Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Na kom pool_u se kopa DCR i kako ide podesavanje Claymore 8.0 za dual ETH+DCR?

Na kom pool_u se kopa DCR i kako ide podesavanje Claymore 8.0 za dual ETH+DCR?

Ja kopam na Suprnova u Claymore 8. Samo u bat fajlu preko mog ethermine dela dodam ono njihovo sto im stoji na sajtu: -dpool dcr.suprnova.cc:2252 -dwal suprnova.1 -dpsw x -allpools 1. Iskreno mi se ne svidja Suprnova, ali najveci su i tu sam najlakse nasao podesavanja da ne razmisljam mnogo...

Ma, nema potrebe za neka preterana odusevljenja...ide ETH na 70 ;-)

A, hoce li mi neko objasniti koja je fora sa dual miningom npr pascal ili dcr. Ja na mom rigu 6x rx 470 saphire nitro furam lagano 29mhs eth + 450mhs dcr po kartici na 1080/2050 fan 60% temp 50'. po rigu mi to po sadasnjim cenama da jos 40$ mesecno a trosi npr 100w vise ceo rig... Zasto svi ne rade to?

Jel imas Nitro 4gb ili 8GB model?

Sve se plasim da sam nesto pogresno uradio i da ce ljudi da mi kazu idiiotee pa crći će ti npr memorija na grafici za nedelju dana :)

Oce na 100$ kakvih 30$ :D.....

To da li ce otici na 30$ niko ne zna ali sam siguran da nece vise biti ogromnih padova tipa da bude 10 dolara.
Ako bude 30 dolara recimo onda ce diff da bude preko 200-210 i opet ce biti 1,1 dolar po danu ili nesto vise,najpametnije je kopati i cuvati iskopan Eth nikako ne prodavati sada....

jel i vama podigne hash na eth kada kopate u dualu sa dcr ?
Meni ladno daje 0.5mhs vise svaka kartica kad stavim da se kopa i dcr. Nesto neobjasnjivo :D

asfsaf.jpg

Poslednja izmena:
druze perpetuum mobile znaci masina koja radi bez prestanka, bez spoljnih izvora energije :D

Pa ono, ako ne plaća struju to i dođe neki perpetuum mobile :)

druze perpetuum mobile znaci masina koja radi bez prestanka, bez spoljnih izvora energije :D

Znam sta je perpetuum mobile, nego se salim posto imam situaciju da kada povecam intenzitet druge valute koja se majnuje poveca mi se i mhs za ether (trebalo bi valjda da se na ustrb jedne poveca druga) :D

jel i vama podigne hash na eth kada kopate u dualu sa dcr ?
Meni ladno daje 0.5mhs vise svaka kartica kad stavim da se kopa i dcr. Nesto neobjasnjivo :D

Pogledajte prilog 224507

koja ti je ovo verzija miner 8.0 ili neki stariji i koji taktovi i koji dcri, znam da je i meni ranije u daul modu davalo vise, ali sada nema sanse :)
da se dopunim mora se gurat dcri preko 30 i onda dize hash...

Poslednja izmena:
Jel zna neko da mi objasni zasto mi u Claymoru 8 tokom dual mininga eth+dcr pokazuje da je fan 87% kad je u MSI AB podeseno na 60%? Nisam u bat fajlu nista podesavao da kontrolise fan a temperatura kartice je oko 58 stepeni. Kad smanjim u AB skroz fan, vidim fizicki da je stao a Claymore i dalje pokazuje 87%.
Unapred hvala

Poslednja izmena:
nista nije savrseno pa tako da miner pokazuje gresku, recimo

Screen Shot 2017-03-13 at 13.54.35.png

Loool, ne verujem sta mi se desilo.

Uzmem juce nesto ETH-a na $22 i spicim sve dolare.

Reko moze do 0.025-0.027, i pazarim danas na ~0.022. Pratim berzu i reko daj da stavim odmah na 0.0244 i 0.025 ako bude peak pa posle rebuy.

Nije proslo 20 sec, baja neki pokupova sve do 0.025. Ovaj drugi mi nije prosao ali je bio i dosta manji.

Stavim odmah rebuy na dosta manjoj ceni i za minut-dva i on dosao.

Hvala mu, uzeh gotovo 1,5 BTC za par minuta. Naravno cista sreca, ovde ima 0% znanja.

Dopunio sam se i pratim. Moguce da vidimo ~$37 sto mu dodje 0.03 odnos.

Poslednja izmena:
Svaka čast...:)
Pre dva dana bio sam svedok kad je neko u sekundi kupio ETH za 275 BTCa i naravno nastavo dalje sa manjim kupovinama...opasno se drma ETH, nadam se da će uskoro dostići trenutnu cenu DASHa :whip:

koja ti je ovo verzija miner 8.0 ili neki stariji i koji taktovi i koji dcri, znam da je i meni ranije u daul modu davalo vise, ali sada nema sanse :)
da se dopunim mora se gurat dcri preko 30 i onda dize hash...

Od 25 pa navise do tries nesto mi dize hash za ETH, a posle ga rusi. V8 sam samo probao, mozda oce i na starijoj nemam pojma :)

na 44 dcri, ne obara hash kopa i dalje 30.3 eth kao i solo, a decred ode na veliki 666mh :)
Ostavio sam -dcri 44 taktovi 1140/2050 0.85v kao sto i solo kopam

Tišina neka?
ETH 30$.
Ko je kopao i štekao sada ima dobit 300+%

Ako neko vidi @stručnjaka neka ga pita kada će najavljenih 2$?

Mislim da to vazi za RX480-ke.

Ipak je superiornija karta i jedino gde si vidi boljitak je upravo u dual mining-u.

Dok su single eth mine jednake, cak mi je rx470 bolja.

Btw, opet krenula rudarska groznica. $2,5+/day po karti. Samo da ostane ovako 10-ak dana. :)

Pa u septembru 2016 je bilo preko 2usd po karti, imam osecaj da ce se zadrzati ova isplativost jer cena eth nece padati..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nece padati cena sigurno ozbiljnije mozda ce pasti dolar dva pa opet gore ali diff je ogroman problem nece sigurno ostati na 180 i ja zelim kao i vi da bude 2 dolara po karti i vise malo duze vremena ali nekako je to nerealno ocekivati jer je u proteklih nekoliko nedelja cena pratila diff....

Videcemo da li sam u pravu vreme ce pokazati.

470 4Gb mi baca 27.8-29.2 eth kako koja a 430 dcri

i jel kopa jos neko na nicehjash whattomine pokazuje eth 1.7$ a nicehash eth 1.2$ manje 0.5$ po karti, nije malo

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Vrh Dno