Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbogom, 1200...preli se BTC u ETH, DASH i ostale novcice!!

Kako se to preliva sa cime kupuju shit coine? :d

PS: jedino moze da bude crnji scenario da dumpuju naduvane shitove za BTC a BTC -> $ i vade kesh :smoke:

Poslednja izmena:
Sve ovo me jako podseća na 2013 pred pad Btc. Tad se btc prelivao u ltc, FTC i ostale altove. Vrlo slično se dešava i sada. Stagnacija btc-a i rast altova.... Možda mu sa tim drže nisku cenu, mada i kad cena počne da pada, male količine se prodaju, tj sa malim brojem btca dosta obore cenu. Mada tada sam bio miner, nisam se bavio grafikonima :)

Debata oko Hard Forka, pitanje je kako ce se sve to zavrsiti.

I menjacnice su izdale saopstenje u vezi toga.

Dosta njih prelazi u Altove zbog apsorbovanja cene.

Uvek imas protiv strana. Tome je i rezultovalo -$200 po jednom Bitkoinu.

Sto se ETH-a tice, pazi dobro saj, sad je u situaciji da krene i gore i dole. Ja se ne bih kockao.

Video si borbu na 0.042. Jednostavno nije mogao i nisu mu dali.

Pratim i hvatam padajuci noz. Sad je na 0.039, moguce da cemo videti 0.033 opet (ako ne i nize).

Video sam, nije imalo snage za vise mada kuvalo se nesto. Na kraju je krenulo na dole. Ali neko i dalje brani cenu da ne ide previse. Ne znam o cemu se radi, ne kapiram kakav je plan.
Edit: Sve mi govori da ce da skoci ali kao da su trenutno odustali ali i dalje hoce to da urade. Skroz mi je cudna situacija.

Poslednja izmena:
Postoji li neki chat 24h, gde mozemo da pricamo o trgovini i o offtopic temama, razmenjujemo misljenja i iskustva o kriptosvetu, da ne spamujemo ovde, zar ne bi bila bolja opcija, a da se ovde pise samo o bitnim stvarima?

A kako uvek nadju nacin da izbijaju koine ljudima pa to je strasno.

Sad kao BTC najgori od sve dece i moraju da ga forkuju.

LTC 0.004 60btc zid ode za 5min :d

PS: stara ljubav zaborava nema......

Poslednja izmena:
Bogami, nema mesta radovanju , u odnosu na USD mala vajda.

izbiju sirotinji sve do zadnjeg btc ili mbtc a onda ce za samo mesec ili dva da grune na 1600$

Samo pratite LTC i segwit ne pricam ja uz vetar samo :smoke:
coblee kad uzme mac i stavi glavu na panj odma signalizacija ima da bude 75% za isti :smash:

neko pokupovao ltc za 25btc vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
taj mora da je kesolovina neka teska :eyebrows:

@Tref drzi se ti shitcoin-a a ne BTC/LTC teme preozbiljna je za tebe :d

To i radim. Dosta mi je ozbiljnih analiza, problema i dilema BTC/LTC-a.
zaostalih u razvoju.
Pratim, opušteno i trgujem; ETH, DASH, MONERO, Zcash i jos po neku, od novih zvezda kripto valuta, koje u danu prelaze iz jednocifrenih u trocifrene vrednosti.
Ti cekaj da se ovaj probudi iz "duboke kome"
u kojoj je vise od godine. :D

Poslednja izmena od urednika:
To i radim. Dosta mi je ozbiljnih analiza, problema i dilema BTC/LTC-a.
zaostalih u razvoju.
Pratim, opušteno i trgujem; ETH, DASH, MONERO, Zcash i jos po neku, od novih zvezda kripto valuta, koje u danu prelaze iz jednocifrenih u trocifrene vrednosti.
Ti cekaj da se ovaj probudi iz "duboke kome"
u kojoj je vise od godine. :D

Apsolutno si u pravu...Popularni i moderni coini idu gore kad i BTC i to u nepredvidivim razmerama. 2013. hit su bili LTC, NMC, PPC i FTC, verovatno jos mnogi cija je vrednost danas na nivou statisticke greske. Danas su popularni ti sto si naveo i jos Factum, Steem i slicni scam-novcici, ali seti se ovih iz 2013. pa razmisli sta donosi buducnost...Evo usudjujem se da u sledecoj pump-epizodi predvidim njima to sto se danas i ovih meseci dogadja zvezdama iz prve mega-pump epizode.

Ni slicni nisu; LTC, NMC, PPC i FTC ovim novim coinima. Imaju ovi sve sto starim nedostaje. Ne kažem da nisu bas ti "stari" zaslužni pa su ovi novi napredniji mnogo. Natezanje oko djeljena, prepunih blokova, anonimnosti, i drugih nedostataka... vreme gazi...tako je tu u životu. "Ne čeka vojska da se kobila popiša"
:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno