Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ja imam secure i redovno koristim i nista od tog restarta.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ubjedljivo najjaca [emoji4] [emoji14] upadljiv i bas ostavlja dobar utisak kad ga izbacis van iz hlaca [emoji23]
3c04e0b4918be6c4392c2792315deb06.jpg

Ali za malo da kupim plavi, ali me odbila zlatna alu lajsna. :) slažem se da je siva brutalna. Bas moćno izgleda.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ja imam sivi i prezadovoljan sam,stavio mu sa obe strane foliju i furam ga bez silikona.[emoji4]

Ja planiram onaj tečni gel i naprijed i pozadi i to mu je što mu je :D

Pa na ovaj sto imaš u svim prodavnicama. Drug mi ga je stavio na p9 i on je zadovoljan. Čuva od ogrebotina, ali ako padne tel tu ga ništa ne štiti dok koljeno staklo tu može da pomogne. E sad kako se taj gel skida to nisam sig

Taj premaz je magla, no kako hoćete. Da je tako svi bi koristili. Čuj traje godinu dana. Šta ako se izgrebe koga za gušu?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Taj gel je prevara obicna. Kupite RainX ili neki drugi water repellent, mnogo jeftinija varijanta, a ostace vam dovoljno tecnosti i za stakla na kolima, tus kabini itd... :)

Realno tek je to došlo na trziste, treba da prodje neko vrijeme da se pokaže.

A i sta te kosta da probas, ne mozez da znas dok se ne za****s, ujedno javis iz prve ruke :D

Htio sam da narucim ultimate shield zaštitu za ekran vidim da je svi hvale, ali jedino nemaju dostavu za CG, ili ja ne vidim način da je narucim. Na kraju mi ipak ostaje to tečno staklo da stavim.

Meni je pre par dana bila stigla ultimate folija. Namestio, pogledao, rekao bljak i poslao u kantu.
Jednostavno, kupovina folije/stakla za S7/S7E je bacanje para.
Imam S7 oko 10 meseci i nema niti jedne jedine ogrebotine.
Obična kožna futrola završava posao.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Eto ima nas gomila u temi kojima ultimate radi super posao.

Nego 3 čoveka mi u 2 dana reklo da me čuju tokom razgovora kao nikad nikog ranije (kao da sam im u sobi). Ne znam jel to nešto da nougata, mts ili nešto treće?

Zar to nije dobra stvar [emoji23]

Od prvog dana sam uzeo original samsung clear cover i nista vise, od jula kako ga imam nema ni tackice.

Eto ima nas gomila u temi kojima ultimate radi super posao.

Nego 3 čoveka mi u 2 dana reklo da me čuju tokom razgovora kao nikad nikog ranije (kao da sam im u sobi). Ne znam jel to nešto da nougata, mts ili nešto treće?

Ja sam primetio da kad se cujem sa ljudima sa iste mreže kao ja ( mts) a imaju malo novije telefone ( bitno je da se mreža ne spušta na 2G) da ih čujem /mene čuju baš tako, kao da su mi na uho,što je extra, ali sam primetio kad se cujem sa ljudima iz drugih mreža, to nije slučaj, njih čujem kao preko telefona :-D

Uskoro mi stize S7 edge. Pa ako bi mogla mala pomoc - predlog za futrolu, zastitu za staklo i koju microsd karticu uzeti? Hvala
Prelistaj malo temu, pisalo se dosta o tome.

Uskoro mi stize S7 edge. Pa ako bi mogla mala pomoc - predlog za futrolu, zastitu za staklo i koju microsd karticu uzeti? Hvala
Takodje i meni.Najbitnije mi je neko staklo koje ce se lepo zalepiti za ekran,i bez takozvanog duga efekta.

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

Појавио ми се баг да ми се звоно само угаси, из чиста мира престану сва звучна обавештења. Јел се дешава још некоме то?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Meni se desilo pre 2 dana (7.0).

Код мене се појављује након што сам скинуо 7.0, нервира ме јер ми у сред бела сана телефон оде у нечујан мод.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno