nacin swipeovanja (levo-desno, desno-levo), koji je mnogo laksi, al razumeli smo se valjda, hvala![]()
Meni je viber ogavan, i na w10m i na androidu mi je losiji od whatsappa. Ruzniji, sporiji, notifikacije zezaju.
Cudno mi je sto ga na nasim prostorima ljudi vise koriste od whatsappa.
P9 Lite TT
To je sasvim normalna pojava. Pomera se sočivo koje mora da ima prostora zbog autofokusa.Mislim da je počela da mi zvecka kamera tj staklo od nje
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
A bateriju ne valja puniti do 100%?
Svaki moderni telefon ima zastitno kolo koje ga stiti od preteranog punjenja ako se puni preko noci. Tako da je punjenje preko noci potpuno bezopasno i mislim da si preterao malo [emoji6]Ne valja jer tako joj oduzimas ceo jedan ciklus punjenja i tako vise gubi na kapacitetu nego kada je punis do 80% a do 100% je punis bas ako je preko potrebno ali cim napuni do 100% odmah skini sa punjaca, NIKAKO DA OSTAJE PREKO NOCI, Zivotni vek Litijumske baterije je od 300 do 500 Ciklusa punjenja od 0 do 100% a ako je punis od 20 do 80% mozes 4 puta da joj produzis radni vek i do 1500 ciklusa punjenja.![]()
Ima zastitu ali telefon i nocu trosi struju i ono sto potrosi zastitno kolo pusti struju da bi dopunio a jedna veoma bitna stvar je da punjac od 90 do 100% mnogo sporije puni zbog toga jer izvlazi maksimum iz baterije i Puni sa 200ma po satu a do 90% puni preko 900ma po satu pa ti sad mozgaj zastoSvaki moderni telefon ima zastitno kolo koje ga stiti od preteranog punjenja ako se puni preko noci. Tako da je punjenje preko noci potpuno bezopasno i mislim da si preterao malo [emoji6]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ima zastitu ali telefon i nocu trosi struju i ono sto potrosi zastitno kolo pusti struju da bi dopunio a jedna veoma bitna stvar je da punjac od 90 do 100% mnogo sporije puni zbog toga jer izvlazi maksimum iz baterije i Puni sa 200ma po satu a do 90% puni preko 900ma po satu pa ti sad mozgaj zasto![]()
Ne moze vise od 6h do 7h SOT, sto je odlicno, ali daleko bolje je 10h na Xiaomi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari