Na kom pool_u se kopa DCR i kako ide podesavanje Claymore 8.0 za dual ETH+DCR?
Ma, nema potrebe za neka preterana odusevljenja...ide ETH na 70 ;-)
A, hoce li mi neko objasniti koja je fora sa dual miningom npr pascal ili dcr. Ja na mom rigu 6x rx 470 saphire nitro furam lagano 29mhs eth + 450mhs dcr po kartici na 1080/2050 fan 60% temp 50'. po rigu mi to po sadasnjim cenama da jos 40$ mesecno a trosi npr 100w vise ceo rig... Zasto svi ne rade to?
Jel imas Nitro 4gb ili 8GB model?
Sve se plasim da sam nesto pogresno uradio i da ce ljudi da mi kazu idiiotee pa crći će ti npr memorija na grafici za nedelju dana![]()
jel i vama podigne hash na eth kada kopate u dualu sa dcr ?
Meni ladno daje 0.5mhs vise svaka kartica kad stavim da se kopa i dcr. Nesto neobjasnjivo
Pogledajte prilog 224507
Meni ladno daje 0.5mhs vise svaka kartica kad stavim da se kopa i dcr. Nesto neobjasnjivo
Pogledajte prilog 224507
druze perpetuum mobile znaci masina koja radi bez prestanka, bez spoljnih izvora energije![]()
Pogledajte prilog 224507
koja ti je ovo verzija miner 8.0 ili neki stariji i koji taktovi i koji dcri, znam da je i meni ranije u daul modu davalo vise, ali sada nema sanse
da se dopunim mora se gurat dcri preko 30 i onda dize hash...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari