Ma totalno neozbiljan lik. Mozda mu opet negde probija osvetljenje pa njje dobro video
Nemoj Ralee ne pocinji opet da se svadjassamo iskuliraj.
Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока
Ljudi nema nista od spigen akcije, na amazon.de cena 8e, a shipping 26e i to za nemacku, katastrofa..
P9 Lite TT
Gde bogi, zovite bogija :d
Sent from TT
Postoji odlicna aplikacija za Baterjju koja prati kapacitet i koliko je kapaciteta baterija vremenom izgubila i radjena je po naucnim istrazivanjima i koja pokazuje koliko smo stete ili ti ciklusa punjenja oduzeli bateriji svakim punjenjem i ima alarm punjenja na 80% jer je najbolje drzati bateriju od 20 do 80% i jednom mesecno prazniti ispod 20% zbog kalibracije ja sam je preveo na srpski ali jos programeri nisu pustili update sa srpskim a Aplikacija se zove AccuBattery i fenomenalna je sve parametre prati od brzine praznjenja i brzine punjenja koja zavisi i do kabla i do punjaca i koliko je koja aplikacija potrosila i Screen On time ma bukvalno aplikacija All in one a Realni kapacitet baterije na P9 Lite je 2900 mah Rated.
Ja vec pocinjem da sizim u iscekivanju Nougata, Drugarica je po mojoj preporuci uzela Honor 8 i odmah je dobio Update na Nougat i mnogo je lepsi Emui 5 i bolje radi A Brzo punjenje je Babaroga za 30min napuni 43% a na P9lite je nazalost potrebno 3h za kompletno punjenje a i bitna stavka da je sporije punjenje bolje za bateriju al sad to j vec druga tema...
Potvrdjujem pokacan zvuk na sluskama posle viber razgovora, smanjuje se sam od sebe prvom primljenom porukom na viber.
Koliko se sećam fioka.na Beti imab2 pozadine. Skines temu sa pozadinama npr. Kod mene na Beti 335 menja pozadine sam i lock skrinove.Podrav ljudi zanima me da li jos neko ko je instalirao nougat beta ima problem sa podesavanjem izmedju stila pocetnog ekrana izmedju stadardnog I fioke(kod mene ne radi fioka)..u pitanju je VNS-L21C66B335 instalirao sam ga preko firmware findera a inace je tel iz vipa..
Malo besmisleno pitanje a?Viber poziv?
Cemu, pored Skype i Whatsapp?
Ja i Discord na tel koristim, najbolji mi je od svega, ali je drugaciji tip aplikacije od ovih iskljucivo za pozive/poruke.
P9 Lite TT
Vi koji ste na Nugat beti, jesu zadrzali ono swipovanje sa leva na desno (desna na levo) na navigacionim tasterima, da se smanji ekran? Video sam na nekim novijim modelima da su promenili na nesto mnogo i*iotskije, tipa odozdo na gore ukoso..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari