Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i da se ja ubacim malo u temu... Evo vam par serija koje mozete odgledati a mozda niste culi, ako je vec bilo u temi izvinjavam se!
Six
Humans
Legends
Secrets and Lies
Colony
Forever
Sense8
Luke cage
Rome
Banshee
Almost human
Chuck
11.22.63
12 monkeys
Slasher
Beyond
Eyewitness
Dark matter
Falling skies
Dracula
Frequency
The red road
Almost human
Beauty and the Beast
Into the badlands
Blindspot
Lucifer
Lethal Weapon
Ima jos ali mozakmi je stao... Ima dobrih serija ali nikako da nastave sezone...Zato i ne mogu da se setim 🙂
Od nabrojanih nisam gledao jedino The Red Road, kakva je serija tj o cemu se radi i vredi li gledati?

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Iron Fist... Neko je pitao

Odgledao 4 epizode... Deluje kao Daredevil fazon samo vedrijim tonom i lošija u svim aspektima... Čak su i kopirali onu poznatu fight scenu iz DD s1 koja je snimljena iz jednog kadra u hodniku ( ko je gledao zna o čemu pričam) i to je bas dosta bledo izgledalo...
Gluma je loša i ceo vajb serije za teenie populaciju ( nešto poput Flasha)

Za sada previše je to mlako, možda se zaleti u par poslednjih epizoda...
Ako se po jutru dan poznaje teško da će ovo da dobije prelaznu ocenu i preporuke od mene...
Deluje da bacaju novac na projekte dok jašu na hajpu filmova o superherojima... Bolje da iskoriste budžet za jednu kvalitetnu seriju nego 2-3 ispodprosečne...

Poslednja izmena:
Od nabrojanih nisam gledao jedino The Red Road, kakva je serija tj o cemu se radi i vredi li gledati?

Pogledaj trejler 🙂 meni je serija super, jason momoa glumi tako da je meni serija vrh 🙂 Necu da prepricavam tako da je najbolje da odgledate trejler, iskreno ni ne secam se bas svega 😛

Arrow bašdobra epizoda.
Ova peta sezona baš dibro napreduje u nivou Prve i druge sezone.
Samo da ne upropaste sad pri kraju.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

^Smor... 🙁
Ja cekam da izadju prevodi pa da omlatim sve odjedared, ali bas bzvz ako je tako. Mada video sam neke scene fajta bas deluju jeftino.
DD, JJ, LC, sve redom losija od prethodne (da se razumemo, DD i JJ kidaju) , evo sad IF, dosta ljudi ispljuvalo i po stranim rivjuovima.
Nadam se da Punisher nece da razočara, trebalo bi da ima nesto mračniji ton.
Netflix I Marvel su uvek bili za tri klase iznad ovih teen DC serija, Arrow Flash i Supergirl, ne bih voleo da krenu u tom smeru sa Defendersima.

Sent from OnePlus 3T

Poslednja izmena:
Vezano za sam predložak, koji je naravno stripski, nemojte očekivati nešto ekstra spektakularno, za šta su dokaz i DD, JJ, LC, koji možda jesu bolji od IF ali najbolje da odgledamo celu sezonu pa da sudimo. Moje nade nisu bile preterano visoke za IF tako da nisam ni razočaran.

A skracenice su od?

Od Netflix/Marvel serija... Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage...

Slažem se donekle sa Lincolnom... Nisam ni ja znao da su odradili Iron Fist do pre nedelju dana otprilike i nisam imao neka očekivanja, ali sam se nadao da će makar biti bolja od JJ i LC-a...
Previše je ovo slabo da bih mogao da nateram sebe da odgledam do kraja... Vidi se da nema kvalitet i sam setting je takav da je serija više u "neozbiljnom" Flash fazonu...i po svim parametrima je ispod dobre serije nažalost...
Ostaje da čekamo na Punishera i DD s3 da popune tu prazninu za dobru seriju o superherojima

@Babadook

Na koju foru ti je JJ bolja od LC? 😀 Ja sam ono jedva gledao, samo zbog odlicnog Kilgrave-a zavrsio.

Od Netflix/Marvel serija... Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage...

Slažem se donekle sa Lincolnom... Nisam ni ja znao da su odradili Iron Fist do pre nedelju dana otprilike i nisam imao neka očekivanja, ali sam se nadao da će makar biti bolja od JJ i LC-a...
Previše je ovo slabo da bih mogao da nateram sebe da odgledam do kraja... Vidi se da nema kvalitet i sam setting je takav da je serija više u "neozbiljnom" Flash fazonu...i po svim parametrima je ispod dobre serije nažalost...
Ostaje da čekamo na Punishera i DD s3 da popune tu prazninu za dobru seriju o superherojima

Na jesen (trebalo bi) krece The Defenders, zato je sada i "izasao" Iron Fist.

Ja LC nisam izdržao ni do kraja prve epizode 😀. JJ i DD su mi bili daleko bolji. Ovaj Iron Fist ni ne planiram da gledam.

@Babadook

Na koju foru ti je JJ bolja od LC? 😀 Ja sam ono jedva gledao, samo zbog odlicnog Kilgrave-a zavrsio.

Nije sad da je mnogo dobra na nivou DD, vise mi je LC los, tu sam vec osetio pad u kvalitetu. Bolje mi je JJ legla od LC, bila mi je nesto ozbiljnija i mračnija.
LC je bila prva u nizu Netflix/Marvel serija da sam mogao opusteno da batalim da gledam u sred sezone , dok DD nisam mogao da dočekam sledecu epizodu.

Sent from OnePlus 3T

Poslednja izmena:
Daredevil S02 mi nesto najjace sto sam gledao od svih Marvel/DC serija. A za JJ mi cak ni Krysten Ritter, koju volim da gledam, nije pomogla. 😀

Ovako kod mene: Daredevil > Agents of SHIELD > Luke Cage > Jessica Jones

Valjda mi Iron Fist nece biti losiji od JJ. :d Mada ne verujem da cu u skorije vreme gledati.

Poslednja izmena:
Iron Fist prva epizoda skroz gledljiva, očekivao sam težak treš po ocenama ovde ali nije loše.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Iron Fist prva epizoda skroz gledljiva, očekivao sam težak treš po ocenama ovde ali nije loše.

Završih svih 12 epizoda, početak obećavao i mogao si da odgledaš celu epizodu bez premotavanja. Kako ide ka kraju sve više i više teenage ljubavne drame i ostalih gluposti, pa je lakše skip celu epizodu i odgledati 3-4 scene kako bi video plot...
Ništa ne propuštate ako zaobiđete, Daredevil je mnogo bolji od ovoga.

Poslednja izmena:
Sta vi gledate *** brt 🙂 Gledao neki trailer, pa svaka je na istu foru, kao vratio se odnekle, zna 24 borilacke vestine i hoce da pobedi sve krimose u gradu.. ono isto sibanje kao u svakoj dc-marvel seriji, uzas.. 🙂

Sent from TT

Odgledah danas celu sezonu, zali Boze protracenog potencijala.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Daredevil S02 mi nesto najjace sto sam gledao od svih Marvel/DC serija. A za JJ mi cak ni Krysten Ritter, koju volim da gledam, nije pomogla. 😀

Ovako kod mene: Daredevil > Agents of SHIELD > Luke Cage > Jessica Jones

Od svih tih serija ja bih rekao Daredevil. (i slovima TACKA jer nema dalje) Ovo ostalo je ili jedva (ne)gledljivo ili bas trash... :d

Ceka se DD s3 i Punisher

Meni skoro zamalo dadoše ban jer sam spoilovao ko glumi negativca u Loganu, a ovaj brat iznad ladno u prvoj rečenici napisao koga ubijaju.

Sent from OnePlus 3T

Dođoh, videh, spojlovah... 😀

U ***, ovo miriše za : log in error? Your account is permanently disabled for "unknown reasons" ☺️

This is us pocinje polako da smara, 13.epozoda smara, 12 isto.

Sent from OnePlus 3T

Prijavio sam te za ban i poene i šta god može.

Poslednja izmena:
Meni skoro zamalo dadoše ban jer sam spoilovao ko glumi negativca u Loganu, a ovaj brat iznad ladno u prvoj rečenici napisao koga ubijaju.

Sent from OnePlus 3T

"dupli standardi " 🙂 u temi za serije mož' da spojluješ u temi za filmove ne smeš da navedeš ni ko glumi u filmu... Kapiram da će i trejleri da se tretiraju isto jer otkrivaju kompletnu radnju u filmu... :S:
Mada zavisi i od " dežurnih" koji vole da udaraju report dugme...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno