Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Trazi odma da ti daju usim karticu kad vec menjas da bi mogao da koristis 4g

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ljudi nema nista od spigen akcije, na amazon.de cena 8e, a shipping 26e i to za nemacku, katastrofa..

P9 Lite TT

A sta ovog uzasnog spigena nema na aliju?

Sent from TT

Imate zvaničnu radnja na ebay-u ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Evo na Francuskom Amazonu Spigen 9e. Ako neko ima nekoga u Francuskoj

Poslednja izmena:
Nemoj Ralee ne pocinji opet da se svadjas :D samo iskuliraj.

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Dok čekamo EMUI-5,evo jedna tema za 4.1 koju sam napravio,a tu su i pozadine za ikonice ako hoćete da napavite sami.:)
preview_widget_0.jpg preview_icons_0.jpg preview_settings_0.jpg preview_systemui_0.jpg Screenshot_2017_03_20_13_11_46.jpg

Poslednja izmena:
Gde bogi, zovite bogija :d

Sent from TT

Kill it.
Kill it with fire.
Kill it before it lays eggz.

P9 Lite TT

da li je jos neko posle update-a na b153 dobio sledece aplikacije Duo, HiGame SOGem-bank

Raja, kako vama baterija ? Punite li svaki dan, kada ? Jeste vi zadovoljni ? I da, čekate li vi da se do kraja isprazni ili...

Cekanjem da se isprazni do kraja mozes samo stetu da napravis.

Davno je bilo vreme kad su se baterije formirale i pritom praznile do kraja i punile do 100%.

Optimalno za bateriju je 20-80%.
To u realnosti je uglavnom nemoguce, ali ako si u prilici drzi je izmedju 20% i 80%.

Najpravilnije je da se puni vise puta po malo na dnevnoj bazi, sto ne znaci da ce se ostetiti ako se ne radi tako.

Naravno, ti si uzeo telefon da on tebi sluzi, a ne ti njemu.
Sve ovo, osim da ga ne praznis do kraja redovno, su optimalne, ali ne i neophodne stvari.

P9 Lite TT

Postoji odlicna aplikacija za Baterjju koja prati kapacitet i koliko je kapaciteta baterija vremenom izgubila i radjena je po naucnim istrazivanjima i koja pokazuje koliko smo stete ili ti ciklusa punjenja oduzeli bateriji svakim punjenjem i ima alarm punjenja na 80% jer je najbolje drzati bateriju od 20 do 80% i jednom mesecno prazniti ispod 20% zbog kalibracije ja sam je preveo na srpski ali jos programeri nisu pustili update sa srpskim a Aplikacija se zove AccuBattery i fenomenalna je sve parametre prati od brzine praznjenja i brzine punjenja koja zavisi i do kabla i do punjaca i koliko je koja aplikacija potrosila i Screen On time ma bukvalno aplikacija All in one a Realni kapacitet baterije na P9 Lite je 2900 mah Rated.
Ja vec pocinjem da sizim u iscekivanju Nougata, Drugarica je po mojoj preporuci uzela Honor 8 i odmah je dobio Update na Nougat i mnogo je lepsi Emui 5 i bolje radi A Brzo punjenje je Babaroga za 30min napuni 43% a na P9lite je nazalost potrebno 3h za kompletno punjenje a i bitna stavka da je sporije punjenje bolje za bateriju al sad to j vec druga tema...

Aaa ok, hvala znači nikada ne ispod 20 %, ma čitao sam o tome mnogo, ali rekoh da vidim kako vi i tako, nemate problema i to, i nikada da ne idem do stotke, znači tu negdje 80, 85 %...
A *** to za brzo punjenje...

Podrav ljudi zanima me da li jos neko ko je instalirao nougat beta ima problem sa podesavanjem izmedju stila pocetnog ekrana izmedju stadardnog I fioke(kod mene ne radi fioka)..u pitanju je VNS-L21C66B335 instalirao sam ga preko firmware findera a inace je tel iz vipa..

Postoji odlicna aplikacija za Baterjju koja prati kapacitet i koliko je kapaciteta baterija vremenom izgubila i radjena je po naucnim istrazivanjima i koja pokazuje koliko smo stete ili ti ciklusa punjenja oduzeli bateriji svakim punjenjem i ima alarm punjenja na 80% jer je najbolje drzati bateriju od 20 do 80% i jednom mesecno prazniti ispod 20% zbog kalibracije ja sam je preveo na srpski ali jos programeri nisu pustili update sa srpskim a Aplikacija se zove AccuBattery i fenomenalna je sve parametre prati od brzine praznjenja i brzine punjenja koja zavisi i do kabla i do punjaca i koliko je koja aplikacija potrosila i Screen On time ma bukvalno aplikacija All in one a Realni kapacitet baterije na P9 Lite je 2900 mah Rated.
Ja vec pocinjem da sizim u iscekivanju Nougata, Drugarica je po mojoj preporuci uzela Honor 8 i odmah je dobio Update na Nougat i mnogo je lepsi Emui 5 i bolje radi A Brzo punjenje je Babaroga za 30min napuni 43% a na P9lite je nazalost potrebno 3h za kompletno punjenje a i bitna stavka da je sporije punjenje bolje za bateriju al sad to j vec druga tema...

A bateriju ne valja puniti do 100%?

Potvrdjujem pokacan zvuk na sluskama posle viber razgovora, smanjuje se sam od sebe prvom primljenom porukom na viber.

Meni uvek ide do 100%, jer punim dokle spavam

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Viber poziv?

Cemu, pored Skype i Whatsapp? :D
Ja i Discord na tel koristim, najbolji mi je od svega, ali je drugaciji tip aplikacije od ovih iskljucivo za pozive/poruke.
P9 Lite TT

Podrav ljudi zanima me da li jos neko ko je instalirao nougat beta ima problem sa podesavanjem izmedju stila pocetnog ekrana izmedju stadardnog I fioke(kod mene ne radi fioka)..u pitanju je VNS-L21C66B335 instalirao sam ga preko firmware findera a inace je tel iz vipa..
Koliko se sećam fioka.na Beti imab2 pozadine. Skines temu sa pozadinama npr. Kod mene na Beti 335 menja pozadine sam i lock skrinove.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Potvrdjujem isti problem i kod mene na beti..sto se fioke tice.

Viber poziv?

Cemu, pored Skype i Whatsapp? :D
Ja i Discord na tel koristim, najbolji mi je od svega, ali je drugaciji tip aplikacije od ovih iskljucivo za pozive/poruke.
P9 Lite TT
Malo besmisleno pitanje a? :D

Meni je cela ekipa na Viberu, Skype nisam otvorio 3 godine, Whatsapp nisam nikad ni koristio. Nije aplikacija kriva nego telefon, nigde ne uspevam da nadjem resenje.

Meni je viber ogavan, i na w10m i na androidu mi je losiji od whatsappa. Ruzniji, sporiji, notifikacije zezaju.
Cudno mi je sto ga na nasim prostorima ljudi vise koriste od whatsappa.

P9 Lite TT

Vi koji ste na Nugat beti, jesu zadrzali ono swipovanje sa leva na desno (desna na levo) na navigacionim tasterima, da se smanji ekran? Video sam na nekim novijim modelima da su promenili na nesto mnogo i*iotskije, tipa odozdo na gore ukoso..

Nazad
Vrh Dno