Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaa blago se tebi. Jesi se tripovao Michelson familije? [emoji23][emoji23]

Jedva čekam..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokusao sam da nadjem da l snimaju negde al tek su kasnije krenuli. Al sam uvatio hawaii five 0 na snimanju mesec dana ranije, no jako su daleko bili nista se videlo nije

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Pokusao sam da nadjem da l snimaju negde al tek su kasnije krenuli. Al sam uvatio hawaii five 0 na snimanju mesec dana ranije, no jako su daleko bili nista se videlo nije

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

A jesi naišao na neke poznate lokacije? Tipa groblje ono, njihovu kuću?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konacno odgledao pilot Billions iz 50 puta ali bez preterivanja sigurno iz nekog 15 ne zato sto ne valja vec prosto mi se nikako ne da da odgledam. Te nezvani gosti te ovo te ono. Mogu reci da iako sam gledoa iz vise puta odlicno deluje, sad nastavljam pa da vidim celu sezonu...

Meni The Expanse S02E07 vrh, bas mi se dopala epizoda.

Edit: Nova spica?

Poslednja izmena:
Ko pitao za Taken, nema veze sa filmovima, barem za sada, Brajan je u seriji mladjano momče a serija je neki prosek, po meni. Nadam se da će biti bolja kako odmiče.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Uzeo sam Sopranove da gledam ponovo ... za mene jedna od najboljih serija ikada. Gandolfini... sta reci, ne znam dal' bi iko mogao da iznese ulogu Tonija kao sto je on to odradio.
Primetih tek sinoc da su u 3x02 epizodi:
Scena kada dolazi poslednji put pred smrt majke odradili su CGI njene glave? Ne znam kako mi to pre nikad nije zapalo za oko, a ovo mi je sigurno vec 4-5 put da gledam Sopranove
Imam jedan predlog, sad ne znam dal se moderacija slaze i koliko ljude to zanima... Da se napravi tema "Filmske Lokacije", gde su snimani kultni filmovi/serije, strane/domace produkcije ne bitno, na dosta stranih foruma sam nailazio na ovu temu i veliku zainteresovanost za istu, pa mislim da bi bilo zanimljivo da i jedan balkanski forum ima jednu, sto da ne?

Uzeo sam Sopranove da gledam ponovo ... za mene jedna od najboljih serija ikada. Gandolfini... sta reci, ne znam dal' bi iko mogao da iznese ulogu Tonija kao sto je on to odradio.
Primetih tek sinoc da su u 3x02 epizodi:
Scena kada dolazi poslednji put pred smrt majke odradili su CGI njene glave? Ne znam kako mi to pre nikad nije zapalo za oko, a ovo mi je sigurno vec 4-5 put da gledam Sopranove
Imam jedan predlog, sad ne znam dal se moderacija slaze i koliko ljude to zanima... Da se napravi tema "Filmske Lokacije", gde su snimani kultni filmovi/serije, strane/domace produkcije ne bitno, na dosta stranih foruma sam nailazio na ovu temu i veliku zainteresovanost za istu, pa mislim da bi bilo zanimljivo da i jedan balkanski forum ima jednu, sto da ne?

Bas sam o tim scenama pisa. Bilo mi nesto tripozno pa poverio na netu. Obradjivano CGI postmortem sa scenama snimnjenim prr. Ako pogledas tu scenu pazljivo skontaces da sve njene reakcije su od pre.

Black Sails je u ovoj sezoni ladno bolji nego na početku...

...uskoro stižemo do 'iljadite strane u ovoj temi!
Posle se čudimo kad čitaoci Webera kažu da se u Srbiji ne radi dovoljno, ko da stigne da radi kod ovoliko serija i filmova 🙂

+1. Steta sto je otkazana 🙁
Mada Lost, WDead i The Strain - tri ipak ozbiljno razlicite stvari.

Napokon dobra epizoda TWD. Posle dosta vremena.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Gledam ja ,dobra je serija , drzi paznju a i glumacka ekipa nije losa

Pogledah sada u paketu poslednju epizodu Supernatural i The Walking Dead.

Obe su prilično dobre, značajno iznad proseka. Za Supernatural 7,5/10, a za TWD 8/10.

TWD me je prijatno iznenadio. Očekivao sam Gray's Anatomy dramu, i bilo je malo, ali smisleno i prilično napeto. Da je ceo serijal ovakav ne bi morali da brinu o gledanosti.

Čak se malo TWD i prelilo u Supernatural 🙂

580a7dc05fb4e231d389b1ac1da7f190.jpg

Poslednja izmena:
Opa, tisucu strana? Opako opako 😀

Inace, najnovije Family Guy i Simpsons mi se uopste nisu dopale (pogotovu simpsoni sa "drugacijim pristupom") - totalni smor - msm da cu da isteram ove sezone do kraja a posle da odmorim na neodredjeno od njih...

The Corner je radjen pre The Wire i odatle su izvukli ideju i napravili seriju (Suroav realnost).

Mene ovaj Designated Survivor pocinje polako da smara...

Stigao do 7 epizode i svaka je skoro na isti fazon i svaka je predvidljiva...

The dead have highways

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno