Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledah sada u paketu poslednju epizodu Supernatural i The Walking Dead.

Obe su prilično dobre, značajno iznad proseka. Za Supernatural 7,5/10, a za TWD 8/10.

TWD me je prijatno iznenadio. Očekivao sam Gray's Anatomy dramu, i bilo je malo, ali smisleno i prilično napeto. Da je ceo serijal ovakav ne bi morali da brinu o gledanosti.

Čak se malo TWD i prelilo u Supernatural 🙂

580a7dc05fb4e231d389b1ac1da7f190.jpg

Nikad nije bio problem sa pojedinačnim epizodama TWD već sa sezonama u celini. Jedna-dve su odlične, ostale težak smor...

Ako nekoga zanima (ne znam da li je ovo tema za ovo ali nisam znao gde drugde da stavim) Pablo Francisco dolazi u Beograd

2gbjpCJ.jpg

Mene ovakve stvari itekako interesuju, samo za druge komicare 🙂
A obicno saznam preksano ili sam van 🙂

Nikad nije bio problem sa pojedinačnim epizodama TWD već sa sezonama u celini. Jedna-dve su odlične, ostale težak smor...

Pa OK. Ako tako gledam, prva sezona mi je bila sjajna, druga krš, a sve ostale prosek. Ova poslednja je obećavala, i još uvek je bolja od prethodnih, ali nije ni blizu prvoj.

A naredna filler.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Slab Flash u ovoj epizodi. Kao 45min trejler za narednu 🙂
Prava sapunica, ova epizoda je žešće smorila.
Ono kad Alen najavljuje da ide da spasi svog polubrata i mozda se neće više vratiti a ona njegova bolja polovina gleda u njega mrtva hladna, kao da ga prvi put vidi, skroz bez emocija sto možda neće vise nikad da ga vidi.. kad nisam bacio peglu [emoji1] I kasandru su bolje uradili od ove epizode.Koliko je prethodna epizoda oduvala toliko je ova smorila.

Sent from my D6603 using Tapatalk

A ja mislio da sam omatorio, pa me smorilo zbog toga, kad ono phew 😉

Slab Flash u ovoj epizodi. Kao 45min trejler za narednu 🙂
A meni se zadnja bas svidela, baca osvrt na neke stvari, bavi se malo pshilogijom.... Dok što kažete da je prethodna pokidala, meni je bila zesci smor, klinacka ( au-bau-cao- gotovo)

Meni je ovo za Wally-ja bilo baš klinački. Mislio sam da je ta priča gotova - puj pike ne važi varijanta i to na tako bezvezan način ...

Prvih par epizoda Broadchurch, S03, solidno. Slabije od S01 ali korektno.

Dobar je Broadchurch. Tennant pogotovo. Skroz mi se svidja stil ovih engleskih serija. Obrađuju ozbiljne teme, ali nekad mi se čini kao da je izvedba malo naivna. Ali baš zbog toga su mi i dobre.

Reese Witerspoon bukvalno "pojela" ulogu u Big little lies.. kako joj je legla, auh, brbljiva, agresivna, svadjalacki nastrojena, sjajnaaaa... Nikol Kidman ocekivano dobra.. serija jako zanimljiva, doduse tek 4 epizode pogledane i prikazane

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Homeland se malo popravlja u 5 i 6 epizodi....nadam se da će do kraja ove sezone dobro nabiti tenziju koja će kulminirati u pretposlednjoj epizodi kao što je do sada bio običaj...

Sa druge strane Designated Survivor i dalje po starom...
sve zavera do zavera...reše jedno pojavi se druga i tako se vrte u krug već 10tak epizoda
Mada Maggie Q odlično nosi ulogu....jedini lik koji mi je koliko-toliko zapao za oko...

Reese Witerspoon bukvalno "pojela" ulogu u Big little lies.. kako joj je legla, auh, brbljiva, agresivna, svadjalacki nastrojena, sjajnaaaa... Nikol Kidman ocekivano dobra.. serija jako zanimljiva, doduse tek 4 epizode pogledane i prikazane

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Zvuci zanimljivo serija

Expanse me, od svih serija koje trenutno pratim, najvise raduje - veoma dobra 8 epizoda druge sezone i sprema se novi spektakl.

Expanse me, od svih serija koje trenutno pratim, najvise raduje - veoma dobra 8 epizoda druge sezone i sprema se novi spektakl.
Ja kupio knjige pre 6 meseci i ne znajuci za seriju i sledece su mi za citanje, 0a zbig toga ne pocinjem.
A bas mi se gleda

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Designated survivor ide na listu zbog Maggie Q a i Big little lies ide na listu.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Hmm , nerealno sporo ide the expanse . Prođe cela ep i ništa se konkretno ne desi 🙂 ne mogu više ovako ,samo nervozu stvara 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Počeo Iron Fist, cela sezona u paketu, prva epizoda dobra posteno, videcemo za dalje.
Expanse odličan, Black Sails takodje.
Taken je ono, meeh, nista posebno.
Flash tanka zadnja epizoda.
Shades of blue vrhunska u prve dve epizode druge sezone, mnogo bolje nego u prvoj, barem po meni.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

U kom stilu je Iron Fist? Znam o cemu se radi, nego kako je napravljena, da znam da li da gledam uopste?

Priznaj da SoB gledas zbog JLo samo 🙂

Arrow posle duuuugooo vremena baš dobra epizoda....

Evo i da se ja ubacim malo u temu... Evo vam par serija koje mozete odgledati a mozda niste culi, ako je vec bilo u temi izvinjavam se!
Six
Humans
Legends
Secrets and Lies
Colony
Forever
Sense8
Luke cage
Rome
Banshee
Almost human
Chuck
11.22.63
12 monkeys
Slasher
Beyond
Eyewitness
Dark matter
Falling skies
Dracula
Frequency
The red road
Almost human
Beauty and the Beast
Into the badlands
Blindspot
Lucifer
Lethal Weapon
Ima jos ali mozakmi je stao... Ima dobrih serija ali nikako da nastave sezone...Zato i ne mogu da se setim 🙂

Pošto sam gledao Good Wife počeo sam i ovo i za sada mi je zanimljiviji spin-off.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Iron Fist - ukratko, davno izgubljeni naslednik bilionske kompanije se vraća posle 15 godina koje je proveo sa svestenicima koji su ga naučili borbenim veštinama i stekao je izvesne moći, pri tom niko ne veruje da je to stvarno on itd. Priča nije loša, kao ni realizacija, barem u ove 4 epizode koje sam ja gledao, a radnja se sve više zakuvava kako epizode odmicu. Po meni vredi gledati. Nadam se da ovo nisu spojleri, samo osnovna premisa.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno