Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Ma ne mogu da resim ovaj EKG problem i to se javlja samo kad kopam ZEC:
gfrty.jpg
rita se rita ovako i na kraju pukne drjaver, napominjem da mi se ovo javlja samo kod zadnje dve serije kartica a to su iz RX i R9 serije....

Da mu dodas malo power limit?

390 MSI

0.07 ;)

24hr high 0.0928 [emoji15]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Prso Coinotron Zec

Koji miner i koja podesavanja za seriju 470/480 koristite?
ja sad probao claymore 12.3, sapphire 470 8gb mi baca oko 290 na 1200/1950 -96mV, a msi 380-ke na 950/1500 -75mV daju oko 205-210, nista specijalno u bat fajlu, samo -i 7, nisam probao -8, mozda bi bilo malo brze. 4x470 i 1x380 iz zida 680W

Ljudi moji kakav dan [emoji1] ZEC, DASH, PASC, sad opet ETH krenuo [emoji2] vracaj masine opet na ethereum [emoji12]

Poslednja izmena:
Cak je i NiceHashMiner nvidie i amdove prebacio na zeca. Uskrsnuce zeca :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa znalo se da ce Zec kad tad da dobije na vrednosti samo sto sam ja mislio da ce to biti kad Eth ode u POS sta se ovo desava sa Zecom nemam pojma ispada da rx 470 i rx 480 kopaju 3 dolara dnevno po karti ako se ne varam?

Bilo neki 1_2 sata sad najahali i qrta i murta pa je skoro ko eth

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ja sam cuvao skoro svakog iskopanog zeca od kad mu je cijena pala ispod 0.05 [emoji4]. Napisao sam skoro svakog jer sam nekad iz dosade znao prodati 0.2, 0.3. Nemam za stan ali moci ce se par kvadrata negdje u centru pazariti, a kad me pogodi ETH onda cu pazariti ostatak stana [emoji2]

Meni su 380-ice cak i usporile, najvise se vidi na 7950 i 270 ice...

kolko bacaju 7950 imam samo njih 4 komada na 3 riga :p
sad mi daju oko 260

zcash classic bi trebali da forkuju 29 aprila. Radi na njemu neki dobar tim. Menja ime u ZEN ili tako nesto, pa ako imas u novcaniku zclassic dobijas i isto toliko tog novog novcica.

Moje misljenje je da ce mu cena do tada dosta skociti sa obzirom da mu je trenutni marketcap jos relativno mali.

Cisto mali info, ali sa oprezom.

Znaci treba ici u kupovinu zcash classica jer ubrzo dobijamo ZEN gratis [emoji4]

Vrh Dno